podrzuce ci mojego dziadka nie bedziesz sie nudzic jak 2 godz bedzie wolal halo
podrzuce ci mojego dziadka nie bedziesz sie nudzic jak 2 godz bedzie wolal halo
Dziękuję za dziadka,mam gadającą calutki dzien babcię,może chcesz???:)
A tak w ogóle to WITAM WAS SERDECZNIE:)
Dzisiaj rano ,miałam ekspresowy kurs j.migowego:D;D;D;D;D Ja byłam nauczycielem i egzaminatorem hahahahahahahaha:D;D;D;D;D
Mąż pdp,miał dzisiaj wizytacje w szkole,w której pracuje z dziećmi.Wizytacja była.....z POLSKI:D;D;D;D;D
Napadł mnie z rana i poprosił,żebym mu pokazała kilka grzecznościowych znaków(słów)w j.migowym, -Polskim:;D;DD;D;D;D
Nauczyłam w przyspieszonym tempie,egzamin zdał śpiewająco-migająco:D;D;D;D
W szkole błysnął,goście byli mile zaskoczeni i pani tłumaczka też:D;D;D;D;D
Hahahahahahaha:D;D;D;D Nigdy bym się nie spodziewała,że mnie coś takiego spodka:)
to dawaj polaczymy ich w pare a my bedziemy zwiedzac okolice ha ha
oooo moja babcia bardzo chętnie. Ona uwielbia towarzystwo,a jeszcze gadające to już wogole.:):) Dziś zagrodziła drogę rowerzyście,jechał bardzo fajny chłopak około 35 lat,no ale nieststy ją wyminął,a szkoda bo jakby spadł z roweru to pomagłabym mu chętnie. Ech...musze podszkolić babcię w łapaniu :):)
Bietka,a mi po jakiejs minucie przestało odtwarzać :-(
A tak w ogóle to WITAM WAS SERDECZNIE:)
Dzisiaj rano ,miałam ekspresowy kurs j.migowego:D;D;D;D;D Ja byłam nauczycielem i egzaminatorem hahahahahahahaha:D;D;D;D;D
Mąż pdp,miał dzisiaj wizytacje w szkole,w której pracuje z dziećmi.Wizytacja była.....z POLSKI:D;D;D;D;D
Napadł mnie z rana i poprosił,żebym mu pokazała kilka grzecznościowych znaków(słów)w j.migowym, -Polskim:;D;DD;D;D;D
Nauczyłam w przyspieszonym tempie,egzamin zdał śpiewająco-migająco:D;D;D;D
W szkole błysnął,goście byli mile zaskoczeni i pani tłumaczka też:D;D;D;D;D
Hahahahahahaha:D;D;D;D Nigdy bym się nie spodziewała,że mnie coś takiego spodka:)
Dziękuję za dziadka,mam gadającą calutki dzien babcię,może chcesz???:)
oooo moja babcia bardzo chętnie. Ona uwielbia towarzystwo,a jeszcze gadające to już wogole.:):) Dziś zagrodziła drogę rowerzyście,jechał bardzo fajny chłopak około 35 lat,no ale nieststy ją wyminął,a szkoda bo jakby spadł z roweru to pomagłabym mu chętnie. Ech...musze podszkolić babcię w łapaniu :):)
Ale fajnie! A co to za wizytacja z Polski? W niemieckiej szkole? Czyżbyśmy zamierzali podstępem zrobić im zabór i spolonizować na siłę? Zaczynając od biednych, niemieckich dzieciątek lanych po łapach za Guten Tag zamiast Dzień dobry...
Pomarzyć można, nie?
Babcią chcesz się wysługiwać !! Chciałabym widzieć jak Ty się na tego rowerzystę rzucasz ;-))) a babcia Cię odciąga.
rozumiem ale i tak cięzko sama myśl o tym ze ja tu a moje dziecko w polsce szpitalu bardzo boli,rozmawiałam z nią na skype jest bardzo wymęczona