Tak,rozmawiałam z rodzinką,oni widzą to wszystko inaczej,wszystko póżniej,lub trzeba czasu na wizytę taką i taką,dziadek słaby,to go trzeba podciągnąć trochę,ale jak? Biedak ma problemy z gryzieniem,przez bolące zeby itd itd itd
Tak,rozmawiałam z rodzinką,oni widzą to wszystko inaczej,wszystko póżniej,lub trzeba czasu na wizytę taką i taką,dziadek słaby,to go trzeba podciągnąć trochę,ale jak? Biedak ma problemy z gryzieniem,przez bolące zeby itd itd itd
jezeli gryzc nie moze to ciasto lane,do zupek itd. (: (:
Witam,włacza się forumowa maruda,nikt chyba nie zauważył wczoraj że Fiber wróciła ze szpitala ale nadal się żle czuła,Fiber trzymaj się,mam nadzieję że dziś lepiej,miłego dzionka.
Czy ktos chce ksiazke "Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską" Jak sa chetni to zamowienie na poczte, w odpowiedzi odesle ksiazke :-)
Witam,włacza się forumowa maruda,nikt chyba nie zauważył wczoraj że Fiber wróciła ze szpitala ale nadal się żle czuła,Fiber trzymaj się,mam nadzieję że dziś lepiej,miłego dzionka.
Kurcze Andrea, ja chyba zaczne glowkowac jak tą moja babcie podejsc, zeby mnie te swoje 4 chacjendy przepisala, ha ha ha
Tu gdzie pracuje, spotkalam Polke, ktorej wlasnie PDP po 6 latach opiekowania sie, darowala swoj dom z ogrodem. Zagladam czasami na kawke i pogaduchy. I to jest prawda.