Na wyjeździe #6

15 marca 2014 13:37
kasiachodziez

Ale masz fajnie ja w tej dziurze to mogę poszaleć tylko po edece:((

kasia to podobnie jak ja mam tylko REWE i NORME wypas poprostu zakupy zostawię na dzien kiedy zmienniczka wróci to wtedy do centrum pojadę i poszaleje
15 marca 2014 13:38
kasiachodziez

Ja mam podobnie ;Edeka i Penny.
15 marca 2014 13:42
kasiachodziez

Ha ha Kasia to mamy tak samo u mnie też szaleństwo tylko po Edece , a trochę dalej mam Aldik , ale tam nigdy nie byłam ....
15 marca 2014 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

No nie moge:):):) Moja Helcia mi zaginęła:( usiadłam z kawka przed lapkiem o ona siedziała przy biurku z gazeta... zaglądam do pokoju a jej nie ma..... chodzę szukam noż cholera zginęła .... wyłączyłam radio i telewizor i nagle słyszę przytłumione wołanie : Johanna! idę za głosem i trafiam do łazienki a tam...... z pod umwyalkowej szafki wystają jej nogi i kuperek:):):):):) sięgała coś z tamtąd i wpadła:):):):) a że szafka niziutko i dosyć głęboka więc ona nie mogła się stamtąd wygrzebać:):):):):) pomogłam jej wyjść no ale problem z ustaniem bo chichocze cały czas:):):):) właśnie zasiadła przed biurkiem i obdzwania wszystkich ,żeby im powiedzieć ,że wpadła do szafki :):):):):)

Joasiu ty to masz kochana z nia wesoło nudzic sie tez pewno nie nudzisz!!!
15 marca 2014 13:43 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Ha ha Kasia to mamy tak samo u mnie też szaleństwo tylko po Edece , a trochę dalej mam Aldik , ale tam nigdy nie byłam ....

Ech dziewczynki dobry rydz jako nic!!!
15 marca 2014 13:50 / 3 osobom podoba się ten post
alinka1339

ja mam trochę dalej aldi,edekę,i DM ale rzadko tam jezdże bo zawsze się na coś połakomię a ja przyjechałam zarobić a nie tracić:)
15 marca 2014 13:57 / 1 osobie podoba się ten post
hej my kobietki mamy swoje sposoby na poprawe humorku ja jak mam dolek to tez najlepiej robia mi zakupy i potrafie sporo wydac ewentualnie fryzurka i kolorek kosmetyczka tez nie pogardze!!!!i zaraz potem swiat w pieknych kolorach!!!!
15 marca 2014 13:59 / 2 osobom podoba się ten post
andrea ja mam dzis nie najlepszy dzien wyjsc nie moge jestem sama z pdp wiec bardzo prosze o odrobine Twojego humorku!!!
15 marca 2014 14:03 / 2 osobom podoba się ten post
Ty to masz dobrze Andrea, sponsorowane zakupy, jeszcze czas na zrobienie włosów w pracy. Wiesz jak się ustawić ;-) Ja to jeszcze na taką stelle nie trafiłam, buuuu.
15 marca 2014 16:07 / 8 osobom podoba się ten post
Dziś wpadła córka pdp i zapytała co chciałabym robić w dniu urodzin babci. Przyznam ,że mnie mile zaskoczyła,bo niespodziewałam się takiego pytania. Oczywiście powiedzialam,że wolałabym nie przeszkadzać bo nie należę do rodziny ,aż się żachnęła,że wcale nie będę przeszkadzać,no ale powiedzialam w koncu,że chciałabym spędzić ten dzień sama.
Chyba ją polubię :)
15 marca 2014 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dziś wpadła córka pdp i zapytała co chciałabym robić w dniu urodzin babci. Przyznam ,że mnie mile zaskoczyła,bo niespodziewałam się takiego pytania. Oczywiście powiedzialam,że wolałabym nie przeszkadzać bo nie należę do rodziny ,aż się żachnęła,że wcale nie będę przeszkadzać,no ale powiedzialam w koncu,że chciałabym spędzić ten dzień sama.

Dobry wybór ;-))) Zrobisz sobie jakąś wycieczkę i przede wszystkim ominie Cię cały raban. 
15 marca 2014 17:58 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Dobry wybór ;-))) Zrobisz sobie jakąś wycieczkę i przede wszystkim ominie Cię cały raban. 

Dokładnie,nawet nie wiesz jka nienawidzę rodzinnych uroczystości.:) Pojadę sobie gdzieś ,może nad Bodensee,może rybkę złowie ? hi,hi
15 marca 2014 18:00 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dokładnie,nawet nie wiesz jka nienawidzę rodzinnych uroczystości.:) Pojadę sobie gdzieś ,może nad Bodensee,może rybkę złowie ? hi,hi

Znaczy się wędkarza ????    tego co rybkę łowi ;-)))
15 marca 2014 18:04 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Znaczy się wędkarza ????    tego co rybkę łowi ;-)))

Wędkarz śmierdzi rybami,myślałam raczej o złotej rybce :)
15 marca 2014 18:08 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A ja na urodziny podopiecznej nie zostałam zaproszona, córka podopiecznej powiedziała że mam iść sobie na miasto. No więc poszłam ale....był catering i gdy rodzinka się najadła poprosili mnie na dół żebym coś przekąsiła hehe po prostu za dużo było i nie miał kto skończyć. Podziękowałam mówiąc że jadłam na mieście. Wnuk podopiecznej spytał czy wystarczająco hehe. po urodzinach córka chodziła za mną i prosiła żebym coś jadła bo szkoda wyrzucić. Nic z tego. Bolało ich jak wyrzucali