23 lutego 2014 16:35 / 4 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1A co to jest polecanie? Wskazywanie poszukującej pracy opiekunce jedynej słusznej i właściwej firmy? Już to przerabialiśmy: firmy podszywające się pod opiekunki, jak i same opiekunki, które za polecanie biorą prowizję... Po co chcesz polecać? Chcesz napisać co Ci się podoba/nie podoba w firmie, w której pracujesz - masz od tego dział z opiniami i tematy o firmach. W czym problem? Ostatnio słyszałem że pracujesz na własnej działalności, więc dział z opiniami Ciebie chyba nie dotyczy? Co do Waszych maili - guzik mnie one obchodzą, ale jak można pisać publicznie na forum "Jolka wysłałam ci maila" itp? Jaki to ma sens? Potem dziwicie się że forum się robi nieczytelne - i słusznie, bo przez takie wpisy tak właśnie jest. Powinienem dawać tygodniowego albo miesięcznego bana na dział dla takich osób, bo niektórzy robią to niemal codziennie i mają w głębokim poważaniu to, że zwracam im uwagę.
Pana zdaniem fakt ,że pracuję na działalności własnej wyklucza mnie z grona czytelników działu z opiniami?????????Nie dotyczy????A to niby czemu mam nie czytać?????Dobrze wiedziec na wszelki wypadek co w trawie piszczy-dla mnie to co najmniej dziwaczny argument....
Co do polecania firm wystepujących na forum - wiadomo ,że,jak ktos nowy pisze pochwalnego posta n.t danej firmy to wszyscy się z tego śmiejemy,ale kiedy swoją firmę poleca osoba będąca długo na forum i aktywnie sie udzielająca to jest coś złego?
Meile-połowicznie się zgadzam ,ale czasem ktoś chce,żeby druga osoba szybko odczytała,a nie ma innego sposobu na forum.Gorsze głupoty zaśmiecają forum,durne tematy,150 witajek czy szukam koleżanki - to jakoś nie jest piętnowane....
Reasumując, to czasem mam wrażenie,że ma nas Pan za zbiorowsko głupich bab ,które przysparzają dodatkowej pracy.....Ale cóż rozumiem tez ,ze jako płec odmienna nie może Pan akceptowac naszej odwiecznej skłonnosci do bałaganienia:)