dobra , ja znów z pytaniem do Was:
czy w tych automatach, gdzie się oddaje plastikowe butelki, można też oddać puszkę (niestety już zgniecioną)z tym samym znaczkiem, który jest na butelkach? :P
znalazłam na ulicy, wzięłam :P
czy w tych automatach, gdzie się oddaje plastikowe butelki, można też oddać puszkę (niestety już zgniecioną)z tym samym znaczkiem, który jest na butelkach? :P
po cichu liczę, że jednak któraś będzie wiedziała, w ostateczności pojde i zapytam ;] mam nadzieje, ze zakumaja o co mi chodzi :P
to ile masz tych pogniecionych puszek ???? ha ha ze chce ci sie z nim chodzic do skupu hi hi Daj spokoj wywal ja do pojemnika.Wiem ze mało sie zarabia ale trzeba zyc jak hrabia hihi
Ta ... a mój mąż ponad tysiąc km ode mnie i pewnie mu z tym dobrze. No cóż, samo życie ... .
Pożegnałam zmienniczkę, fajna Andrea z Węgier. Mądra dziewczyna, bo niczego mi nie poprzestawiała w harmonogramie dnia, który sobie poprzednio wypracowałam. Po jej odjeździe musiałam przystosować pokój do moich potrzeb i standartów - każdy ma swoje i każdy musi "oswoić" kąt, w którym przyjdzie mu zamieszkać. Już prawie wyszlam na prostą. Jeszcze dopieszczę to i owo i położę się PRAWIE przekonana, że jestem u siebie, choćby to "siebie" było na chwilę tylko.
Jak mozesz tak mowic !!!!:):):) Dziewczyna znalazla a Ty co ? cos taki rozrzutny?:):):)
ja jak oddaje w Edece to wszystkie przyjmuje . A sprobuj :)
tak jak pisalem malo sie zarabia,a zyje sie i godnosc ma sie jak hrabia.Po co jej ta pucha ??? 25 centow a tyle zachodu.Milo ze podniosla,bo pokazuje Niemca ze o srodowisko trzeba dbac ale bez przesady z bieganiem z jedna puszka od automatu do automatu.Ja kupie ta puszke za 50 centow i juz po problemie ha ha
A o czym bysmy tu mieli pisac?...a tak to cale popoludnie mamy temat" uczciwa odda puszke"....:):):)
niech ja tu na licytacje wystawi bedzie wesolo ha ha Moze ktos mnie przebije i dotrzyma slowa i kupi hihi
Nie,ja mam dola , musze wejsc na strone agencji,a tu nie mozna!!!!!....kupic to ja Ci dzwoneczku nie kupie,ale mam kilka,chetnie oddam "w dobre rece"
'dzwoneczku' ha ha a to kto taki ????? Z tego co pamietam Łask to dobrych rak do brania sporo a jak jeszcze kobieta chce oddac .............