Jestem podekscytowana, Kindle w drodze :)
A co to??
Ile dałaś i jaki model?
No na początku była walka, chyba o dominację.
I też jak wspomniałam, negatywnie był nastawiony do wschodnich narodów - pewnie pozostałości po hitlerowskiej indoktrynacji.
Ciągle mi zwracał też uwagę, że coś źle mówię, że akcent nie taki - oczywiście polemizowałam z nim często. Bo te jego uwagi to wymyślone były, na siłę chciał się czepiać po prostu. Teraz doszło do tego, że on mi wmawia, jak ja to wspaniale po niemiecku mówię, a ja zaprzeczam:)
W każdym razie zawsze było tak, że dwa tygodnie po przyjeździe i 2 tygodnie przed odjazdem był kochaniutki, a w pozostałym czasie lubił różki pokazywać.
A teraz jestem już 8 tygodni u niego i jeszcze żadnej spiny nie było:)
No na początku była walka, chyba o dominację.
I też jak wspomniałam, negatywnie był nastawiony do wschodnich narodów - pewnie pozostałości po hitlerowskiej indoktrynacji.
Ciągle mi zwracał też uwagę, że coś źle mówię, że akcent nie taki - oczywiście polemizowałam z nim często. Bo te jego uwagi to wymyślone były, na siłę chciał się czepiać po prostu. Teraz doszło do tego, że on mi wmawia, jak ja to wspaniale po niemiecku mówię, a ja zaprzeczam:)
W każdym razie zawsze było tak, że dwa tygodnie po przyjeździe i 2 tygodnie przed odjazdem był kochaniutki, a w pozostałym czasie lubił różki pokazywać.
A teraz jestem już 8 tygodni u niego i jeszcze żadnej spiny nie było:)
ja też próbuję walczyć ze skąpstwem PDP ale chyba się poddam i zmienię po prostu miejsce:):) jest tyle innych ludzi którzy potrzebują pomocy:):):)
http://www.amazon.de/Kindle-Paperwhite-hochaufl%C3%B6sendes-integrierter-Beleuchtung/dp/B00CTUKFNQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1395143455&sr=8-1&keywords=kindle+paperwhite
Ten. Zależało mi, żeby miał podświetlenie.
A powiedz, co wchodzi w skład zestawu?
Bo nie mogę takiej informacji na tej stronie znaleźć.
Czy jakaś ładowarka?
I płaciłaś kartą, czy można też przy odbiorze zapłacić?
tak nieraz napisza ze masakra co???