Pierwszy spacer na gimnastyke i zakupy zaliczony. nie jest źle, pan chodzi całkiem dobrze, ale uwazać trzeba, bo to Berlin, ruch na ulicach..Ja z dużym rolatorem po wertepach a on sam zasuwał ;))) Komedia;)
Pierwszy spacer na gimnastyke i zakupy zaliczony. nie jest źle, pan chodzi całkiem dobrze, ale uwazać trzeba, bo to Berlin, ruch na ulicach..Ja z dużym rolatorem po wertepach a on sam zasuwał ;))) Komedia;)
Jeszcze trochę z charakterystyki - dziadek jest bardzo ciekawski i wszystko go interesuje, wszystko chce wiedzieć. Jak jesteśmy w mieście to jak go ktoś zainteresuje, to aż przystaje i się na bezczela gapi. Przeważnie na jakichś młodych, udziwnionych osobników - kolorowe włosy, zakolczykowani nadmiernie, obszerne tatuaże - to jego typy.
Więc jak ja już z daleka taką osobę dojrzę, to mi się śmiać chce, bo wiem, co zaraz nastąpi. Dziadek tak nagle stanie, jakby go piorun poraził, wytrzeszczy oczy, często przy tym buzię otworzy i patrzy nachalnie na delikwenta - chyba tylko jego wiekowi zawdzięcza, że nie oberwał jeszcze.
No i dzisiaj też podobna sytuacja była, tylko taka mało śmieszna, bo spotkaliśmy faceta na wózku, który na podnośniku wsiadał do samochodu (chyba Volkswagen Transporter) i później przemieścił się na fotel kierowcy i chyba miał zamiar odjechać. No i dziadek z 1,5 metra od tego faceta stanął i się gapi. Ja go szarpię za rękaw dyskretnie, daję znać oczami, żebyśmy dalej szli, a on nic. Więc go zostawiłam przy tym facecie i odeszłam kawałek dalej. No bo to tak niegrzecznie na niepełnosprawnego się nachalnie gapić nie? Później to dziadkowi tłumaczyłam, ale go to za bardzo nie wzruszyło.
W przypadku mojej poprzedniej PDP ,mineło ok2 tyg.zanim sie wszystko uregulowało.Tez była senna.
http://opiekunmedyczny.com.pl/hot-news-1/odpowiedzministerstwazdrowia
ona ten risperidon bierze od 8 tyg tak mi powiedziała zmienniczka
O boshe,położyłam babcię spać,ale mnie dziś wykończyła. Na sam wieczór foch jej minął.
Kupiłam dziś takie bordowe pomarańcze,ale pyyyyycha,w Polsce takich nie widziałam,to chyba jakaś włoska odmiana?
Idę na urlop,(podobnie jak andrea) próbowałam sama siebie rozładować i takie tam
Dziewczyny,nie szkoda Wam życia na te kłótnie?????
Mam propozycję-naszykujcie sobie słoik,mały taki ,po dżemie(na 2 miesiace wyjazdu) i za każdą kłótnię wrzucajcie 1 euro:)Ile eurasów się nazbiera ,tyle kłótni było - widok pełnego słoika przemawia jak nic innego:):):)