Przepraszam,ze sie wtrace,ale z doswiadczenia wiem,że takie "głowy domu",szybko laduja na bruku,ty jestes w pracy a nie u siebie,nie daj sie wykorzystać,ale nie mozesz ustalac zasad jakie w danym domu panują,przykro mi ale taka prawda:(
Przepraszam,ze sie wtrace,ale z doswiadczenia wiem,że takie "głowy domu",szybko laduja na bruku,ty jestes w pracy a nie u siebie,nie daj sie wykorzystać,ale nie mozesz ustalac zasad jakie w danym domu panują,przykro mi ale taka prawda:(
wytlumaczylam juz o co dokladnie mi chodzilo na dole wiec przeczytaj:)jestem zdania nie widzisz mnie w pracy w praktyce nie oceniaj .Najwazniejsza nie ale glowe mam na karku jestem dorosla wiem co robie i nikt nigdy nie narzekal na mnie a raczej jak wyjezdzalam to plakali bo dalam z siebie wszystko zdrowie serce ;) nie bede wiecej pisala na ten temat bo idzie niew ta strone co trzeba heh
Heh nie napisze slowa wiecej masakra :)
No ocenily mnie ale mam na to wykropkowane pozdrawiam je i zycze im mniej siwych wlosow :)bez urazy lubie zartowac.Jest ok .
Uwaga!! ogłaszam rozejm i spokój tutaj:))
kobietki co z wami?? jak na targu przekupki:)
No ocenily mnie ale mam na to wykropkowane pozdrawiam je i zycze im mniej siwych wlosow :)bez urazy lubie zartowac.Jest ok .
Natalia, tak jak napisałaś my Cię nie znamy i nie widzimy na codzień. Nikt Cię nie oceniał, a raczej Ty sama wystawiłaś sobie nieciekawą ocenę swoimi postami
pełnymi buntu i "wiem najlepiej". To, co napisałaś jest słuszne i ma rację bytu, ale sposób w jaki to zrobiłaś wywołał komentarze, których się raczej nie spodziewałaś. Przeczytaj jeszcze raz swoje posty i pomyśl jakbyś się poczuła, gdyby ktoś inny je napisał w odniesieniu do Ciebie.
Zgadzam się z Tobą, że nie należy zgadzać się na tyranię i nieokazywanie nam szacunku. Dobrze, że wymagasz względem siebie szacunku.
Dostaniesz go, tylko wtedy kiedy sama będziesz szanować innych. Zarówno w życiu osobistym, w pracy, a także tu na forum.
Nie odbieraj mojego posta jako krytyki, bo nią nie jest. Są to wyłącznie moje osobiste przemyślenia po przeczytaniu waszej dyskusji...
Emi oczywiscie masz racje .Ja wiem o co chodzi;) ale w sumie juz nie chce mi sie tematu ciagnac dlatego juz zamilkne :)
Kobieta zmienna jest.Napisalaś ze miałas kaprys a potem, że jak miałas czas - pisz prawde nie bedzie nieporozumień.A jak sie objawia ten .................*charakter.
* czytaj powyżej.
Ja już mam tyle siwych włosów a w tej dziurze nawet nie ma gdzie farby kupić i na człowieka się zrobić
chociaż ty jedna nie życzysz mi siwizny:))
Natalia.n glowa do gory,ile ludzi tyle pogladow,grunt zeby nie przedobrzyc pozd