Nocne wstawania

19 marca 2014 17:43 / 1 osobie podoba się ten post
Podoba ma sie Twoj ciety jezyk..no i walecznosc tak trzymaj pozdrawiam 
19 marca 2014 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Jaka waleczność z demencyjnymi pdp?Może Tobie sie podoba, wpoczełaś nabrałas sił.Zyczę zdrówka.
19 marca 2014 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Jaka waleczność z demencyjnymi pdp?Może Tobie sie podoba, wpoczełaś nabrałas sił.Zyczę zdrówka.

Chodzi mi o walecznosc w obronie swojego stanowiska.Dzieki za zyczenia rewanzuje sie tym samym..Milo znowu na forum byc pozdrawiam

19 marca 2014 18:29
Ja  obcinam wlosy za 17e ale bez mycia.Trafiam zawsze na dobre fryzjerki i zawsze jestem zadowolona z ciecia..
19 marca 2014 19:27
mleczko47

Mleczko za bardzo galopujesz i pociagasz mnie w cos co nie jest prawda nie walcze z zadnymi podopiecznymi.Wyraznie jest wszystko wyjasnione.Siwetny mam humor tak przy okazji .
19 marca 2014 19:29
ania52

Ania ja tutaj z zadna z tych Pan nie walcze,wiedzialam co pisze wyjasnilam i na tym raczej skonczylam temat.Ale to normalne od zdania do zdania i wychodzil takie wlasnie ,,cos ,,;) czekam na ataki hehe :)
19 marca 2014 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
natalia.n

Ania ja tutaj z zadna z tych Pan nie walcze,wiedzialam co pisze wyjasnilam i na tym raczej skonczylam temat.Ale to normalne od zdania do zdania i wychodzil takie wlasnie ,,cos ,,;) czekam na ataki hehe :)

Fajnie,ze jestes..
19 marca 2014 19:35
ania52

Fajnie,ze jestes..

cala przyjemnosc po mojej stronie pozdrawiam
19 marca 2014 19:51 / 5 osobom podoba się ten post
natalia.n

Do tej pory nikt Cię nie atakował, więc pewnie jeszcze długo sobie poczekasz :)))))))))))))))))
21 marca 2014 10:12
ivanilia40

Mają sporo czasu na znalezienie innej opiekunki,wiec musisz poczekać.

Nadal zero odpowiedzi. Jak długo to może potrwać?
21 marca 2014 10:14
Monis

Nadal zero odpowiedzi. Jak długo to może potrwać?

a do kiedy masz wypowiedzenie?
21 marca 2014 10:16
No własnie,wiesz do kiedy masz wypowiedzienie?
21 marca 2014 10:33
Napisałam wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym jako, że opis oferty odbiega znacznie od stanu faktycznego. Wysłałam chyba we wtorek i nic.
21 marca 2014 10:34
Monis

Napisałam wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym jako, że opis oferty odbiega znacznie od stanu faktycznego. Wysłałam chyba we wtorek i nic.

i myslisz ze w ciagu 2 dni znajda i przysla zmienniczke?
21 marca 2014 10:49
Czemu nie? Jak mi zadzwonili w poniedziałek z ofertą w środę wieczorem już tu byłam.