A może teraz też jeszcze coś wylizuje?:DDD
A może teraz też jeszcze coś wylizuje?:DDD
Tu chyba większość ludzi kąpie się rano. We Francji też tak i w ogóle jak byłam w Maroko, to słyszałam, ze ludzie prysznicują się raczej rano. Więc tutaj to chyba my dziwni jesteśmy. Chociaż ja tam sobie nie wyobrażam, żeby iść brudna spać i dopiero rano się kąpać.
Właśnie z pod prysznica wróciłam i czytam co mnie omineło :)) I tak mi sie kojarzy Myjcie się dziewczyny ,bo nie znacie dnia ani godziny:))) Hihi
Co do korzystania z toalety, to mówi się o mężczyznach, że dzielą się na tych, którzy myją ręce po odejściu od pisuaru i na tych, którzy zawsze mają czystego penisa:-D.
No to ja przystępuję do czytania Opiekunkowa po prysznicu :))))
Oglądam Złote Kamery_i_niejaki_Guido_Maria_Kretschmer_laureat_kategorii_rozrywki,który_wg_wręczającej_hat_volle_Respeckt_Blick_auf_Frauen_
został_przypomniany_w_wycinkach_z_dokonań_
takim_złotym_określeniem:-)polnische_Kartoffelnbeine
_no_brawo_voll_Respeckt.
Sorry,chyba_nie_popiszę_dziś.
Ale_dodam_koniecznie,że_podobał_mi_się_występ_mojej_ulubionej_Diane_Keaton._Pani_w_średnim_górnym_przedziale_wiekowym_nadal_ma_"to_coś",
nie_jest_starszą_panią:))))
To prawda, codziennie rano myją nogi a pościel i tak brudną mają :))))
A najlepiej ręce przed korzystaniem z pisuaru a penisa po :)
Giunta mam biustonosze super wyprofilowne ,sportowe szerokie ramiączka dobrze trzymają ale mi przeszkadza dlatego wybrałam szybkie marsze :)))Do tych staników tak sie przyzwyczaiłam ze tylko je nosze ,mąż sie smieje że tylko do sukienek seksowną bieliznę wkładam :)))