Ruch to zdrowie - propozycje ćwiczeń

10 października 2014 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

A co miala na mysli ? Niech sie podzieli moze i ja bym skorzystala z jakis podpowiedzi 

Nic takiego , tylko ja o innym sporcie myślałam ....no , co ? wolno mi ! -:)))))))))
10 października 2014 21:05 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nic takiego , tylko ja o innym sporcie myślałam ....no , co ? wolno mi ! -:)))))))))

Zajrzalam na  temat z ciekawosci, jaki to sport arabrab uprawia )
10 października 2014 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Zajrzalam na  temat z ciekawosci, jaki to sport arabrab uprawia :-))

A gdzie Ci ja tam jakiś sport uprawiam . Weszłam tu " bez omyłkę " - myślałam , że to tak pod płaszczykiem sportu a o czym innym jest , wiesz tak wieczorową porą -:)))))))))
10 października 2014 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
No i jak też zajrzałam tu z troski o swoje zdrowie.Dla zdrowia mogłabym się przecież trochę poruszać, ale tu mnie ma żadnych wskazówek
10 października 2014 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

No i jak też zajrzałam tu z troski o swoje zdrowie.Dla zdrowia mogłabym się przecież trochę poruszać, ale tu mnie ma żadnych wskazówek

A tak to nam uschnąć przyjdzie , może pocwiczyć już człowiekowi nie jest dane , ale pogadać jak to by było miło a tu .......-:)))))))
10 października 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A tak to nam uschnąć przyjdzie , może pocwiczyć już człowiekowi nie jest dane , ale pogadać jak to by było miło a tu .......-:)))))))

Z kazdej sytuacji jest wyjscie,ogorki tanie sa 
10 października 2014 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
To niby co z tymi ogórkami? Biegać po nie do sklepu?
10 października 2014 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Och takie stazowe a niedomyslne arabrab powie ,wiecej stazu ma ode mnie i czesto biega da rewe 
10 października 2014 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Margaritka , myślę ,że Magda chciała ,żebyśmy sztafetę zrobiły , wiesz tak jak pałeczkę - z rączki do rączki i dalej z tym koksem lecimy -:)))))))))))
10 października 2014 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
No to ja już się nie będę domyślała, tylko poczekam na konkretne wytłumaczenie przez koleżankę arabrab.
10 października 2014 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Margaritka , myślę ,że Magda chciała ,żebyśmy sztafetę zrobiły , wiesz tak jak pałeczkę - z rączki do rączki i dalej z tym koksem lecimy -:)))))))))))

Hahaha no a i w rozmiarach mozna sobie dogodzic sa takie dlugie i przypominaja mi murzynskie pa..y
10 października 2014 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i wymysliła, na poczekaniu! Ja jestem dobra w biegach, ale długodystansowych.
10 października 2014 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

No i wymysliła, na poczekaniu! Ja jestem dobra w biegach, ale długodystansowych.

Łał to ma sie ta kondyche ,tylko pozazdroscic ,ja tam sie szybko mecze ...i co tyle lat juz sport uprawiam a kondycji zero,moze cos nie tak robie ?
10 października 2014 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

O, o , o ! to " cóś " dla mnie , ale z taką porządną , wstępną rozgrzewką !!!! a potem to już się można pocić -:)))))))))))))
10 października 2014 21:56 / 2 osobom podoba się ten post
Może technicznie nie jesteś przygotowana? Ważny też jest prawidłowy oddech.