18 lutego 2014 11:48 / 4 osobom podoba się ten post
Matko!!!! Czytam, czytam i oczom nie wierze!! Jestem mloda i stwierdzam, ze chyba do tej pory mialam zle pojecie czym jest tolerancja i patriotyzm. No nic czlowiek uczy sie Cale zycie, jednak ja w dalszym ciage bede myslec jak do tych czas. Praca na czarno???? Gratuluje i trzymam kciuki za wszystkich, ktorzy w ten sposob pracuja i aby im sie pracowalo jak najlepiej i najdluzej (jedynie niech pamietaja o odkladaniu sobie prywatnie na emeryturke :)). Uczciwosc wobec Panstwa polskiego??hmmmm.... a czy to panstwo jest uczciwe wobec mnie???? nie bede przykladow podawac bo sie serwer zawiesi z nadmiaru informacji...Praca legalna?....nawet przez polska firme i tak jest to praca na krawedzi prawa, tak wiec moje zdanie takie, jestem patryjotka i wspieram swoich krajan, ktorzy pracuja bez papierka trzymajac kciuki i dopingujac aby szlo im jak najlepiej :))) pracuje z papierkiem i ku chwale polskiej wladzy daje im mozliwosc jezdzenia wypasionymi wozami, mieszkania w pieknych domach i zycia na fulll. Szara strefa???uuuu jak ciemna strona mocy :))) Ktos sie chyba gwiezdnych wojen naoogladal w zimowe wieczory :))) TAk czy siak, parujac na bialo czy na czarno i tak wspieramy nasze panstwo, zostawiajac nasze ciezko zarobione pieniazki na polskim rynku gospodarczym....i o co tu walczyc????