Na wyjeździe #6

20 marca 2014 23:25 / 2 osobom podoba się ten post
Plebs? chyba żartujesz najfajniejsze są śledziki
20 marca 2014 23:27 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

Kochana bo zaraz przepraszajki zaczną się kłaniać...
A tak w ogóle to w tym zachodniomorskim są żle zachowujące sie opiekunki.Masakra ,kto je zatrudnia.

Noz jak to kto niemiecyy seniorzy  oni nas kochaja hehehe:))))))))))))
20 marca 2014 23:27 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

A ja zbieram okruszki,i przecieram blaty rękę,wszędzie w domu ,u kogoś aż mi wstyd.Raz w firmie rozmawiając z szefem przejechałąm ręką po biurku.Staram sie tego nie robić ale samo to wychodzi.Tam gdzie sa blaty tam są moje odciski rąk....  

To się juz nazywa NERWICA NATRETECTW;D;D;D;D;DD;D;D Chyba mam to samo:D;D;D;DNie jestes sama;D;D;D;D;D;D;D
20 marca 2014 23:32 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczynki -czy Wy jakos od rzeczy nie gadacie???:):):)
21 marca 2014 05:09 / 3 osobom podoba się ten post
Takie rzeczy wqurwiają, nie da się ukryć, nawet czepialską Romankę...Dla mnie wielu Niemców, zwłaszcza tych starych, to pokryte ludzkim ciałem (dla niepoznaki) tępe, betonowe kloce. Siedzę przy stole raz sobie wesoło z pdp i ona nagle płacze, bo odwiedziła swój dom w obecnej Polsce. I cóż ją tam strasznego spotkało? Kufel był po mamusi i ona go chciała, bo to pamiątka rodzinna, a Polka powiedziała, dobra, dam ci go, lecz musisz mi zapłacić 50 euro. Jaka to niesprawiedliwość za swoje, he, he płacić! I nikt z tych babć i dziadków nie pomyśli, że ich tatuś lub wujcio. lub dziadzio kochany zbombardował niejeden polski dom i zrobil sierotami masę dzieciaków.. Za kufel chcieli pieniędzy, ależ cholerna krzywda!   Co nie zmienia faktu, że nadal lubię niemieckie gazety, wielu malarzy i ich muzykę klasyczną.

A z innej beczki, tej bardziej ludzkiej czyli dobrej - gazeta bezpłatna, ogólnopolska Metro zaproponowała, by w  pierwszy dzień wiosny ubrać się na niebiesko-żółto, w barwy narodowe Ukrainy na znak solidarności przeciwko wiadomo czemu. Więc wskakuję rano w dżinsy i żółą, ładną bluzeczkę z koronkami nawet. Napiszę Wam wieczorem czy dużo osób w mieście się przejęło tym apelem.
21 marca 2014 06:46

Hogata i Gosia35 zastanówcie się trochę nad sobą.

21 marca 2014 07:12 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberk huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  piatek no i piatek wekendowe odwiedziny dzieci!! No ale oni tak mnie lubia ze bedzie trzeba siedziec z nimi !!! hehehe nie bedzie dodatkowej pauzy a szkoda!!! Ale co tam zamiast z nimi  to przyjde do pokoju i z wami posiedze!!!! Noz wstawac ptaszynki ranne czas kawke wypic miłego bestresowego,Usmiechnietego dzionka zycze :)))))))))))))))))))) PA całuskow 102:))))))))))))))00
21 marca 2014 07:21 / 5 osobom podoba się ten post
Dzieńdoberek.ja dziś jadę do domciu.Od 6rano latam ,piorę,szykuję pokój,kwiatki już w wazoniku.Trzeba jakoś miło powitać zmienniczkę.Miłego Dnia
21 marca 2014 07:49 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jestem jeszcze gorsza!!!Mam straszne zboczenie!!!!Zawodowe!!!!Kiedys zaczepiłam na przystanku młodego chłopaka z wielka włochatą,myszą na nosie i namówiłam go, do wizyty w naszej przyszpitalnej przychodni/był!!!usunął!!!/ a ostatnio bedac w zaprzyjaźnionym  warsztacie samochodowym zobaczyłam faceta ,który nawet jak nic nie mówił, to cały czas miał otwarte usta,zapytałam czy tak ma od zawsze  i  doradziłam laryngologa bo to typowy objaw na patologiczny przerost trzeciego migdałka..:):):)jeśli nie czegos na R...Nie wiem czy poszedł ale na pewno sie nad tym zastanowił.To tylko dwa przyklady,było ich wiecej....

