Na wyjeździe #5

29 stycznia 2014 11:25
ania37

Tak,rozmawiałam z rodzinką,oni widzą to wszystko inaczej,wszystko póżniej,lub trzeba czasu na wizytę taką i taką,dziadek słaby,to go trzeba podciągnąć trochę,ale jak? Biedak ma problemy z gryzieniem,przez bolące zeby itd itd itd

jezeli gryzc nie moze to ciasto lane,do zupek itd.  (:  (:
29 stycznia 2014 11:28
mas

jezeli gryzc nie moze to ciasto lane,do zupek itd.  (:  (:

rozemie,ciezka sprawa
29 stycznia 2014 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
Czy ktos chce ksiazke "Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską" Jak sa chetni to zamowienie na poczte, w odpowiedzi odesle ksiazke
29 stycznia 2014 13:00 / 3 osobom podoba się ten post
mamusia2

Witam,włacza się forumowa maruda,nikt chyba nie zauważył wczoraj że Fiber wróciła ze szpitala ale nadal się żle czuła,Fiber trzymaj się,mam nadzieję że dziś lepiej,miłego dzionka.

Mamusia, a gdzie Ty widzisz tą marudę?????? Bo ja mało karku nie skręciłam od obracania na wszystkie strony (forum) a marudy jak nie widziałam tak nie widzę :)))
29 stycznia 2014 13:09
Sówka

Czy ktos chce ksiazke "Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską" Jak sa chetni to zamowienie na poczte, w odpowiedzi odesle ksiazke :-)

Zgłoszę się pożniej:)
29 stycznia 2014 13:49 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wiem, czy dwa razy sie moj post nie wstawi, cos znow fiksuje, ale:
Andrea, swiete slowa prawisz, swiete !!!
29 stycznia 2014 13:49 / 5 osobom podoba się ten post
Kurcze Andrea, ja chyba zaczne glowkowac jak tą moja babcie podejsc, zeby mnie te swoje 4 chacjendy przepisala, ha ha ha
29 stycznia 2014 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
Co do uczciwości to ostatnio mąz chorej na demencje podopiecznej, (notabene też już demencyjny, choć dobrze potrafi się sprzedać i ciężko się skapować) zadzwonił do Szefowej z awanturą, że zginęła mu torba... a akurat byłam na sprzątaniu w piątek... ponoć był wręcz agresywny słownie... dzień później zadzwonił i przepraszał, bo torbę znalazł...
Szefowa będzie rozmawiać z nim o opiekunce, bo tak dalej być nie może... jego żona jest przekochana i on w sumie też jest ok (no dobra czasami mnie wkurza)... ciekawe co z tego wyniknie...
29 stycznia 2014 13:56 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Witam,włacza się forumowa maruda,nikt chyba nie zauważył wczoraj że Fiber wróciła ze szpitala ale nadal się żle czuła,Fiber trzymaj się,mam nadzieję że dziś lepiej,miłego dzionka.

Dziekuje Ci, że mi przypomniałas i że się troszczysz o Fiber ;-)))  ( tak troche za mnie ) ;-)))
29 stycznia 2014 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Kurcze Andrea, ja chyba zaczne glowkowac jak tą moja babcie podejsc, zeby mnie te swoje 4 chacjendy przepisala, ha ha ha

Tu gdzie pracuje, spotkalam Polke, ktorej wlasnie PDP po 6 latach opiekowania sie, darowala swoj dom z ogrodem. Zagladam czasami na kawke i pogaduchy. I to jest prawda.
29 stycznia 2014 14:00
Szaczek mnie trafi tu z tym netem... 
działa jak żółw i się rwie...
29 stycznia 2014 14:02 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea, nazwalabym to dbaniem o swoje miejsce pracy ;-))
Corka z latwoscia zauwazylaby znikniecie z konta tych 2 tysiaczkow.
Nie mam zludzen co do tego, ze sprawdza  wydatki swojej mamy )
29 stycznia 2014 14:07 / 1 osobie podoba się ten post
Tak jest, madra Andrejko )
29 stycznia 2014 14:13 / 1 osobie podoba się ten post
amelka55

Tu gdzie pracuje, spotkalam Polke, ktorej wlasnie PDP po 6 latach opiekowania sie, darowala swoj dom z ogrodem. Zagladam czasami na kawke i pogaduchy. I to jest prawda.

No prosze i coda sie zdazaja miło ze ktos czasami doceni opiekunke !!!:))) Margolcia witaj  z powrotem:)))))))))))
29 stycznia 2014 14:17 / 3 osobom podoba się ten post
Myslisz, ze kazdy kto lezy, jest ustawiony i nic nie robi, to madry byc musi?