Na wyjeździe #6

17 marca 2014 19:17 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea dobry patent na nastepnu raz to wykałaczka z kuchni :D
17 marca 2014 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No nie !!!! ;-)))  Jak Ci nie wstyd tak PDP wykorzystywać ???  I to dla własnych przyjemności ?? 
I jak było ??

No fajnie było - przypomniało mi się dzieciństwo:)
17 marca 2014 19:20
wichurra

No fajnie było - przypomniało mi się dzieciństwo:)

Chciałabym to widzieć ;-)))
17 marca 2014 19:23 / 1 osobie podoba się ten post
A co - opiekunce też się trochę przyjemności należy:)
17 marca 2014 19:26
wichurra

A co - opiekunce też się trochę przyjemności należy:)

Pewnie że tak, pewnie wesoło było. Zastanawiam się .........   jakby tak mój PDP mnie powoził ??? 
17 marca 2014 19:29 / 6 osobom podoba się ten post
No bo właśnie od dłuższego czasu już miałam na to ochotę, ale tak nie wiedziałam, jak się do tego zabrać.
I dzisiaj dziadek chciał do miasta iść i już w mieście stwierdził, że jak nie da rady wrócić o własnych siłach, to go trochę powiozę. Więc zaproponowałam, żeby on mnie trochę przewiózł, żeby zobaczył, czy to łatwo idzie.
No i tak zrobił:)
17 marca 2014 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
http://opiekunmedyczny.com.pl/hot-news-1/odpowiedzministerstwazdrowia
17 marca 2014 19:35 / 1 osobie podoba się ten post
boże poniedziałek zleciał pdp już śpi ,śmieci wystawione teraz zasłuzony odpoczynek/jeszcze tylko 3 poniedziałki i pakowanie/
17 marca 2014 19:36
jowitaliber

boże poniedziałek zleciał pdp już śpi ,śmieci wystawione teraz zasłuzony odpoczynek/jeszcze tylko 3 poniedziałki i pakowanie/

a ja 6poniedziałków:(((
17 marca 2014 20:03 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

a ja 6poniedziałków:(((

mój ostatni :)))))))))))
17 marca 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
moj sie poniedzialek juz skonczyl :D tez byl ostatni :D
17 marca 2014 20:14
wichurra

No bo właśnie od dłuższego czasu już miałam na to ochotę, ale tak nie wiedziałam, jak się do tego zabrać.
I dzisiaj dziadek chciał do miasta iść i już w mieście stwierdził, że jak nie da rady wrócić o własnych siłach, to go trochę powiozę. Więc zaproponowałam, żeby on mnie trochę przewiózł, żeby zobaczył, czy to łatwo idzie.
No i tak zrobił:)

Podoba mi się ten Twój dziadek :D
Równy gość z niego chyba, co nie?
17 marca 2014 20:16 / 3 osobom podoba się ten post
A ja juz włoski w niedziele machnełam:)

Powiem,że kurcze zmieniłam kolor i nawet ładna jestem:)

Wziełam się za zrobienie henny na brawiach i.......Du........ nie wziełam henny,ale pędzel i woda utleniona tak,jakże by inaczej.No wkurzyłam sie,ale cóz zrobię sobie w domu:)Dobrze ,że potrafie inaczej sobie z brawiami poradzić:)
17 marca 2014 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Podoba mi się ten Twój dziadek :D
Równy gość z niego chyba, co nie?

No - ogólnie tak:)
Na początek trochę były tarcia, ale raczej takie delikatne, ale teraz już się dotarliśmy. 

Bo z niego dobry człowiek, ale miał w sobie to przekonanie, że w Niemczech to wszystko i wszyscy są super, a to co na wschód to jakaś dzicz.
I na tym polu czasami się poróżniliśmy. 
17 marca 2014 20:18
jowitaliber

emilia mam do ciebie i dziewczyn pytanie moja pdp ma demencje i neurolog przepisał jej Risperidon  1raz dziennie wieczorem i na noc jeszcze TAVOR 2,5MG 1/2 tabletki podaje jej to i pdp robi się coraz bardziej bez kontaktu albo śpi wiem ze ty miałaś też do czynienia z tym lekiem powiedz czy to normalne.Mówiłam synowi on dzwonił do lekarza i ten powiedział żeby Risperidon zmniejszyć do 1/2 tab i tak nic to nie dało

W przypadku mojej poprzedniej PDP ,mineło ok2 tyg.zanim sie wszystko uregulowało.Tez była senna.