Wiesz Kasia ,że Ci co piją mają się nieżle ,dziękuję nie spożywam alkoholu
Wiesz Kasia ,że Ci co piją mają się nieżle ,dziękuję nie spożywam alkoholu

Nie będziesz żarła mojego jadła :-) no chyba, że polubisz mojego pupilka ;-))))))))))))
a ja słyszałam w telewizji ,że denaturat jest zdrowszy od wódki....
No teraz to nie zajrzę do Twojej lodówki, na pewno !!!
jejku ile Ty masz jedzenia;0
sam nabiał hihihihi
wreszcie-nareszcie alfabetycznie :)
Podejrzewam,że Moderator zaraz usunie hehe
A w dalszej kolejności Twoje konto hehe Moderator
Moj niemiecki jeszcze przedstawia wiele do zyczenia, ale próbuję, próbuję, duzo do niej mówię, tak własnie aby mogła odpowiedziec tak lub nie i to tez nie wychodzi, bo jak zapytam czy chce jeszcze polezeć, to chce, a jak za sekunde natychmiast zapytam czy chce wstać to też chce. Generalnie co zapytasz to babcia jest na tak. A jakbym zapytała czy chce zostać w łóżku czy wstać to mówi, "ja, in Bereich" . To tylko taki przykład. Z porozumiewaniem się raczej problemu nie mamy, , babcia ma plan dnia, na wszystko się zgadza, no a ten ten sposób jej odpowiadania jest taki sam przy innych osobach tez, nawet przy córce. Po prostu ja myslałam, że ona wszytsko dokładnie wie, ma jaśniejszy umysł, a tylko problemy z wysławianiem sie, a tu zdarzaja sie inne zachowania.
Tak bywa po wylewach ale jak sie zgadza na wszystko to OK polowa roboty z glowy
muszę wam się wyżalić moja córka z tą jelitówką wylądowała w szpitalu,agencja pyta czy chce zjechać i może wyjdzie że jestem wyrodną matką ale na razie zostaję jest z nią moja bratowa w nocy będzie moja mama a jutro zmieni ją mój mąż.Synem zajęła sie moja ciocia i stwierdzili że mam siedzieć bo za nim bym przyjechała to jej już przejdzie a oni nad wszystkim panują.Właśnie rozmawiałam z nią na skypie bo ciocia wzieła tablet do szpitala.Jestem dumna z mojej rodziny stanęli na wysokości zadania tylko serce mnie boli że nie mogę być teraz przy córce chociaż wiem że jest pod dobrą opieką