Emi taka ciekawostka ;mój mąż wiózł dziś kobitę ,która ,,dała nogę ,, od babki.
Emi taka ciekawostka ;mój mąż wiózł dziś kobitę ,która ,,dała nogę ,, od babki.
Kasiu, my tego nie robimy przy Niej. Przy Niej tylko po niemiecku. Jak jesteśmy razem ze zmienniczką, np. sprzatałyśmy po obiedzie, to cichutko rozmawiałyśmy ze sobą, a Babcia podsłuchuje, skrada sie i wtedy zonk, bo nic nie rozumie :-). Chociaż nie jestem tak do końca przekonana, że nic nie rozumie, bo .... urodziła się w Polsce i tam spędziła najmłodsze lata.... Tyle, że ona nie znosi tego języka i za Polakami też nie przepada. Za biedni jesteśmy dla Niej, bo Ona obraca się tylko w elitarnym towarzystwie...z odpowiednią ilością zer na koncie.....
Oprócz tego ma nerwicę natręctw. 80-letnia Babcia biega z drabiną i czyści żyrandole kilka razy w tygodniu. Zlewozmywak po użyciu wyciera się ręcznikami papierowymi, bo nie może być kropelki wody :-).
Nie martwię się, jakoś sobie poradzę, przynajmniej postaram się :-)
Gosia codziennie pewnie kilka takich kobitek jest. :((((
"Zlewozmywak po użyciu wyciera się ręcznikami papierowymi, bo nie może być kropelki wody" -moja córka pracując w hotelu w Irlandii tak się nauczyła i wszystko wyciera ręcznikami na sucho:):):)Śmiejemy sie z niej żartobliwie ,że ma syndrom IC/irlandzkiej cleanerki:):):)
Kasiu, my tego nie robimy przy Niej. Przy Niej tylko po niemiecku. Jak jesteśmy razem ze zmienniczką, np. sprzatałyśmy po obiedzie, to cichutko rozmawiałyśmy ze sobą, a Babcia podsłuchuje, skrada sie i wtedy zonk, bo nic nie rozumie :-). Chociaż nie jestem tak do końca przekonana, że nic nie rozumie, bo .... urodziła się w Polsce i tam spędziła najmłodsze lata.... Tyle, że ona nie znosi tego języka i za Polakami też nie przepada. Za biedni jesteśmy dla Niej, bo Ona obraca się tylko w elitarnym towarzystwie...z odpowiednią ilością zer na koncie.....
Oprócz tego ma nerwicę natręctw. 80-letnia Babcia biega z drabiną i czyści żyrandole kilka razy w tygodniu. Zlewozmywak po użyciu wyciera się ręcznikami papierowymi, bo nie może być kropelki wody :-).
Nie martwię się, jakoś sobie poradzę, przynajmniej postaram się :-)
Basiu nie chciałam nikogo urazić, a na pewno nie Ciebie.
To są słowa dziadka, on to ciągle powtarzał
Kochana jesteś . ... Ja też jestem brzydka i gruba i do tego stara , ale uwiesz mi , nie chciałabym , żeby jakiś pseudo-amant umizgiwał się do mnie ....Kobitka będzie wiedziała co zrobić z tym fantem....:-)))))))))))) UWIERZ przez Rz ....walnęłam byka ....:-)))))
Basiu czy Ty się gniewasz na mnie.
Jest mi teraz przykro, nie chciałam Cię urazić.
Mam taką niewyparzoną gębę...
Przepraszam
o matko i córko, a gdzie to??
ja do Wrocławia....
hahahahahahahaha Ty masz nie wyparzony dziób a co ja mam powiedzieć hihihihi mowie szybciej jak myślę i już mam wrogów.....
A ja zbieram okruszki,i przecieram blaty rękę,wszędzie w domu ,u kogoś aż mi wstyd.Raz w firmie rozmawiając z szefem przejechałąm ręką po biurku.Staram sie tego nie robić ale samo to wychodzi.Tam gdzie sa blaty tam są moje odciski rąk....
Jestem jeszcze gorsza!!!Mam straszne zboczenie!!!!Zawodowe!!!!Kiedys zaczepiłam na przystanku młodego chłopaka z wielka włochatą,myszą na nosie i namówiłam go, do wizyty w naszej przyszpitalnej przychodni/był!!!usunął!!!/ a ostatnio bedac w zaprzyjaźnionym warsztacie samochodowym zobaczyłam faceta ,który nawet jak nic nie mówił, to cały czas miał otwarte usta,zapytałam czy tak ma od zawsze i doradziłam laryngologa bo to typowy objaw na patologiczny przerost trzeciego migdałka..:):):)jeśli nie czegos na R...Nie wiem czy poszedł ale na pewno sie nad tym zastanowił.To tylko dwa przyklady,było ich wiecej....
hahahahahahahaha Ty masz nie wyparzony dziób a co ja mam powiedzieć hihihihi mowie szybciej jak myślę i już mam wrogów.....
Szerokosci zyucze dobrych lodow i samych milych cwil z dzieciakami))))
Serce to chodzi o jednego loda, ale może być kilka razy :))))))))))))
Po takim czasie, aż się chce :)))))))))))
Bo takie lody zimne to, co niedzielę tu były :)))))))))))