Kochana bo zaraz przepraszajki zaczną się kłaniać...
A tak w ogóle to w tym zachodniomorskim są żle zachowujące sie opiekunki.Masakra ,kto je zatrudnia.
Kochana bo zaraz przepraszajki zaczną się kłaniać...
A tak w ogóle to w tym zachodniomorskim są żle zachowujące sie opiekunki.Masakra ,kto je zatrudnia.
A ja zbieram okruszki,i przecieram blaty rękę,wszędzie w domu ,u kogoś aż mi wstyd.Raz w firmie rozmawiając z szefem przejechałąm ręką po biurku.Staram sie tego nie robić ale samo to wychodzi.Tam gdzie sa blaty tam są moje odciski rąk....
Hogata i Gosia35 zastanówcie się trochę nad sobą.
Jestem jeszcze gorsza!!!Mam straszne zboczenie!!!!Zawodowe!!!!Kiedys zaczepiłam na przystanku młodego chłopaka z wielka włochatą,myszą na nosie i namówiłam go, do wizyty w naszej przyszpitalnej przychodni/był!!!usunął!!!/ a ostatnio bedac w zaprzyjaźnionym warsztacie samochodowym zobaczyłam faceta ,który nawet jak nic nie mówił, to cały czas miał otwarte usta,zapytałam czy tak ma od zawsze i doradziłam laryngologa bo to typowy objaw na patologiczny przerost trzeciego migdałka..:):):)jeśli nie czegos na R...Nie wiem czy poszedł ale na pewno sie nad tym zastanowił.To tylko dwa przyklady,było ich wiecej....
Dzieńdoberek.ja dziś jadę do domciu.Od 6rano latam ,piorę,szykuję pokój,kwiatki już w wazoniku.Trzeba jakoś miło powitać zmienniczkę.Miłego Dnia
I zostałam sama. Zmienniczka pojechała. Babci język się rozwiązał i zaczęła nadawać na swoją synową, poniekąd bardzo fajną osobę. Ale jak stwierdziła - synowa- zawsze pozostanie tą złą, bo jest tylko synową. Jak powiedziałam, że to działa w obydwie strony, to umilkła, ale znów zaczęła temat po chwili. Robiłam swoje, czyli siedziałam w kuchni. Po czym nagle czuję jakiś ucisk na plecach, a wcześniej widziałam Babcię z nożem :-). Mordują mnie? - Nie, Babcia objęła mnie z tyłu i przytuliła, jestem w szoku, co nie zmienia faktu, że dość sceptycznie podchodzę do tego zlecenia. Przytulenie wzięło się stąd, ze wspomniałam, że nie za chętnie jem wędliny i Babcia skomentowała to, że pójdzie mniej pieniędzy :-)
moze nie taki diabel straszny ????
Dzieńdoberek.ja dziś jadę do domciu.Od 6rano latam ,piorę,szykuję pokój,kwiatki już w wazoniku.Trzeba jakoś miło powitać zmienniczkę.Miłego Dnia
Heh i mamy pierwszy dzien wiosny :) Moje najmlodsze dziecie powedrowalo z marzanna pierwszy raz w zyciu, starsze swietuja dzien wagarowicza w domku jeszcze w pizamach :P A wiec i Wam wszystkim zycze wspanialego dzionka i samych bezstresowaych chwil :) nie tylko dzis :))) A moze i my wyruszymy dzis na wagary ???hehe ale bylby Meksyk :)