Ale masz fajnie ja w tej dziurze to mogę poszaleć tylko po edece:((
No nie moge:):):) Moja Helcia mi zaginęła:( usiadłam z kawka przed lapkiem o ona siedziała przy biurku z gazeta... zaglądam do pokoju a jej nie ma..... chodzę szukam noż cholera zginęła .... wyłączyłam radio i telewizor i nagle słyszę przytłumione wołanie : Johanna! idę za głosem i trafiam do łazienki a tam...... z pod umwyalkowej szafki wystają jej nogi i kuperek:):):):):) sięgała coś z tamtąd i wpadła:):):):) a że szafka niziutko i dosyć głęboka więc ona nie mogła się stamtąd wygrzebać:):):):):) pomogłam jej wyjść no ale problem z ustaniem bo chichocze cały czas:):):):) właśnie zasiadła przed biurkiem i obdzwania wszystkich ,żeby im powiedzieć ,że wpadła do szafki :):):):):)
Ha ha Kasia to mamy tak samo u mnie też szaleństwo tylko po Edece , a trochę dalej mam Aldik , ale tam nigdy nie byłam ....
Ha ha Kasia to mamy tak samo u mnie też szaleństwo tylko po Edece , a trochę dalej mam Aldik , ale tam nigdy nie byłam ....
Dziś wpadła córka pdp i zapytała co chciałabym robić w dniu urodzin babci. Przyznam ,że mnie mile zaskoczyła,bo niespodziewałam się takiego pytania. Oczywiście powiedzialam,że wolałabym nie przeszkadzać bo nie należę do rodziny ,aż się żachnęła,że wcale nie będę przeszkadzać,no ale powiedzialam w koncu,że chciałabym spędzić ten dzień sama.
Chyba ją polubię :)
Dobry wybór ;-))) Zrobisz sobie jakąś wycieczkę i przede wszystkim ominie Cię cały raban.
Dokładnie,nawet nie wiesz jka nienawidzę rodzinnych uroczystości.:) Pojadę sobie gdzieś ,może nad Bodensee,może rybkę złowie ? hi,hi
Znaczy się wędkarza ???? tego co rybkę łowi ;-)))
Dziś wpadła córka pdp i zapytała co chciałabym robić w dniu urodzin babci. Przyznam ,że mnie mile zaskoczyła,bo niespodziewałam się takiego pytania. Oczywiście powiedzialam,że wolałabym nie przeszkadzać bo nie należę do rodziny ,aż się żachnęła,że wcale nie będę przeszkadzać,no ale powiedzialam w koncu,że chciałabym spędzić ten dzień sama.
Chyba ją polubię :)