O, o , o ! to " cóś " dla mnie , ale z taką porządną , wstępną rozgrzewką !!!! a potem to już się można pocić -:)))))))))))))
O, o , o ! to " cóś " dla mnie , ale z taką porządną , wstępną rozgrzewką !!!! a potem to już się można pocić -:)))))))))))))
Może technicznie nie jesteś przygotowana? Ważny też jest prawidłowy oddech.
Zdradz sekret
Jaki sekret ? rozgrzewki ?..... każdy lubi po swojemu , można mięśnie rozciągać , można się naoliwić .... Ty ! a weż Ty se zlikwiduj te gwiazdki w profilu , co ! Walnęłaś se 5 sztuk , po kiego grzyba ?.... właśnie z tego kraju , którego język " wyceniłaś na 5 " pochodzi wielu sportowców a oni to podobno bez rozgrzewki ani rusz ! -::))))))))
To są złożone tematy. Musisz mieć przede wszystkim dobrego trenera i wszystko będzie jasne.
To Twój stary ma być twoim trenerem, to wtedy będziesz miała kondycję.
Mowisz ze naoliwic ale po co jeszcze mi nic nie skrzypi
Wszystko przed Tobą , jeszcze parę latek i będzie conieco skrzypiało , jak tyłem zarzucisz to i z rury wydechowej spaliny się ulatniać będą !!! Trenuj za młodu , mięsni nie rozciągaj tylko zaciskaj i na starsze lata będziesz jak " juniorka " -:)))))))
Temat -rzeka, a nocka ucieka. Biegnę odmeldować się w "dobranockach"
Chciałam oznajmić, że Insanity zakończyłam już jakiś czas temu. Teraz robię drugi raz, bo program jest naprawdę ekstra.Po pierwszej rundzie tak to się mniej więcej przedstawia.