Proszę o jedną mysl skierowaną w moja stronę... własnie w przeciagu 1.5 roku zmarła przy mnie 3 osoba. Jesli ktos chce i może to niech mnie wesprze , jednym słowem. To dar czy przeklenstwo .
Proszę o jedną mysl skierowaną w moja stronę... własnie w przeciagu 1.5 roku zmarła przy mnie 3 osoba. Jesli ktos chce i może to niech mnie wesprze , jednym słowem. To dar czy przeklenstwo .
Iza nik z nas nie chce pewnie tego przechodzic ale to jest wazne byc przy pdp i umiec pomuc mu pozegnac sie z zycie zadne przeklenstwo ja tak sobie mysle!! Tez jak widze ze cos sie niedobrego dziej z moim pdp mowie Hans nie zrobisz mi tego nie umrzesz mi nie mam odwagi po niemiecku wiec mowie po polsku nie jestem oj nie byłam do tego przygotowana!! Porozmawiałam Wkoncu sama z soba i mysle ze teraz poradze sobie gdyby do tego doszło no ale na pewno ciezko to przeboleje!! taka kolej zeczy!! Oby przy nas miał kto byc!!Trzymaj sie Iza nie masz co sobie zarzucac przeklenstwa ani pech!! Moze to twuj dar!!
Dzisiaj dostałam meila z firmy typu Pflegedinst z ofertą pracy .Z zawodu jestem położną.Meila mam tutaj w profilu i przypuszczam , że jak kiedyś firmy dla opiekunek zasypywały nas spamem ,tak i ta firma stąd ma mój adres.Czy ktoś z was otrzymał jeszcze taką ofertę.Zastanawiam się i może w ponedziałek do nich zadzwonię , chciałabym tylko wiedzieć , czy któraś z was dostała też takiego meila,nie chciałabym dać się nabić w butelkę.
Babcia stwierdziła, że jestem bardzo, bardzo sympatyczna, może tylko trochę za gruba, .... ale to nic nie szkodzi :-)Co ktoś dzwoni, to mówi, że jest cudownie, widocznie to tylko mi tak dość ciężko poczuć jakąś nić sympatii :-).
A ja nie zdążyłam wyczytać i nie wiem o so chozi... :(
wie immer :/
zaluj kochana bo mnie po wczorajszym do dziś boli brzuch:):) ale może kiedyś znów zrobimy powtórkę z rozrywki:):)
zaluj kochana bo mnie po wczorajszym do dziś boli brzuch:):) ale może kiedyś znów zrobimy powtórkę z rozrywki:):)
ja też dostałam i napisałam do nich ale na razie się nie zdecyduję może kiedyś