Marta, Gerne :)))
Kasia63 , no nie ;) Bylysmy w NKD, i tam maja dzial z bielinza, z ubraniami ale tez Haushalt dzial :) i przy okazji nabbylysmy :) Oj lapiesz za slowka, lapiesz :)
Marta, Gerne :)))
Kasia63 , no nie ;) Bylysmy w NKD, i tam maja dzial z bielinza, z ubraniami ale tez Haushalt dzial :) i przy okazji nabbylysmy :) Oj lapiesz za slowka, lapiesz :)
Parce que j'adore les bébé:):):):):)
Nie jest grzecznie napisac cosik po francusku w towarzystwie polsko-niemiecko-ew.angielskim.
To ja zaraz po lacinie zaczne.
Moze niemiecki koordynator zadziala .Rodzina niech powie ,ze chca tylko Ciebie,zadnej innej(bo ich slowo jest .raczej oststnie),Ty trzymasz slowo ,ze sie zwalniasz ,ale .......jak dostaniesz podwyzke to przemyslisz , jeszcze raz i takim sposobem mozesz cos .............zyskac.
Wiem Zosiu,wlasnie o to chodzi,nie chce obrabiac tylkow,bo to nie miejsce i nie mam ochoty tego robic.Napisze w skrocie ,zadnych szczegolow.Ta rodzina dostala w d.... przy zmianach.......tylko dwie dziewczyny naprawde nie podpadly----wstyd przyniosly trzy...oni boja sie jak ognia "nowych",urlopy planuja "pode mnie",tu jest wielka chalupa,bez zamykania w srodku na klucze.Przysylaja dziewczyny prawie nie mowiace po niem.-----jest o.k,ja przekazuje,na nie nikt nie krzyczy a,ze pozniej do mnie "szczekaja"....to pikus,dziewczyny to nie boli ,bo juz daleko,a one jak na pierwsze m-ce nie maja zle.A ,ze niektore wywijaja cos to nie moja brocha,tyle,ze tez mi wstyd. Syn PDP dzis mi powiedzial,ze jesli nie "ja" to oni tez rezygnuja----wtedy firma traci pracownika i KLIENTA !!!!...Moze ktos pomysli ,ze powinnam sie umowic na "prywate ciemnego koloru".....Nie,teraz to nie wchodzi w gre!!!!.....byloby jasne,ze od nalotow Zoll bysmy sie nie opedzili---za duzo do stracenia dla mnie i dla nich :(:(:(
Bo ja niegrzeczna jestem,zwłaszcza wieczorami:):):)Po łacinie tez mozesz ,pogadamy sobie ,choć to podobno martwy język:):):):)
A na gewerbę albo Mini -job?Nie chcą ,ty nie chcesz?To by chyba najprostsze i legalne przeciez było w tej sytuacji jaka tam zaistniala.
Mnie to tylko dzisiaj moze pomoc sie rozluznic ----Lacina kuchenna.....ino,zem bojazliwa i bojala bym sie czerwonych napisow:)
Bo ja niegrzeczna jestem,zwłaszcza wieczorami:):):)Po łacinie tez mozesz ,pogadamy sobie ,choć to podobno martwy język:):):):)
Martwy nie martwy ale w aptece jak kupowalam sok z owocow sambucus nigra- to sobie lacinska nazwe przeczytalam i wiedzialam, ze kupilam to co trzeba :-))
Ciekawe, z kim tak wieczorami grzeszysz, podpowiedz prosze, ja tez chce :-))
Czarny bez:):)B zdrowy:)
Ja nie napisałam ,że grzeszę -napisałam ,że jestem niegrzeczna a to zasadnicza różnica:)
Czarny bez:):)B zdrowy:)
Ja nie napisałam ,że grzeszę -napisałam ,że jestem niegrzeczna a to zasadnicza różnica:)