Na wyjeździe #5

01 lutego 2014 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
misiekFfm

A może teraz też jeszcze coś wylizuje?:DDD

No,jak jedzonko swojskim aromatem zalatuje?:):):)
01 lutego 2014 22:58 / 2 osobom podoba się ten post
Co się nie umyje to sie wykruszy???????????????
01 lutego 2014 22:59 / 3 osobom podoba się ten post
Właśnie z pod prysznica wróciłam i czytam co mnie omineło :)) I tak mi sie kojarzy Myjcie się dziewczyny ,bo nie znacie dnia ani godziny:))) Hihi
01 lutego 2014 22:59 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Tu chyba większość ludzi kąpie się rano. We Francji też tak i w ogóle jak byłam w Maroko, to słyszałam, ze ludzie prysznicują się raczej rano. Więc tutaj to chyba my dziwni jesteśmy. Chociaż ja tam sobie nie wyobrażam, żeby iść brudna spać i dopiero rano się kąpać.

To prawda, codziennie rano myją nogi  a  pościel i tak brudną mają :))))
01 lutego 2014 23:00
No to ja przystępuję do czytania Opiekunkowa po prysznicu :))))
Oglądam Złote Kamery_i_niejaki_Guido_Maria_Kretschmer_laureat_kategorii_rozrywki,który_wg_wręczającej_hat_volle_Respeckt_Blick_auf_Frauen_
został_przypomniany_w_wycinkach_z_dokonań_
takim_złotym_określeniempolnische_Kartoffelnbeine
_no_brawo_voll_Respeckt.
Sorry,chyba_nie_popiszę_dziś.
Ale_dodam_koniecznie,że_podobał_mi_się_występ_mojej_ulubionej_Diane_Keaton._Pani_w_średnim_górnym_przedziale_wiekowym_nadal_ma_"to_coś",
nie_jest_starszą_panią:))))
01 lutego 2014 23:01 / 8 osobom podoba się ten post
fiona

Właśnie z pod prysznica wróciłam i czytam co mnie omineło :)) I tak mi sie kojarzy Myjcie się dziewczyny ,bo nie znacie dnia ani godziny:))) Hihi

Chłopaki zmieniajcie gacie, bo i wy nie znacie ;-)
01 lutego 2014 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
misiekFfm

Co do korzystania z toalety, to mówi się o mężczyznach, że dzielą się na tych, którzy myją ręce po odejściu od pisuaru i na tych, którzy zawsze mają czystego penisa:-D.

A tak poważnie, to pewien mój znajomy lekarz powiedział, że w istocie, dla zachowania wszelkich rygorów higieny, mężczyzni powinni raczej myć ręce przed korzystaniem z pisuaru, niż po.
I jest w tym logika. 
01 lutego 2014 23:02
hagia

No to ja przystępuję do czytania Opiekunkowa po prysznicu :))))
Oglądam Złote Kamery_i_niejaki_Guido_Maria_Kretschmer_laureat_kategorii_rozrywki,który_wg_wręczającej_hat_volle_Respeckt_Blick_auf_Frauen_
został_przypomniany_w_wycinkach_z_dokonań_
takim_złotym_określeniem:-)polnische_Kartoffelnbeine
_no_brawo_voll_Respeckt.
Sorry,chyba_nie_popiszę_dziś.
Ale_dodam_koniecznie,że_podobał_mi_się_występ_mojej_ulubionej_Diane_Keaton._Pani_w_średnim_górnym_przedziale_wiekowym_nadal_ma_"to_coś",
nie_jest_starszą_panią:))))

A zwróciłaś uwagę mówili po rusku w tle polska tv ,no kompromitacja jedan wielka wiocha te ich kamerki ,bez polotu wiedzy ,:( szkoda strzepic jezora 
01 lutego 2014 23:03 / 4 osobom podoba się ten post
A najlepiej ręce przed korzystaniem z pisuaru a penisa po :)
01 lutego 2014 23:03 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

To prawda, codziennie rano myją nogi  a  pościel i tak brudną mają :))))

Czarna pościel. Tylko czarna pościel.
Widziałem na własne oczy - prał dwa razy do roku)).
01 lutego 2014 23:05 / 6 osobom podoba się ten post
judora

A najlepiej ręce przed korzystaniem z pisuaru a penisa po :)

Może wystarczy Niemkę mieć za partnerkę?:-DDD.
01 lutego 2014 23:07
No to wyobrazcie sobie co by się działo u tych staruszków gdyby nie my opiekunki i opiekunowie,przecież niemieckie dzieci nie mają czasu dla rodziców,żeby uprac, posprzątać,potoważyszyć????
01 lutego 2014 23:10 / 2 osobom podoba się ten post
Czyściochy to oni nie są ,nie jedna prace juz miałam w de i te ich mycie głowy raz na miesiąc a nawet 3 .To nie czasy madam Pompadur ze fryzure nosiły kobiety dopuki myszy sie w niej nie zaległY :)) Moja babcie zawsze dziwi że co 2 dzień głowe myje ,jej dzieci tez mówią ze to często ::) Ale u nas w PL tez brudasów nie brakuje.Kazdy sobie rzepke skrobie:))
01 lutego 2014 23:13
fiona

Giunta mam biustonosze super wyprofilowne ,sportowe szerokie ramiączka dobrze trzymają ale mi przeszkadza dlatego wybrałam szybkie marsze :)))Do tych staników tak sie przyzwyczaiłam ze tylko je nosze ,mąż sie smieje że tylko do sukienek seksowną bieliznę wkładam :)))

Ja też. Sportowe są tak nieporównywalne z normalnymi pod względem wygody, że często noszę je ot tak - nawet poza aktywnością fizyczną :) Chociaż ja akurat biust mam mały :)
01 lutego 2014 23:13 / 4 osobom podoba się ten post
Idę spać.
Umyty!;-)
Dobranoc.