Na wyjeździe #5

29 stycznia 2014 19:13
Nie wiem - może obserwował dom i zauważył nienaturalne poruszenie.
W każdym razie nie miał czystych zamiarów na pewno.
29 stycznia 2014 19:29 / 2 osobom podoba się ten post
Wlasnie zakonczylam pierwszy dzien z Chodakowska i pot mi sie leje po d...e!
29 stycznia 2014 19:36
Zazdroszczę Ci trochę tej mobilizacji. Mi też by to dobrze zrobiło, ale lenia mam wielkiego:)
29 stycznia 2014 19:43
Słuchajcie. Teściowa odkamieniała dzisiaj u mojego męża czajnik i nic mu nie powiedziała. Zapomniała,pojechała do domu i zostawiła wodę z odkamieniaczem w czajniku. Mąż zrobił sobie z tej wody kawę, a później herbatę. Nie bardzo mu smakowały, ale wypił. Dopiero po paru godzinach teściowej się przypomniało, ale już za późno było. Pojechali niby teraz na pogotowie i nie ma z nimi kontaktu. Myślicie, że coś złego może mu się stać? Nie miał żadnych bóli. Wydaje mi się, że te środki nie są chyba trujące, pewnie producent zakłada, że takie sytuacje mogą mieć miejsce. Tak się uspokajam, ale nie wiem.
29 stycznia 2014 20:38 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Słuchajcie. Teściowa odkamieniała dzisiaj u mojego męża czajnik i nic mu nie powiedziała. Zapomniała,pojechała do domu i zostawiła wodę z odkamieniaczem w czajniku. Mąż zrobił sobie z tej wody kawę, a później herbatę. Nie bardzo mu smakowały, ale wypił. Dopiero po paru godzinach teściowej się przypomniało, ale już za późno było. Pojechali niby teraz na pogotowie i nie ma z nimi kontaktu. Myślicie, że coś złego może mu się stać? Nie miał żadnych bóli. Wydaje mi się, że te środki nie są chyba trujące, pewnie producent zakłada, że takie sytuacje mogą mieć miejsce. Tak się uspokajam, ale nie wiem.

To nie jest środek żrący...nie martw sie...najwyżej go przepłukają...Ale na przyszlość...ja zawsze kwaskiem cytrynowym albo octem odkamieniam. Efekt ten sam i nie ma żadnej chemii.

29 stycznia 2014 20:42
Sówka

Wlasnie zakonczylam pierwszy dzien z Chodakowska i pot mi sie leje po d...e!

Gratuluję samozaparcia,ja ćwiczyłam przez 2 tygodnie ale dochodziłam do połowy i miałam dość,dałam sobie spokój,przeżuciłam się na długie spacery.
29 stycznia 2014 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Wichurra będzie dobrze,zaraz zadzwoni z dobrymi informacjami.
29 stycznia 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Nie martw sie Wichurka bedzie dobrze napewno producenci biora to pod uwage zobaczysz nic mu nie jest zadzwonia badz cierpliwa:))))
29 stycznia 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Wypłucze sobie szczawieny i wapienie z organizmu ,;))) Nic mu nie bedzie :) Nie martw sie na zapas .
29 stycznia 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie:) Przeżyłam kolejny, choć dopiero trzeci dzień... ale kręgosłup się odzywa szeptem, aua, aua... Oczywiście, nie mogę wieczorem posiedzieć u siebie, bo PDP ma 100 próśb w jednym czasie. Jeszcze teraz jeść chciała, o nie moja Pani - teraz się już nie je. Popatrzyła na mnie złowrogo - ale mam w nosie. Na skypie z chłopem pogadać nie mogę, bo jak usłyszała, to woła jak szalona.... Uff... mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :)))
29 stycznia 2014 21:30
mamusia2

Wichurra będzie dobrze,zaraz zadzwoni z dobrymi informacjami.

Nic mu nie będzie, środek działa i pewnie też ma taki skład jak kwasek cytrynowy , będzie dobrze-zobaczysz, ja trzymam kciuki! 
29 stycznia 2014 21:36
emilia

Niech corka zabierze wartosciowsze a drobne rzeczy do siebie ? Tez kiedys mialam takie problemy, ale wrecz pozbieralam zlote drobiazgi w koperte i oddalam corce kiedy byla z wizyta, przy PDP.

Dzieki za rade tak zrobie:)))))
29 stycznia 2014 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
Bo trzeba nogi myć,a jak się ciągle widzi czarny plaster,to w końcu dla siebie samego myjesz swoje nogi i już rano jest biały ,a Ty oczyszczona(z brudu ale)buahahahahahahahahahaha;D;D;D;D;D;D;D

Poważnie ,ja tez już ten cud wypróbowałam i powiem tak; PIC na wode FOTO-MĄTAŻ  jak sama o sibie nie zadbasz(jedzenie,sen,ruch)to nic nie pomoże :)
29 stycznia 2014 21:39
Dzięki, że mnie utwierdziłyście w przekonaniu, że nic mu nie będzie:)
Chociaż do tej pory ani widu, ani słychu.
29 stycznia 2014 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
Moja babcia dzis bała sie połozyc spac!!!  Jeszcze tak nie by;lo nie wiem co tomogło byc  jak zapytałam czemu to ona probuje odpowiedzie bo rano i koniec mowie ze rano bede nie ma sie czym martwic nie jest sama Boze mniej mnie w opiece niech bedzie wszystko ok nie wiem co o tym myslec przytuliła sie sama do mnie i pocałowała w policzek uffffffffffff co to moze oznaczac wie ktos ???????????????