Kasia zlituj się nad nimi ;-))) podaj im rzodkiewkę !!
Kasia zlituj się nad nimi ;-))) podaj im rzodkiewkę !!
Żeby nie było ,ze juz tak do imętu leniwa jestem :)Potańczyłam sobie na trawie przy skocznym disco polo z Polsatu:)I od razu powera dostałam:)Hi hi hi.Jutro mojej dziewczynki-"ciężarowki" przyjeżdżają,lecę ciasto piec:):):):)
A czemu te Swoje dziewczynki nazywasz ciezarowki - to taki nie zbyt fajne okreslenie ....
Po czterodniowym przestoju, spowodowanym bólem w kostce, podczas którego byłam straszna dla otaczających mnie ludzi, wróciłam do gry i zaliczyłam dzisiaj delikatną dyszkę. Zmiana nastroju o 180 stopni! :)
W połowie drogi pokusiłam się o fotkę mijanego jeziorka, aczkolwiek jakością ona nie grzeszy ;)
Nawet sporo nas na tym forum biega :)
I trochę jeździ na rowerze, pokonując niezłe dystanse. Dziś Romanka zrobiła po raz drugi odkąd ma więcej wolnego ponad 20km, Joasiagda takie dystanse to ma na rozgrzewkę, jeździ też sas-anka, lecz nie wiem ile. Może się jeszcze ktoś tutaj ujawni jako regularny rowerzysta.
I trochę jeździ na rowerze, pokonując niezłe dystanse. Dziś Romanka zrobiła po raz drugi odkąd ma więcej wolnego ponad 20km, Joasiagda takie dystanse to ma na rozgrzewkę, jeździ też sas-anka, lecz nie wiem ile. Może się jeszcze ktoś tutaj ujawni jako regularny rowerzysta.
Dzisiaj mi się wyjątkowo dobrze biegało,może kondycja pomału wraca,a może dlatego,że przyszło mi do głowy,żeby zastosować rozgrzewkę,a nie od razu leciec jak wariatka:)
80 km to nie jest mój rekord. 4 lata temu pojechałam na 5-dniową pielgrzymke rowerową. W najdłuższym dniu zrobiliśmy 140 km. Na dodatek z domu wyjechałam z rota-wirus i tego pierwszego, najtrudniejszego dnia przejechałam 100km (na du.....ścisku hi,hi). 2 lata temu wyjechałam na majówkę po Mazurach i po tamtejszych górkach też robiliśmy srednio 100km dziennie. No a niedzielne rajdy to jeżdże od 50 - 100 km. Można się spokojnie wprawić w takie dystanse, to wcale nie jest tak dużo, jeśli jeździ sie częściej.