Na wyjeździe #6

25 marca 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
bardzo wam dziękuję za dobre słowo trochę mi lepiej cieszę sie że was mam mogę się wyżalić :(
25 marca 2014 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

podrzuce ci mojego dziadka nie bedziesz sie nudzic jak 2 godz bedzie wolal halo

Dziękuję za dziadka,mam gadającą calutki dzien babcię,może chcesz???:)
25 marca 2014 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

to dawaj polaczymy ich w pare a my bedziemy zwiedzac okolice ha ha
25 marca 2014 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A tak w ogóle to WITAM WAS SERDECZNIE:)

Dzisiaj rano ,miałam ekspresowy kurs j.migowego:D;D;D;D;D Ja byłam nauczycielem i egzaminatorem hahahahahahahaha:D;D;D;D;D

Mąż pdp,miał dzisiaj wizytacje w szkole,w której pracuje z dziećmi.Wizytacja była.....z POLSKI:D;D;D;D;D

Napadł mnie z rana i poprosił,żebym mu pokazała kilka grzecznościowych znaków(słów)w j.migowym, -Polskim:;D;DD;D;D;D

Nauczyłam w przyspieszonym tempie,egzamin zdał śpiewająco-migająco:D;D;D;D

W szkole błysnął,goście byli mile zaskoczeni i pani tłumaczka też:D;D;D;D;D
Hahahahahahaha:D;D;D;D Nigdy bym się nie spodziewała,że mnie coś takiego spodka:)

Widzisz Hogatko,dziś uczyłaś języka migowego,jutro możesz być milionerką,nigdy nie wiadomo co na nas czyha. Szkoda ,ze Ciebuie do tej szkoły nie zabral :)
25 marca 2014 20:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

to dawaj polaczymy ich w pare a my bedziemy zwiedzac okolice ha ha

oooo moja babcia bardzo chętnie. Ona uwielbia towarzystwo,a jeszcze gadające to już wogole.:):) Dziś zagrodziła drogę rowerzyście,jechał bardzo fajny chłopak około 35 lat,no ale nieststy ją wyminął,a szkoda bo jakby spadł z roweru to pomagłabym mu chętnie. Ech...musze podszkolić babcię w łapaniu :):)
25 marca 2014 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

oooo moja babcia bardzo chętnie. Ona uwielbia towarzystwo,a jeszcze gadające to już wogole.:):) Dziś zagrodziła drogę rowerzyście,jechał bardzo fajny chłopak około 35 lat,no ale nieststy ją wyminął,a szkoda bo jakby spadł z roweru to pomagłabym mu chętnie. Ech...musze podszkolić babcię w łapaniu :):)

znaczy chcesz probowac brania na babcie ha ha
25 marca 2014 20:41
kruszynka1964

Bietka,a mi po jakiejs minucie przestało odtwarzać :-(

25 marca 2014 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A tak w ogóle to WITAM WAS SERDECZNIE:)

Dzisiaj rano ,miałam ekspresowy kurs j.migowego:D;D;D;D;D Ja byłam nauczycielem i egzaminatorem hahahahahahahaha:D;D;D;D;D

Mąż pdp,miał dzisiaj wizytacje w szkole,w której pracuje z dziećmi.Wizytacja była.....z POLSKI:D;D;D;D;D

Napadł mnie z rana i poprosił,żebym mu pokazała kilka grzecznościowych znaków(słów)w j.migowym, -Polskim:;D;DD;D;D;D

Nauczyłam w przyspieszonym tempie,egzamin zdał śpiewająco-migająco:D;D;D;D

W szkole błysnął,goście byli mile zaskoczeni i pani tłumaczka też:D;D;D;D;D
Hahahahahahaha:D;D;D;D Nigdy bym się nie spodziewała,że mnie coś takiego spodka:)

Ale fajnie! A co to za wizytacja z Polski? W niemieckiej szkole? Czyżbyśmy zamierzali podstępem zrobić im zabór i spolonizować na siłę? Zaczynając od biednych, niemieckich dzieciątek lanych po łapach za Guten Tag zamiast Dzień dobry...
Pomarzyć można, nie?
25 marca 2014 20:44 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To ja jeszcze dorzuce swojego,od wczoraj wola znowu non toper po słowacku,halo ale dzisiaj przegiął,jako,ze mam na imie Beata,wystukiwał przez popoludnie rytm na blacie stolika i krzyczał-srata,tata...teraz chce mi sie smiac,ale wtedy to nie bardzo...
25 marca 2014 20:44 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Babcią chcesz się  wysługiwać !!  Chciałabym widzieć jak Ty się na tego rowerzystę rzucasz ;-)))  a babcia Cię odciąga. 
25 marca 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Ale fajnie! A co to za wizytacja z Polski? W niemieckiej szkole? Czyżbyśmy zamierzali podstępem zrobić im zabór i spolonizować na siłę? Zaczynając od biednych, niemieckich dzieciątek lanych po łapach za Guten Tag zamiast Dzień dobry...
Pomarzyć można, nie?

Hahahahaah:D;D;D;D Oj Romana:)

Mąż Pdp jest nauczycielem,zajmuje się niepełnosprawnymi dziećmi w tm głuchymi:)
25 marca 2014 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Babcią chcesz się  wysługiwać !!  Chciałabym widzieć jak Ty się na tego rowerzystę rzucasz ;-)))  a babcia Cię odciąga. 

No co Ty ,z nas dwóch jedna musi był pełnosprawna umysłowo i to musze być ja :)
25 marca 2014 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

rozumiem ale i tak cięzko sama myśl o tym ze ja tu a moje dziecko w polsce szpitalu  bardzo boli,rozmawiałam z nią na skype jest bardzo wymęczona

Jowitko ,będzie dobrze.Tez byłam w Niemczech,kiedy mój syn lezał w szpitalu,miał operowaną przepuklinę,latałam z kąta w kąt,nie mogłam sobie znaleźć miejsca,a wszystko dobrze poszło.
25 marca 2014 20:49
bieta

http://radiorozemilosci.vgh.pl/news.php

Dzieki,tez  wyslałam pozdrowienia.
25 marca 2014 20:49
kruszynka1964 dla ciebie na radyjku http://radiorozemilosci.vgh.pl/news.php będzie : "jak fart-to fart"