Na wyjeździe #6

22 marca 2014 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
Tak to jest przejściowy stan. Co nie oznacza że powróci się do stanu poprzedniego :)))
22 marca 2014 19:01
Wisienka co u ciebie kiedy zjezdzasz?
22 marca 2014 19:08
u mnie dobrze. Jestem tu do końca kwietnia. Potem zjeżdżam do Pl , bo córka ma ślub 10 maja. Jak się uda to tu wrócę. Rodzina też chce. Zobaczymy co agencja na to.
Ale wierze , ze bedzie ok
A co u ciebie?
Aż nie mogłam uwierzyć, ze to ty. Sprawdzałam na swojej poczcie , czy mi się cos nie pomyliło. Ale jednak dobrze zapamiętałam twój nick
22 marca 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

u mnie dobrze. Jestem tu do końca kwietnia. Potem zjeżdżam do Pl , bo córka ma ślub 10 maja. Jak się uda to tu wrócę. Rodzina też chce. Zobaczymy co agencja na to.
Ale wierze , ze bedzie ok
A co u ciebie?
Aż nie mogłam uwierzyć, ze to ty. Sprawdzałam na swojej poczcie , czy mi się cos nie pomyliło. Ale jednak dobrze zapamiętałam twój nick

ja jestem w tym samym miejscu do 7 maja.zachcialo mi sie wrocic na forum..fajnie,ze bedziemy w kontakcie
22 marca 2014 19:26
ania52

ja jestem w tym samym miejscu do 7 maja.zachcialo mi sie wrocic na forum..fajnie,ze bedziemy w kontakcie

Cieszę się, że wpadłas na taki pomysł. Ja ostatnio za duzo sie tu nie udzielałam. Jakoś nie miałam o czym pisać.  tak wiec też trochę odpoczęłam od forum.
22 marca 2014 19:32
wisienka

Cieszę się, że wpadłas na taki pomysł. Ja ostatnio za duzo sie tu nie udzielałam. Jakoś nie miałam o czym pisać.  tak wiec też trochę odpoczęłam od forum.

ja tez teraz bardziej na czytanie sie ustawilam..kombinuje coby jezdzic miesiac na miesiac zobacze czy sie uda.troche mi dlugo 2 mies.zycie mi ucieka miedzy palcami..
22 marca 2014 19:32
wisienka

ja tez teraz bardziej na czytanie sie ustawilam..kombinuje coby jezdzic miesiac na miesiac zobacze czy sie uda.troche mi dlugo 2 mies.zycie mi ucieka miedzy palcami..
22 marca 2014 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

A ja lubię być w De. Tu mam dobre miejsce, Mam bardzo czesty kontakt z rodziną i przez skypa i przez telefon. Ale w domu lubię byc krótko i wrócic z powrotem do De.
22 marca 2014 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

A ja lubię być w De. Tu mam dobre miejsce, Mam bardzo czesty kontakt z rodziną i przez skypa i przez telefon. Ale w domu lubię byc krótko i wrócic z powrotem do De.

Wiesz ,że mam tak samo? Obiecuję sobie,że jak dam radę zostać tu do sierpnia to wezmę sobie dwumiesięczny urlop. Nikt mi nie wierzy,ze tyle czasu wytrzymam w domu:)
22 marca 2014 20:21
wisienka

Najwazniejsze,ze dobra stelle masz..

ja tutaj tez spokoj bo pdp nie mowi nie chodzi prawie..ale tam w kraju jest moja milosc i dlatego tak mi teskno..chyle zawsze czola przed osobami,ktore dkugo sa na stelli..wymaga to naprawde duzej sily ducha..
22 marca 2014 20:23
ania52

ja tutaj tez spokoj bo pdp nie mowi nie chodzi prawie..ale tam w kraju jest moja milosc i dlatego tak mi teskno..chyle zawsze czola przed osobami,ktore dkugo sa na stelli..wymaga to naprawde duzej sily ducha..

Ja podobne jak ty miejsce spokojne pdp nie chodzi ,nie mówi zdana jest całkowicie na mnie i rodzina spoko ale w Polsce jest wszystko co kocham i za czym tęsknie
22 marca 2014 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Nie pocieszaj się tak - hahaha. Zostanie Ci już tak ;-))
22 marca 2014 20:24
ania52

Ania u mnie jest tak jak u Ciebie , mam dobrą sztelle i spokój i roboty nie za wiele ...ale właśnie w kraju jest mój mąż i moje małe skarby i też bardzo tęsknię . Na początku jeżdziłam na 3 mies, teraz jestem po 2 mies , ale kombinuję by jeżdzic 6tyg na 6 tyg .
22 marca 2014 20:25
jowitaliber

Ja podobne jak ty miejsce spokojne pdp nie chodzi ,nie mówi zdana jest całkowicie na mnie i rodzina spoko ale w Polsce jest wszystko co kocham i za czym tęsknie

a jak dlugo jednorazowo jestes w de?
22 marca 2014 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

a jak dlugo jednorazowo jestes w de?

mam taki dobry układ z agencją że jeżdze na 6tyg z racji tego że mam małe dzieci które podczas mojej nieobecności są z babcią bo mąż tez w de .Te moje dzieciaki to takie eurosieroty