Tak aniu. Zadbaj o siebie , o swoje małżeństwo. To jest najważniejsze.
W firmach na szczescie mozemy przebierać , wybierac, marudzic, negocjować.
A jesteś teraz w niemieckiej agencji? Może w tej , o której kiedyś pisałyśmy?
Tak aniu. Zadbaj o siebie , o swoje małżeństwo. To jest najważniejsze.
W firmach na szczescie mozemy przebierać , wybierac, marudzic, negocjować.
A jesteś teraz w niemieckiej agencji? Może w tej , o której kiedyś pisałyśmy?
Z ta firma to mój drugi wyjazd i dostałam się na sztelle gdzie ,żadna opiekunka nie chciała wracać , bo przypadek ciężki . A dla mnie jest tu super , poukładałam sobie wszystko jak należy i jest gut. Firma poprostu pytała na ilę chcę zostać i jaki długi urlop planuje i tyle . Ale ,że znalazła się dziewczyna , której też tu robota odpowiada to czas na stabilizację terminów .
ja jestem w zwiazku dochodzacym..dobrze mi z tym... co do agencji to ta,o ktorej pisalysmy.zlapalam ostatnio inny fajny kontakt na podobnych zasadacz jak potrzebujesz to namiary dam na @
ciezkie przypadki nieraz najlepsze sa.ja lubie lezacych pdp bo spokoj nie uciekaj
ja też wolę leżących pdp
Proszę o jedną mysl skierowaną w moja stronę... własnie w przeciagu 1.5 roku zmarła przy mnie 3 osoba. Jesli ktos chce i może to niech mnie wesprze , jednym słowem. To dar czy przeklenstwo .
Proszę o jedną mysl skierowaną w moja stronę... własnie w przeciagu 1.5 roku zmarła przy mnie 3 osoba. Jesli ktos chce i może to niech mnie wesprze , jednym słowem. To dar czy przeklenstwo .
ciezkie przypadki nieraz najlepsze sa.ja lubie lezacych pdp bo spokoj nie uciekaj