Zmykam dziewczyny ,może dzisiejszą noc prześpię.
Zmykam dziewczyny ,może dzisiejszą noc prześpię.
Oj Andrejka , my razem z mężem mieliśmy tam konta.
Po co?????
A po co mozna mieć konto na takim portalu ? żeby kogoś poznać . Ja tam poznałam mojego męża
Czyli -po ślubie zlikwidowaliście swoje konta?
Kasiunia oczywiście ,że tak . Zlikwidowalismy swoje konta niedługo po tym jak się poznaliśmy.
Dzięki Ci bardzo za poradę, ale czy ja muszę koniecznie te sukienki balerinki i obcasy brać ?? Może lepiej swój smoking i muszkę und Krawatten..;))
No nie moge:):):) Moja Helcia mi zaginęła:( usiadłam z kawka przed lapkiem o ona siedziała przy biurku z gazeta... zaglądam do pokoju a jej nie ma..... chodzę szukam noż cholera zginęła .... wyłączyłam radio i telewizor i nagle słyszę przytłumione wołanie : Johanna! idę za głosem i trafiam do łazienki a tam...... z pod umwyalkowej szafki wystają jej nogi i kuperek:):):):):) sięgała coś z tamtąd i wpadła:):):):) a że szafka niziutko i dosyć głęboka więc ona nie mogła się stamtąd wygrzebać:):):):):) pomogłam jej wyjść no ale problem z ustaniem bo chichocze cały czas:):):):) właśnie zasiadła przed biurkiem i obdzwania wszystkich ,żeby im powiedzieć ,że wpadła do szafki :):):):):)
Mając takie wyposażenie możesz dorobić w klubie dla tranwestytów, he, he....
Tak w ogóle to witajcie Światowcy!
Jestem w trakcie bawienia się w detektywa, co mnie wkurza, bo tracę czas na pierdoły, lecz trzeba. Małolat, który zniszczył rower mojego małego wciskając błotnik w tylne koło i tym samym uniemożliwiając dalszą jazdę, musi ponieść karę. Poszłam do szkoły do wychowawcy dzieciaka, adresu do niego dać mi nie może, bo obowiązuje ją tajemnica, lecz ma zadzwonić do rodziców. Powiedziała
-Ale nie nie wiem, czy do pani oddzwonią-
Okazało się z innych rozmów, że to nowobogaccy, którzy podobno mają ludzi w pewnej tylnej części ciała. Odrzekłam, aby poinformowała ich, że jeśli nie zadzwonią, składam skargę na policji i zrobię to. Teraz pewnie czeka mnie przekonywanie policjanta, że zniszczenie roweru to wcale nie jest "niska szkodliwość czynu" i powinien wysłać do rodziców dzielnicowego.
Co za idiota-prawnik wymyślił w ogóle takie pojęcie? Jeden z niedawnych burmistrzów Nowego Yorku zaczął poprawę miasta od zajmowania się tego typu "duperelami". W efekcie miasto stało się jednym z najbardziej bezpiecznych w Stanach.
Miłego dnia, pogromcy bezczelności!
No obiadek zjedzony, PDP bezpieczny w swoim szerokim fotelu pewnie zaśnie. A ja biorę autko i na zakupy - swoje zakupy ;-)))) może będzie coś ciekawego. Za oknem wrednie leje ale co tam, pogoda niestraszna jeśli o zakupach mowa ;-))