ja też tak mam bo z zawodu jestem rehabilitantem i zwracam uwagę na szczególy np płaskostopie i tp nieraz mąż mi mówi żebym nie rozglądala sie na boki bo cały czas coś widzę jakby wsyscy byli chorzy on tego nie dostrzega 
21 marca 2014 08:57 / 1 osobie podoba się ten post
I zostałam sama. Zmienniczka pojechała. Babci język się rozwiązał i zaczęła nadawać na swoją synową, poniekąd bardzo fajną osobę. Ale jak stwierdziła - synowa- zawsze pozostanie tą złą, bo jest tylko synową. Jak powiedziałam, że to działa w obydwie strony, to umilkła, ale znów zaczęła temat po chwili. Robiłam swoje, czyli siedziałam w kuchni. Po czym nagle czuję jakiś ucisk na plecach, a wcześniej widziałam Babcię z nożem . Mordują mnie? - Nie, Babcia objęła mnie z tyłu i przytuliła, jestem w szoku, co nie zmienia faktu, że dość sceptycznie podchodzę do tego zlecenia. Przytulenie wzięło się stąd, ze wspomniałam, że nie za chętnie jem wędliny i Babcia skomentowała to, że pójdzie mniej pieniędzy
21 marca 2014 08:59
gosia35

Dzieńdoberek.ja dziś jadę do domciu.Od 6rano latam ,piorę,szykuję pokój,kwiatki już w wazoniku.Trzeba jakoś miło powitać zmienniczkę.Miłego Dnia

szerokiej drogi:)
21 marca 2014 08:59
Annika

I zostałam sama. Zmienniczka pojechała. Babci język się rozwiązał i zaczęła nadawać na swoją synową, poniekąd bardzo fajną osobę. Ale jak stwierdziła - synowa- zawsze pozostanie tą złą, bo jest tylko synową. Jak powiedziałam, że to działa w obydwie strony, to umilkła, ale znów zaczęła temat po chwili. Robiłam swoje, czyli siedziałam w kuchni. Po czym nagle czuję jakiś ucisk na plecach, a wcześniej widziałam Babcię z nożem :-). Mordują mnie? - Nie, Babcia objęła mnie z tyłu i przytuliła, jestem w szoku, co nie zmienia faktu, że dość sceptycznie podchodzę do tego zlecenia. Przytulenie wzięło się stąd, ze wspomniałam, że nie za chętnie jem wędliny i Babcia skomentowała to, że pójdzie mniej pieniędzy :-)

moze nie taki diabel straszny ????
21 marca 2014 09:01 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

moze nie taki diabel straszny ????

Może .Zresztą  to "tylko" 5 tygodni. Jak będzie źle, to poskarżę się tutaj i bedzie łatwiej
21 marca 2014 09:19
gosia35

dzien dobry Gosiu radosny to dzien kiedy jedziemy do domku-bardzo mily gest z kwiatami dla zmienniczki-wszystkiego dobrego szczesliwej podrozy zycze
21 marca 2014 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
Heh i mamy pierwszy dzien wiosny :) Moje najmlodsze dziecie powedrowalo z marzanna pierwszy raz w zyciu, starsze swietuja dzien wagarowicza w domku jeszcze w pizamach :P A wiec i Wam wszystkim zycze wspanialego dzionka i samych bezstresowaych chwil :) nie tylko dzis  :))) A moze i my wyruszymy dzis na wagary ???hehe ale bylby Meksyk :)

A to tak dzisiaj dla naszego Bossa :)

Gosiu szerokosci i milego wypoczynku :)