Na wyjeździe #6

20 marca 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jestem jeszcze gorsza!!!Mam straszne zboczenie!!!!Zawodowe!!!!Kiedys zaczepiłam na przystanku młodego chłopaka z wielka włochatą,myszą na nosie i namówiłam go, do wizyty w naszej przyszpitalnej przychodni/był!!!usunął!!!/ a ostatnio bedac w zaprzyjaźnionym  warsztacie samochodowym zobaczyłam faceta ,który nawet jak nic nie mówił, to cały czas miał otwarte usta,zapytałam czy tak ma od zawsze  i  doradziłam laryngologa bo to typowy objaw na patologiczny przerost trzeciego migdałka..:):):)jeśli nie czegos na R...Nie wiem czy poszedł ale na pewno sie nad tym zastanowił.To tylko dwa przyklady,było ich wiecej....

No to ja będę unikać Cię hihihi  bo jeszcze odkryjesz me niedoskonałości
20 marca 2014 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

No to ja będę unikać Cię hihihi  bo jeszcze odkryjesz me niedoskonałości

Może w poprzednim wcieleniu ptaszyną , jakąś kokoszką byłaś ? Trawę świerzutką juz dziś skubałaś , okruszyny zbierasz ....Musi tak było ...))))))))))))))))))))))))......DDDDDD......Teraz kapewu co te znaki oznaczają ? ...DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
20 marca 2014 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Może w poprzednim wcieleniu ptaszyną , jakąś kokoszką byłaś ? Trawę świerzutką juz dziś skubałaś , okruszyny zbierasz ....Musi tak było ...:-)))))))))))))))))))))))))......DDDDDD......Teraz kapewu co te znaki oznaczają ? ...DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Łoooooooczywiście słowikiem byłam  hihihihihihi.
20 marca 2014 22:44 / 2 osobom podoba się ten post
mam manie zbierania okruchów.a dziś rwałam trawę i ją wąchałam dlatego koleznka wywnioskowała ,że kwoką albo jakimś;0 pieknym pawiem byłam:)))))))
20 marca 2014 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Jeszcze nie dorosłąm do tych perfum:).Moja siostra je uwielbia.Mnie się on podoba,jak ten pierwszy zapach po psikaniu się ulotni.

Mi się one w ogóle nie podobaja...Blleeeeeeeeeeeeeeeee,mam dziwne skojarzenie.......
Perfumy dla babci- piernik:(

No nie i koniec,przereklamowane,ale Alien(Thierry Mugler),albo Angel... Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) To jest to ,co Hogaty lubia najbardziej;D;D;D;D;D
20 marca 2014 22:52 / 4 osobom podoba się ten post
A jakiegoż to nie rozumiesz ? Te " dwie " Emi i Gosia dzisiaj nie kumate , za wszystko przepraszają , kajają się , ale Je można zrozumieć , Uny już domem żyją .Ale Ty złociutka ?....Ty dziś również myśląca inaczej ?.... To już k o n i e c  świata !!!!!....))))))
20 marca 2014 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Mi się one w ogóle nie podobaja...Blleeeeeeeeeeeeeeeee,mam dziwne skojarzenie.......
Perfumy dla babci- piernik:(

No nie i koniec,przereklamowane,ale Alien(Thierry Mugler),albo Angel... Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) To jest to ,co Hogaty lubia najbardziej;D;D;D;D;D

Właśnie ta pierwsza nuta jest taka ,no nie do zniesienia.To te słynne aldehydy.Jak to się ulotni,to naprawdę ładnie pachną.Alien bardziej mi sie podoba niż Angel.Ja uwielbiam niszowce.Toma Forda "Black Orchid" piękny zapach,taki niebanalny,jak zajrzysz do perfumerii ,to przetestuj:)
20 marca 2014 23:04 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dawaj , chetnie poprasuję , wiem , że to dziwacznie brzmi , ale ja lubię prasować i już . Mamuelka , dla takiego "słoneczka " jak Ty , to nawet bez prądu , takim przedwojennym żelazkiem " na duszę " .....:-))))))))

Super kochana jestes ja jeszcze sie nie zabrałam ale jutro musze bo potem nastepne pranie i bedzie za duzo na raz a czas ucieka nie stoi w miejscu!!!
20 marca 2014 23:05 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Super kochana jestes ja jeszcze sie nie zabrałam ale jutro musze bo potem nastepne pranie i bedzie za duzo na raz a czas ucieka nie stoi w miejscu!!!

Ze mna jak z dzieckiem ....mówisz i masz ))))))))
20 marca 2014 23:08
WSZYSTKO JEST DO DU.Y MAM DOŚĆ!!!!!!!!
Ide sobie....
20 marca 2014 23:08
tina 100%

Właśnie ta pierwsza nuta jest taka ,no nie do zniesienia.To te słynne aldehydy.Jak to się ulotni,to naprawdę ładnie pachną.Alien bardziej mi sie podoba niż Angel.Ja uwielbiam niszowce.Toma Forda "Black Orchid" piękny zapach,taki niebanalny,jak zajrzysz do perfumerii ,to przetestuj:)

A na ktora pułke patrzec za nimi bo jakos nie kojaze tych nazw moze w mojej perfumerji nie ma takich!!!
20 marca 2014 23:14 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

W sobotę ,lecę na miotle i przetestuję:D;D;D;D;D;D;D Napewno:)
20 marca 2014 23:16
Kochana bo zaraz przepraszajki zaczną się kłaniać...
A tak w ogóle to w tym zachodniomorskim są żle zachowujące sie opiekunki.Masakra ,kto je zatrudnia.
20 marca 2014 23:17 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

WSZYSTKO JEST DO DU.Y MAM DOŚĆ!!!!!!!!
Ide sobie....

A Ty co???????????????????????????    Zdureła ,wzieła ,czy co????????????????????????????Idx zajaraj i bedzie git,a ja ide z Toba:)
20 marca 2014 23:18 / 2 osobom podoba się ten post
Idę spać ...słodkich snów ....)))))