nie mam pojęcia,ja bym poszła do sklepu i przy okazji wzięła puszkę i obsługę bym zapytała,a jak już będziesz wiedzieć to poinformuj kolezanki na forum,co z puszkami się robi ;)
nie mam pojęcia,ja bym poszła do sklepu i przy okazji wzięła puszkę i obsługę bym zapytała,a jak już będziesz wiedzieć to poinformuj kolezanki na forum,co z puszkami się robi ;)
po cichu liczę, że jednak któraś będzie wiedziała, w ostateczności pojde i zapytam ;] mam nadzieje, ze zakumaja o co mi chodzi :P
ale puszki niektóre mają ten znaczek pfandu, więc gdzies się je oddaje i dostaje centy :)
dobra , ja znów z pytaniem do Was:
czy w tych automatach, gdzie się oddaje plastikowe butelki, można też oddać puszkę (niestety już zgniecioną)z tym samym znaczkiem, który jest na butelkach? :P
znalazłam na ulicy, wzięłam :P
Magmab,kobieto czy Ty zapomnialas,ze dzis poniedzialek jest?.....i teraz bede wyla caly tydzien.....tak narozrabialas...:):):)
po cichu liczę, że jednak któraś będzie wiedziała, w ostateczności pojde i zapytam ;] mam nadzieje, ze zakumaja o co mi chodzi :P
czy w tych automatach, gdzie się oddaje plastikowe butelki, można też oddać puszkę (niestety już zgniecioną)z tym samym znaczkiem, który jest na butelkach? :P
kochanie - przepraszam ale w takim razie będziesz wyć cały tydzień w towarzystwie ;) pocieszające jest to że też płaczemy ze śmiechu wiec ten zgrabny nosek prosze już podnieść do góry i się nie gniewać ;))))))
A ja to zupełnie inaczej odebrałam.A czemu ta żona taka głupia była ? Czemu nie powiedziała mężowi od razu , że jest chora ? To był mąż , nie kochanek - powinien wiedzieć a jego psim obowiązkiem było pomagać chorej żonie.A o pozory w życiu bym nie żebrała - typu noszenie i tak dalej.Nawet dla dziecka.Zresztą - przed dzieckiem też nie powinna tego ukrywać . Nie przemawia do mnie ta cała historia .