Boże daj mi siłę !!!!!!!!!!!! dzięki mamusia
Gdzie Ty Sylwuś teraz jesteś nadal na Bajerach ? U mnie tez jest gorzej, ale oby dni szybko leciały :) Damy rade uwazaj na kregosłup bo mozna przy obracaniu ,szybko sie załatwić .
A to Ty dwa obiadki jadasz?.....podziel sie z glodnymi:):):):)
dsziewczyny potrzebuję waszej pomocy ! jestem niskociśnieniowcem , dzisiaj bardzo żle się poczułam , jest mi cały czas gorąco , zmierzyłam cisnienie i mam 169/127 - puls 117 ! co mam robic ?????????????
Też byłam na spacerku i teraz nóg nie czuję. Troszkę połaziłam, pogoda ładna, słoneczko świeci. Z rana mieliśmy z PDP przyspieszenie, bo zadzwoniła pani z kliniki że nam wizytę przekłada na wcześniejszą godzinę. Niby dobrze ale pieronem musieliśmy się wyszykować i jechać.
Jak mi się dzisiaj nic nie chce ;-// Napiłabym sie chętnie kawy, takiej mocnej ale nie mogę. Szkoda. Musi herbatka wystarczyć.
A Hogata się nie odzywa ;-//
Fiber-górne ciśnienie i puls takie wysokie to nie zabawa.Powinnas jak najszybciej do dr!!!!Czy leczyłas sie do tej pory na nadcisnienie????Nie lekcewaz tego!!!!!!!!!!
Nie leczyła się, pisała że jest niskociśnieniowcem. To jest niebezpieczne! Więc musi do lekarza jak najszybciej pójść.
dsziewczyny potrzebuję waszej pomocy ! jestem niskociśnieniowcem , dzisiaj bardzo żle się poczułam , jest mi cały czas gorąco , zmierzyłam cisnienie i mam 169/127 - puls 117 ! co mam robic ?????????????