Ten p-t ,ktory dałam Ci wczesniej przez pomyłke należy Ci sie za cytowany wpis. Bareja by lepiej nie wymyślił.
Ten p-t ,ktory dałam Ci wczesniej przez pomyłke należy Ci sie za cytowany wpis. Bareja by lepiej nie wymyślił.
Mleczko, a ja uzyje innego przyslowia - KLAMSTWO MA KTORTKIE NOGI .
Kasia, nie ma roznicy czy zarabia 500€ wiecej ode mnie czy 500€ mniej - postepuje bezprawnie.
Mleczko, Klamstwo w odnosnie do calego tematu .
Esmeralda , Tolerancji we mnie duzo . Partiotka nie jestem absoltunie. Chodzi wiecej o uczciwosc do Panstwa Niemieckiego, ktore otworzylo rynek, a co niektore nieuczciwe Polki nadal nie korzystaja z mozliwosci pracy na legalu. A ty jeszcze bijesz brawa pracujacym na czarno - wstyd !
Moderator, dzieki za obrone :* Miejmy nadzieje ze ta uwaga doprowadzi Haneczke do porzadku .
Mleczko, Klamstwo w odnosnie do calego tematu .
Esmeralda , Tolerancji we mnie duzo . Partiotka nie jestem absoltunie. Chodzi wiecej o uczciwosc do Panstwa Niemieckiego, ktore otworzylo rynek, a co niektore nieuczciwe Polki nadal nie korzystaja z mozliwosci pracy na legalu. A ty jeszcze bijesz brawa pracujacym na czarno - wstyd !
Moderator, dzieki za obrone :* Miejmy nadzieje ze ta uwaga doprowadzi Haneczke do porzadku .
Ty chyba wogóle nie rozumiesz dyskusji ,która sama rozpętałaś......
Nikt nikomu braw za pracę na czarno nie bije.Realia w kraju i w D sa takie a nie inne i takie a nie inne zachowania wymuszają.jak tego nie rozumiesz to trudno.Grunt ,że Ty jestes uczciwa ,ale miec Cię za kolezanke strach,bo nawet jak w niemieckim państwie papierek po cukierku rzucę na ulicę,to popędzisz donieśc gdzie trzeba.Zajmij sie na początek nieuczciwymi agencjami i niemieckimi i polskimi.....jesteś pewna ,że Twoja Cię nie oszukuje?
kurcze juz nic nie mowie bo dostalam po lapach od modusia.ale w sumie to nawet nie wiem za co??????????????
a ciekawe czy ty athenko wiesz ze naprawde na legalu jestes.czy firma nie jest krzakiem.kiedys tak myslalam a rzeczywistosc byla calkiem innna
Panstwa Niemieckiego glownie
Na pewno doniosłaby na siebie :))
Po co te insynuacje? Chcesz kogoś zdeprecjonować pisząc, że ta osoba jest kimś innym? Moderator