Na wyjeździe #6

25 marca 2014 14:13
gosia35

Wiesz Kasia ,że Ci co piją mają się nieżle ,dziękuję nie spożywam alkoholu

Ja też:)
25 marca 2014 15:10
ja już mam całkowitego doła moja mala córeczka jest w szpitalu z powodu grypy jelitowej zawsze musi się coś dziać jak mnie nie ma .Nie wiem co robić
25 marca 2014 15:22
Jowita trzymaj się, będzie dobrze. Moja Mała jak przechodziła grypę to udało mi się ją wykurować.Myśl pozytywnie kochana.
25 marca 2014 15:26 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Nie będziesz żarła mojego jadła :-) no chyba, że polubisz mojego pupilka ;-))))))))))))

No teraz to nie zajrzę do Twojej lodówki, na pewno !!!
25 marca 2014 15:32
gosia35

a ja słyszałam w telewizji ,że denaturat jest zdrowszy od wódki....

To już tak źle z naszą wódką ??? 
25 marca 2014 16:38 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No teraz to nie zajrzę do Twojej lodówki, na pewno !!!

Lodówa.....otwarta dla Opiekunek24.pl....hasło: bieta
25 marca 2014 16:52 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

jejku ile Ty masz jedzenia;0
sam nabiał hihihihi

Druga lodówa na dole,hehe, tam to jest żarcie :)
25 marca 2014 16:58
muszę wam się wyżalić moja córka z tą jelitówką wylądowała w szpitalu,agencja pyta czy chce zjechać i może wyjdzie że jestem wyrodną matką ale na razie zostaję jest z nią moja bratowa w nocy będzie moja mama a jutro zmieni ją mój mąż.Synem zajęła sie moja ciocia i stwierdzili że mam siedzieć bo za nim bym przyjechała to jej już przejdzie a oni nad wszystkim panują.Właśnie rozmawiałam z nią na skypie bo ciocia wzieła tablet do szpitala.Jestem dumna z mojej rodziny stanęli na wysokości zadania tylko serce mnie boli że nie mogę być teraz przy córce chociaż wiem że jest pod dobrą opieką
25 marca 2014 18:25
wreszcie-nareszcie alfabetycznie :)
25 marca 2014 18:28
bieta

wreszcie-nareszcie alfabetycznie :)

Podejrzewam,że Moderator zaraz usunie hehe

A w dalszej kolejności Twoje konto hehe Moderator

25 marca 2014 18:30
ania37

Podejrzewam,że Moderator zaraz usunie hehe

A w dalszej kolejności Twoje konto hehe Moderator

Jesli usunie, to przyzna się do błędu..... Jestem pewna, że nie usunie
25 marca 2014 20:09
efka66

Moj niemiecki jeszcze przedstawia wiele do zyczenia, ale próbuję, próbuję, duzo do niej mówię, tak własnie aby mogła odpowiedziec tak lub nie i to tez nie wychodzi, bo jak zapytam czy chce jeszcze polezeć, to chce, a jak za sekunde natychmiast zapytam czy chce wstać to też chce. Generalnie co zapytasz to babcia jest na tak. A jakbym zapytała czy chce zostać w łóżku czy wstać to mówi, "ja, in Bereich" . To tylko taki przykład. Z porozumiewaniem się raczej problemu nie mamy, , babcia ma plan dnia, na wszystko się zgadza, no a ten  ten sposób jej odpowiadania  jest  taki sam przy innych osobach tez, nawet przy córce.  Po prostu ja  myslałam, że ona wszytsko dokładnie wie, ma jaśniejszy umysł, a tylko problemy z wysławianiem sie, a tu zdarzaja sie inne zachowania. 

Tak bywa po wylewach ale jak sie zgadza na wszystko to OK polowa roboty z glowy
25 marca 2014 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Tak bywa po wylewach ale jak sie zgadza na wszystko to OK polowa roboty z glowy

A Ty dalej z kasyna piszesz? Cos nie dotrzymują słowa Twoi ,skoro jeszce nie masz neciku LTE,a było brać na sticka....? :):)
25 marca 2014 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

muszę wam się wyżalić moja córka z tą jelitówką wylądowała w szpitalu,agencja pyta czy chce zjechać i może wyjdzie że jestem wyrodną matką ale na razie zostaję jest z nią moja bratowa w nocy będzie moja mama a jutro zmieni ją mój mąż.Synem zajęła sie moja ciocia i stwierdzili że mam siedzieć bo za nim bym przyjechała to jej już przejdzie a oni nad wszystkim panują.Właśnie rozmawiałam z nią na skypie bo ciocia wzieła tablet do szpitala.Jestem dumna z mojej rodziny stanęli na wysokości zadania tylko serce mnie boli że nie mogę być teraz przy córce chociaż wiem że jest pod dobrą opieką

Dałaś im szansę aby się wykazać. A gdybyś się nagle, kiedyś poważnie pochorowała i musieliby ogarnąć jakieś trudne, domowe sprawy, to będą mieć już praktykę. A to rzecz bezcenna. Zrobiłaś 100% tego, co mogłaś w obecnej sytuacji. Córka ma dobrą opiekę.

Ja mam 4 dzieci i najlepiej do życia przygotowany jest syn, który robił i robi sporo dla ludzi w potrzebie, nie tylko krewnych, ale też znajomych. Czasem miał dość, lecz ostatnio w szczerej rozmowie powiedział mi, że te różne wyzwania go zahartowały.  Pomijam już fakt, że dzięki nim potrafi wiele rzeczy i można mu zaufać, powierzając nawet świeżo urodzone dziecko, choć to kawaler...  
25 marca 2014 20:17
..a ja zmiatam do Radia Róże Miłści http://radiorozemilosci.vgh.pl/news.php
tam Was serdecznie pozdrawiam.