Pierwszy spacer na gimnastyke i zakupy zaliczony. nie jest źle, pan chodzi całkiem dobrze, ale uwazać trzeba, bo to Berlin, ruch na ulicach..Ja z dużym rolatorem po wertepach a on sam zasuwał ;))) Komedia;)
Pierwszy spacer na gimnastyke i zakupy zaliczony. nie jest źle, pan chodzi całkiem dobrze, ale uwazać trzeba, bo to Berlin, ruch na ulicach..Ja z dużym rolatorem po wertepach a on sam zasuwał ;))) Komedia;)
Jak tak dalej pójdzie to On się Toba zaopiekuje ;-)
He he :) raczej w najbliższym czasie to nie, nie na tym świecie, chociaz kto wie ? do świetosci JP II cud uzdrowienia z Parkinsona zaliczono :)
Dzisiaj mnie dziadek na swoim rollatorze trochę wiózł - też musiało to śmiesznie wyglądać:)
dziewczyny jak nazywa sie ten tani abonament na rozmowy do polski moja koleżanka na stelli obok nie ma ani internetu ani możliwości dzwonienia szok jaki ciemnogród ta rodzinka u której jest szok
A co Ci się stało ???
dziewczyny jak nazywa sie ten tani abonament na rozmowy do polski moja koleżanka na stelli obok nie ma ani internetu ani możliwości dzwonienia szok jaki ciemnogród ta rodzinka u której jest szok
Country Flatt,kosztuje 3,99euro/mc-na stacjonarne tylko.
Nic - chciałam się przejechać:)