Na wyjeździe #6

21 marca 2014 13:22
gosia35

Napiszę napewno ....

szerokosci Gosiek:)
21 marca 2014 14:00
gosia35

Dzieńdoberek.ja dziś jadę do domciu.Od 6rano latam ,piorę,szykuję pokój,kwiatki już w wazoniku.Trzeba jakoś miło powitać zmienniczkę.Miłego Dnia

Gosia szerokosci zycze:)))))))))))0
21 marca 2014 14:31 / 2 osobom podoba się ten post
a coś naszej WICHURKI nie widać może ja pdp tak na tym balkoniku przewiózł że jej się spodobało i codziennie każe sie wozić
21 marca 2014 14:32 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Hogata i Gosia35 zastanówcie się trochę nad sobą.

Przyjęłam do wiadomości.
21 marca 2014 14:48 / 3 osobom podoba się ten post
Oj,nic lepiej nie zasypuje doła jak dobre wiadomości . właśnie dostałam wiadomość od mojej zmienniczki , dziewczyna jest już gotowa przyjechać . Więc w przyszłym tygodniu napiszę informacje do firmy ,że 10 kwietnia chcemy sie zmienic , akurat będzie dwa miesiące jak tu jestem . doszłyśmy ze zmienniczką do wniosku ,że bedziemy sie zmieniały co 6 tyg. to wystarczy na siedzenie w tym miejscu . Kasa to nie wszystko rodzinka jest ważniejsza .
21 marca 2014 14:48
gosia35

Nie zapomniałam o Was aż mnie korciło aby napisać jeszcze do Was.Dziękuje za dobre zyczenia.

Gosiu ,spokojnej podrózy:)
21 marca 2014 14:53 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia szczesliwej podrozy i duzo radosci ,zagladaj tutaj i pisz ,lubimy czytac posty.
21 marca 2014 14:56
Zlazłam z górki i poszłam do miasta, co mnie za licho podkusiło? Upał jak w lipcu,pochodziłam, polizałam loda:)
Widziałam fajne buty i już mialam kupić, ale po co mi kolejne buty na obcasie? Wlazłam na górkę i jestem zmęczona, spocona i szybko już się na taki spacer nie wybiorę. Nie lubię chodzić sama, wystawy z ciuchami jakoś mnie nie ciągną, włóczki na razie też nie kupuję, oj już nie wiem co ze sobą zrobić.
21 marca 2014 15:06 / 4 osobom podoba się ten post
Mam mojego Kindle`a :) To jest sto razy cudowniejsze urządzenie, niż przypuszczałam! Mój najlepszy zakup od czasu samochodu :)
21 marca 2014 15:12 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A na ktora pułke patrzec za nimi bo jakos nie kojaze tych nazw moze w mojej perfumerji nie ma takich!!!

Może nie być,bo to niszowe perfumy.W większym Douglasie będą,Sephorze .Zapytaj sprzedawczyni,czy nie mają.W Niemczech też w Beckerze to mają.
21 marca 2014 16:30 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

a coś naszej WICHURKI nie widać może ja pdp tak na tym balkoniku przewiózł że jej się spodobało i codziennie każe sie wozić

Melduję się:)
Nie było okazji balkonikiem poszaleć, ale może jeszcze kiedyś:)

Wciągnęła mnie książka:)
21 marca 2014 16:31 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Mam mojego Kindle`a :) To jest sto razy cudowniejsze urządzenie, niż przypuszczałam! Mój najlepszy zakup od czasu samochodu :)

A ja cały czas się czaję i czaję i obserwuję, jak po kolei sobie te Kindle kupujecie i za każdym razem mnie korci, ale coś mi kasy nadal żal. 
21 marca 2014 17:11 / 1 osobie podoba się ten post
Kamil ma już zapewnioną Kryształową Kulę:)))
21 marca 2014 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

A ja cały czas się czaję i czaję i obserwuję, jak po kolei sobie te Kindle kupujecie i za każdym razem mnie korci, ale coś mi kasy nadal żal. 

Ja właśnie też bardzo długo się czaiłam i ciągle mówiłam sobie, że następnym razem i następnym razem. Szkoda mi było pieniędzy i chyba też nie byłam do końca przekonana, że jest to warte tej ceny. Głupia byłam ;) Dla kogoś, kto dużo czyta i musi przemieszczać się pomiędzy krajami, idealne rozwiązanie.
21 marca 2014 17:37
Ja się też przymierzałam, ale wypróbowalam w sanatorium koleżanki z pokoju, jakoś nie czuję tego ustrojstwa:)
Teraz kończę 4 miesięczny kontrakt, jeszcze w bibliotece sporo ksiązek zostało.
Kiedyś korzystałam już z miejscowej wypożyczalni, to nowości można poczytać.