Na wyjeździe #6

13 marca 2014 16:05 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja jeszcze skromniej bo 183 dni,no ale zobaczymy czy jestem taka "twarda" jak mi się wydaje hehehehe

No nie wiem czy tyle bym dała radę, chyba jak Andrejka szukałabym psychologa ;-))))  Chociaż zauwazyłam, że najtrudniej jest tak do 1-1,5 mesiaca. Potem to się już rozkręcam i nawet mi się nie chce wracać. 
13 marca 2014 16:05
ivanilia40

Jeśli jesteś wrażliwa na piękno przyrody tak jak ja,to zapraszam w moje rejony. Tak malowniczego krajobrazu nigdy nie widziałam.

A gdzie jesteś ?
13 marca 2014 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

A gdzie jesteś ?

Altstatten,za Bodensee.
13 marca 2014 16:21 / 1 osobie podoba się ten post
Oj, to ciut daleko. W kwietniu będe we wschodniej Bawarii, raczej nie da rady wpaść na kawę. :)
Szkoda, boś równa babka.
13 marca 2014 16:29 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co będzie to będzie , wytrzymam , bo muszę  . Mam wyrzuty sumienia , że siedzę tyle czasu bez roboty a pożyczki same nie chcą się spłacać . My jeszcze nie odkładamy na "kupkę " , na razie spłacamy i końca nie widać . Nawet przez myśl mi nie przeszło , że niespodziewany miesiąc postoju i z powrotem doły finansowe :-((((((((

Aj tam, nie było całkiem tragicznie bo bym od razu stamtąd uciekła. Ale nie była to wymarzona stella. Taka podobna jak Asikowa czyli g.....a :)))))
Czasami jak 90 kg żywej wagi sie zdrzistało do galot, to ciężko było do równowagi wrócić :))))
A Twoja stella akurat może być całkowicie inna. Ja nie chcialam cie nastraszyć. Poradzisz sobie. Czasem domownicy też nam dają popalić a nikt nam za to nie płaci. Szerokiej drogi..........
13 marca 2014 16:41 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dzięki dziewczyny za wszystko :-)))))......Tak jak pisała Emilia ,mam dojazd do Friedrichshafen , wyjazd z Łodzi lub Sieradza 22.03 na miejscu jestem ok. 13-ej w niedzielę , czyli zmieszczę się w "czasie", Sindbadem  i już jest git . Dzięki  Magduś za podpowiedż co do odbioru , zadzwoniłam do firmy , sympatyczna dziewczyna wysłała e-maila do pośrednika .....i .....za dziesięć minut już oddzwoniła do mnie , że ktoś mnie (rodzina albo pośrednik ) odbierze z Friedrichshafen . ...No , zeszło już trochę wk......cy ze mnie :-))))))))

wszystko bedzie dobrze:)))))
13 marca 2014 16:46 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jeśli jesteś wrażliwa na piękno przyrody tak jak ja,to zapraszam w moje rejony. Tak malowniczego krajobrazu nigdy nie widziałam.

A gdzie zdjęcia?
Nagana!
13 marca 2014 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
a ja wlasnie niedawno wrocilam z wycieczki z rodzinka tutejsza bylismy w przepieknym parku zwierzat super bylo pogoda dopisala troszke odpoczelysmy a teraz czekam az mi dziadka przywioza:))))))))))
super dzien:)
13 marca 2014 16:56
wichurra

A gdzie zdjęcia?
Nagana!

Mam ich tak dużo,ze nie wiem które wklejać :):):)
13 marca 2014 16:57 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mam ich tak dużo,ze nie wiem które wklejać :):):)

Normalnie chyba zacznę Ci współczuć.... 
:)
13 marca 2014 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Mamuelko słońce Ty moje a ty masz jeszcze co farbowac??:):):):):):):)

Hihihihih jasne i to ile hehehe
13 marca 2014 19:05
ach,jeszcze przeżyć dzisiejszą noc, jutro wielkie sprzątanie, szykowanie zmienniczce pokoju, a w sobotę bye bye Nurnberg
13 marca 2014 19:19
mzap88

ach,jeszcze przeżyć dzisiejszą noc, jutro wielkie sprzątanie, szykowanie zmienniczce pokoju, a w sobotę bye bye Nurnberg

a ja w srode, ale ujuz po woli zaczelam sprztac :D
13 marca 2014 19:20
Jolek

a ja w srode, ale ujuz po woli zaczelam sprztac :D

jedziesz jednak wcześniej ode mnie?
13 marca 2014 19:23
mzap88

magda a jesteś w samym Nurnberg bo ja jestem w katzwang do centrum mam 10 km