Asik, o ja Cie krece !!! ale czadowo !
a co do tych puszek to butelki/puszki 15-25 centow, zadne 50centow!
Ale nie mam nic przeciwko Kolezankom-Opiekunkom zbierajacym po ulicy puszki . Zbierze 10 i ma 2 € :)
Asik, o ja Cie krece !!! ale czadowo !
a co do tych puszek to butelki/puszki 15-25 centow, zadne 50centow!
Ale nie mam nic przeciwko Kolezankom-Opiekunkom zbierajacym po ulicy puszki . Zbierze 10 i ma 2 € :)
Ale ona do Edeki musi jechac dwoma autobusami....to troche kosztuje :)
No Asiku Zabo Droga. Ja tez lubie poniedzialki i tez zaczelo sie dobrze. Bylam dzisiaj z Babcia w odziezowym, Babcia potrzebowala nowej bielizny a ze akurat SALE%%% to kupila sobie 2 pary BHs i 2 czy 3 slipy i szufelke, a no i ja skorzystalam i dostalam 2 pary gaci :)
no i dobrze :)
Ej, drogie Kolezanki-Opiekunki.
A wiec Babcia ma Urodziny za 2tygodnie. 8 osob zaprosila do Kawiarnii, razem z nami 10 osob i dzisiaj z Banku przyniosla mi 200€ zebym schowala na rachunek za te Kawiarniie. Myslicie ze starczy na 10 osob? ja sobie wezmne tylko czarna i jakis najtanszy kawalek ciasta. ale boje sie ze inni nazamawiaja po Latte i potem dodatkowo esspresso albo jakies torty .
A jeszcze musi mi cos zostac na 2 flaszki sekta i jakies ciasto i chipsy gdyby ktos przyszedl do domu gratulowac niezaproszony
Wie ktos moze czy w Edece mozna płacic kartą Visa Electron
Wie ktos moze czy w Edece mozna płacic kartą Visa Electron
Zadzwonilam na Kunde Servise do Edeki ( 0 800 333 52 11 - bezplatnie z Fest Netz) Facet powiedzial ze tak ale nie w kazdym markecie ! A ze nie wiem gdzie mieszkasz to nie moglam spytac sie o twoj market :/
0800 3335211
0800 3335
Zadzwonilam na Kunde Servise do Edeki ( 0 800 333 52 11 - bezplatnie z Fest Netz) Facet powiedzial ze tak ale nie w kazdym markecie ! A ze nie wiem gdzie mieszkasz to nie moglam spytac sie o twoj market :/
0800 3335211
0800 3335
No Asiku Zabo Droga. Ja tez lubie poniedzialki i tez zaczelo sie dobrze. Bylam dzisiaj z Babcia w odziezowym, Babcia potrzebowala nowej bielizny a ze akurat SALE%%% to kupila sobie 2 pary BHs i 2 czy 3 slipy i szufelke, a no i ja skorzystalam i dostalam 2 pary gaci :)
no i dobrze :)
Ej, drogie Kolezanki-Opiekunki.
A wiec Babcia ma Urodziny za 2tygodnie. 8 osob zaprosila do Kawiarnii, razem z nami 10 osob i dzisiaj z Banku przyniosla mi 200€ zebym schowala na rachunek za te Kawiarniie. Myslicie ze starczy na 10 osob? ja sobie wezmne tylko czarna i jakis najtanszy kawalek ciasta. ale boje sie ze inni nazamawiaja po Latte i potem dodatkowo esspresso albo jakies torty .
A jeszcze musi mi cos zostac na 2 flaszki sekta i jakies ciasto i chipsy gdyby ktos przyszedl do domu gratulowac niezaproszony
Dzis tak tu fajnie,wesolo,to tez rozbawie wiecej towarzystwo.....Napewno czytaja dziewczyny,ktore chca jakichs rad,bo staraja sie o prace w D......Moja rada bedzie taka:chocby fajna,dobra rodzina ,Pdp nie zzywajcie sie za bardzojesli pracujecie dla jakiejs agencji,bo na poczatku bedziecie moze mowic "koslawym" jezykiem niemieckim,ale z czasem zalapuje sie go wiecej i wiecej....Jestem dla Was najlepszym przykladem.Po kilkumiesiecznym pobycie jestescie juz za dobrzy na dany kontrakt i wtedy ciezko o podwyzke,bo z reguly rodziny tez nie chca dawac agencjom forsy niz dotychczas placili.....Nie wchodze na strone pewnej agencji,bo juz mi sie nie chce,wiec nazwy nie wymieniam.....Po dwoch i pol roku pracy z jedna PDP ukrecilam sobie bat na wlasna d....e.Mialam juz do nich nie dzwonic,ale cos mnie piknelo i przed 17-ta zadzwonilam ,z mojej prywatnej "komorki",najpierw mily glos --a nagrywane a sr...e,no i jest kobitka...mowie o co biega...a ona :pani poczeka ja sie dowiem(caly czas pisze o podwyzce)...i dalej muzyka mi do ucha leci...po paru minutach ta sama pani mowi do mnie....pani podanie o podwyzke zostalo ODRZUCONE....trzymajta mnie ludzie,bo zaraz dostane jakiegos pie.......ca. Przed chwila rozmawialam z synem PDP,powiedzial,ze bedzie rozmawial z niem.koordynatorem...sama nie wiem czy warto:(:(:(:(:(......wiec mlody "narybku",nie zwiazujcie sie z rodzinami,przykre to ,ale mozecie dostac po d.....jak ja za zzycie dostaje,bo juz dwa lata temu "na ten kontrakt bylam za dobra......ale Wam humory poprawilam,nie?