Na wyjeździe #6

22 marca 2014 21:26
wisienka

Tak aniu. Zadbaj o siebie , o swoje małżeństwo. To jest najważniejsze.
W firmach na szczescie mozemy przebierać , wybierac, marudzic, negocjować.
A jesteś teraz w niemieckiej agencji? Może w tej , o której kiedyś pisałyśmy?

ja jestem w zwiazku dochodzacym..dobrze mi z tym... co do agencji to ta,o ktorej pisalysmy.zlapalam ostatnio inny fajny kontakt  na podobnych zasadacz jak potrzebujesz to namiary dam na @
22 marca 2014 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
Proszę o jedną mysl skierowaną w moja stronę... własnie w przeciagu 1.5 roku zmarła przy mnie 3 osoba. Jesli ktos chce i może to niech mnie wesprze , jednym słowem. To dar czy przeklenstwo .
22 marca 2014 21:27
alinka1339

Z ta firma to mój drugi wyjazd i dostałam się na sztelle gdzie ,żadna opiekunka nie chciała wracać , bo przypadek ciężki . A dla mnie jest tu super , poukładałam sobie wszystko jak należy i jest gut. Firma poprostu pytała na ilę chcę zostać i jaki długi urlop planuje i tyle . Ale ,że znalazła się dziewczyna , której też tu robota odpowiada to czas na stabilizację terminów .

ciezkie przypadki nieraz najlepsze sa.ja lubie lezacych pdp bo spokoj nie uciekaj
22 marca 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

ja jestem w zwiazku dochodzacym..dobrze mi z tym... co do agencji to ta,o ktorej pisalysmy.zlapalam ostatnio inny fajny kontakt  na podobnych zasadacz jak potrzebujesz to namiary dam na @

Ok. Pisz na meila. A o swoją drugą połówkę walcz, obojętnie czy zyjecie z papierkiem, czy bez. Ważne , że wam razem dobrze, że sie rozumiecie i kochacie . I dbaj o to i wasz związek.

22 marca 2014 21:31
ania52

ciezkie przypadki nieraz najlepsze sa.ja lubie lezacych pdp bo spokoj nie uciekaj

ja też wolę leżących pdp 
22 marca 2014 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

ja też wolę leżących pdp 

no bo to jest tak gdzie ich zostawisz tam sa..nawe jak za godzine wrocisz,,
22 marca 2014 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
iza38bp

Proszę o jedną mysl skierowaną w moja stronę... własnie w przeciagu 1.5 roku zmarła przy mnie 3 osoba. Jesli ktos chce i może to niech mnie wesprze , jednym słowem. To dar czy przeklenstwo .

Raczej nie do pozazdroszczenia sytuacja. No ale co poradzic,jeżdzimy przecież do starszych,chorych ludzi,musimy się z tym liczyć.
22 marca 2014 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
iza38bp

myślę że przypadek
22 marca 2014 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
iza38bp

Kieruję w Twoją stronę więcej niż jedną myśl....ani to dar, ani przekleństwo,zwyczajny przypadek,splot okoliczności- postaraj się nie utożsamiać z tym co się zdarzyło.Trzymaj się:)
22 marca 2014 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
iza38bp

iza to jest normalne ja w swoim życiu bylam przy wielu zgonach pracując w domu starców nie bierz tego do siebie nigdy nie wiadomo kiedy knot się w swieczce skończy i ona zgaśnie 
22 marca 2014 21:37
Kasia, dziekuję Ci...tak, mi smutno ..
22 marca 2014 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

Ta moja PDP jest leżąca i mało kontaktowa , dużo śpi . Dodatkowo jest jej mąż pan 68 lat , ale żadnych problemów z nim nie mam . Powiedziałam sobie ,ze leżace przypadki są super i następny też taki wybiore , bo jest spoko.
22 marca 2014 21:38 / 3 osobom podoba się ten post
iza38bp

Iza jedziemy do chorych ludzi to nie jest przeklenstwo,nie mysl nawet tak.Trafiasz do takich przypadkow,kazda z nas to przechodzi. Jeśli masz zamiar dłużej pracować w tym zawodzie to doświadczysz tego jeszcze nie raz.Jest choroba jest i kres. Trzymaj sie.
22 marca 2014 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
iza38bp

Iza, ja myślę, że po prostu zbie okoliczności . Zadna w tym twoja wina. Po prostu na tych ludzi był już czas. A ty przez przypadek znalazłaś sie akurat wtedy przy nich. Trzymaj się.
22 marca 2014 21:42
Dziekuje dziewczyny, ja to wszytko wiem.. nie boje sie smierci ani zmarłych.. jedna pociecha ,ze kazda z tych osob odeszla przy kims- nie samotnie. Ale dla Agencji to ja chyba pożądanym pracownikiem nie jestem ,hmm?