Mamusia, a gdzie Ty widzisz tą marudę?????? Bo ja mało karku nie skręciłam od obracania na wszystkie strony (forum) a marudy jak nie widziałam tak nie widzę :)))
Mamusia, a gdzie Ty widzisz tą marudę?????? Bo ja mało karku nie skręciłam od obracania na wszystkie strony (forum) a marudy jak nie widziałam tak nie widzę :)))
No pod tym wzglenem trzeba sie pilnowac !!! U mnie raczej corka nie wynosi ma dostep do konta i dobrze przy tej chorobie babci .Ale ja tez kilka razy wyciagnełam z kosza na smieci juz na zewnatrz, spodnie, dobre bluzki i obraczke po mezu, i ostatnia wychodze z toalety a ta nozyczki w reku 10par majte dobry prawie nowki pytam co robi musze wyrzyzucic to jest nie potrzebne znow schowałam potem, porzadki robi w szafkach idzie znow do kosza z obraczka bo to nie potrzebe!!! Kurcze przyszedł zienciu z corka mowie jej ze ja nie zawsze zdarze zauwazyc przeciez do toalety pojde gotuje ona w szafkach buszuje ide do toalety lub cos innego wiem ze musze pilowac ale nie zawsze sie uda nie jestem robotem nie zabiere do siebie to machneła reka .I coz na to poradzic????????????
A u mnie na piątek szykuje się grubsza afera!!!!!Dzis rano zadzwoniął jakaś baba ,ze niby z tej firmy co babuszka ma łózko -i niby ze musi firma skontrolować stan łóżka i czy wszystko dziła dobrze-ma ktoś przyjśc w piątek o 17.Jak wrocilamz przerwy to w skrzynce była dzielnicowa gazetka a w niej ostrzeżenie przed takimi wizytami!!!!babuszka najpier zadzwoniła do sąsiada sie poradzić a potem po tej rozmowie na policję!!!Był juz pan policjant i ma przyjśc w piątek przed piątą ......Metody złodziejskie dokladnie takie same jak w PL.......BĘDZIE,BĘDZIE SIE DZIALO:):):):)
A u mnie na piątek szykuje się grubsza afera!!!!!Dzis rano zadzwoniął jakaś baba ,ze niby z tej firmy co babuszka ma łózko -i niby ze musi firma skontrolować stan łóżka i czy wszystko dziła dobrze-ma ktoś przyjśc w piątek o 17.Jak wrocilamz przerwy to w skrzynce była dzielnicowa gazetka a w niej ostrzeżenie przed takimi wizytami!!!!babuszka najpier zadzwoniła do sąsiada sie poradzić a potem po tej rozmowie na policję!!!Był juz pan policjant i ma przyjśc w piątek przed piątą ......Metody złodziejskie dokladnie takie same jak w PL.......BĘDZIE,BĘDZIE SIE DZIALO:):):):)
No cos podobnego !!! Ale dobrze wiedzieć, że mają takie pomysły. U mnie kiedyś chodzili i chcieli wszystkie drzwi sprawdzać. Pogoniliśmy, PDP ma baaardzo dobre drzwi i zamki. Ale żeby "na łóżko" ????
U mojego dziadka też taka akcja była. Facet z winami się zapowiedział. Dziadek policję powiadomił, zasadzili się w pokoju obok na winiarza. I facet nie przyszedł.