Na wyjeździe #6

17 marca 2014 22:44 / 2 osobom podoba się ten post
Ja tam jestem antytechniczna,ale za wynalezienie skypa,to dałabym goŚciowi NOBLA:D;D;D;D;D

PokłóciĆ się nie można,ale pogadać zawsze:D;D;D;D;D;
17 marca 2014 22:44
Ale jestem glodna :OOO
17 marca 2014 22:46 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Ostanie czasy.......Nic bym nie nazbierała:(:(:( albo:D;D;D;D;D;D;D
Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje,nawet na kłotniach nie zarobię..Ehhhhhhhhhh

:D;D;D;D;D;D;D;D;D;;D

Nie o zarabianie chodzi-można wrzucać zapałkę lub guzik-na to samo wyjdzie:)Ważne jest ,żeby się ten słoik nie zapełniał :):):)
17 marca 2014 22:49
kasia63

Dziewczyny,nie szkoda Wam życia na te kłótnie?????
Mam propozycję-naszykujcie sobie słoik,mały taki ,po dżemie(na 2 miesiace wyjazdu) i za każdą kłótnię wrzucajcie 1 euro:)Ile eurasów się nazbiera ,tyle kłótni było - widok pełnego słoika przemawia jak nic innego:):):)

Kasiuniu kochana u mnie tak jak u Andrei nie uzbierało ,by sie wiele . Bo na 2 miesiące mojego pobytu tutaj jest jedna kłótnia tylko , a w domu to wogóle sie nie kłócimy . Ostatnio było dość ostro między mna , a mężem . No i wyjaśniliśmy sobie wiele , a resztę dogramy po moim powrocie . ja nie jestem kłótliwą  kobietą , ale pobyt w de robi swoje .
17 marca 2014 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Mój tez pręży TORS do przodu,ale ja teraz Go wyśmieje w głos i On sie nafuni...I co???????????????????? I nic:):):):)
17 marca 2014 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
Oj ,Andrejka...liczą się intencje i to ,że nie mówi ZROBIĘ tylko MY,doceń to :):):):)To chyba z miłości a nie na złość,co?????
17 marca 2014 22:58
hogata76

Mój tez pręży TORS do przodu,ale ja teraz Go wyśmieje w głos i On sie nafuni...I co???????????????????? I nic:):):):)

Mój mąz to codziennie jak piszemy lub rozmawiamy to pyta jak u mnie dzien , a ja mam dosc powtarzania , że u mnie dzień jest jak codzień jak sie coś wydarzy to cie poinformuje mu gadam , a następnego dnia to samo pytanie .
17 marca 2014 23:00 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Ale jestem glodna :OOO

ja też ale boję się zejść do kuchni.
17 marca 2014 23:04 / 3 osobom podoba się ten post
alinka1339

Mój mąz to codziennie jak piszemy lub rozmawiamy to pyta jak u mnie dzien , a ja mam dosc powtarzania , że u mnie dzień jest jak codzień jak sie coś wydarzy to cie poinformuje mu gadam , a następnego dnia to samo pytanie .

O matko moja!!!! -no,nie dogodzisz :):):):)Jak nie zapyta, to będziesz miała pretensje,że nie pyta:):):):) Kółko graniaste normalnie:):):):)
17 marca 2014 23:06
gosia35

ja też ale boję się zejść do kuchni.

mam tak samo jak Ty, bo moja oma juz spi i nie chce zeby wstala... oczywiscie mam ochite na cos kwasnego i to na ogorka kiszonego, ale w niemczech ni ma.
17 marca 2014 23:10 / 3 osobom podoba się ten post
Oglądam Surowych Rodziców-lubię ten program.Surowy tata rzucił fajnym tekstem,który może przyda się tym z Was,które mają w domu nastolatki:)Cytat:"Najgorszą krzywdą,jaka można zrobić nastolatkowi, to zmusić go do myślenia"Cudne:):):):):)
17 marca 2014 23:16 / 3 osobom podoba się ten post
Nie za dwoch ale dla dwojga :D tak zrobie, ale mamusia ma mi ugotowac na przyjazd barszczyk bialy z jajeczkiem i kielbaska :D jejuniu :D
17 marca 2014 23:16 / 2 osobom podoba się ten post
Moja logika w tym temacie i Twoja logika to dwie różne logiki:):):)-odnośnie pierwszego zdania.
17 marca 2014 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

O matko moja!!!! -no,nie dogodzisz :):):):)Jak nie zapyta, to będziesz miała pretensje,że nie pyta:):):):) Kółko graniaste normalnie:):):):)

Kasiunia , no racja nie dogodzisz , ale jeszcze sie taki nie urodził , co by wszystkim dogodził ... Ważne ,ze kłotnii nie było i jest git . A moje humorki złe i dołki z każdym dzionkiem będą mniejsze .
17 marca 2014 23:23
Witam wieczorkiem))))Tez ogladam surowych rodzicow zawsze cos czlowiek sie nauczy,a tak w domu mieszkanie mam wypucowane jak na kolede bo tyle wolnego a po zatym jakos leci mam wolne a w lato zamiast plazowac sie to bede pracowac hehee czy juz znacie date kiedy zjazd i cos wiecej?bo trza powoli ogarnac temat i fundusze hahaa