Na wyjeździe #7

15 kwietnia 2014 22:45
emi

genialna ksywka. historia zresztą też....

no facet tez genialny...
15 kwietnia 2014 22:48
ania52

no facet tez genialny...

nie wątpię, skoro po 35 latach nadal Cię kręci to musi mieć to coś :D
15 kwietnia 2014 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
emi

nie wątpię, skoro po 35 latach nadal Cię kręci to musi mieć to coś :D

oj ma...mysle ze spotkalismy sie bo cos nie zostalo przerobione wczesnie...albo za wczesnie bylo zeby to docenic...to niesamowite zakochac sie od nowa...
15 kwietnia 2014 22:51
ania52

no niech leci ten czas...jak wroce to mam 4 egzaminy...

i pewnie zdasz je śpiewająco.
15 kwietnia 2014 22:53 / 2 osobom podoba się ten post
wisienka

i pewnie zdasz je śpiewająco.

oj mam nadzieje bo ja prace semestralne pisze za siebie i kokezanke,ktora za mnie na wyklady chodzi i za siebie...
15 kwietnia 2014 23:10
ania52

oj mam nadzieje bo ja prace semestralne pisze za siebie i kokezanke,ktora za mnie na wyklady chodzi i za siebie...

fajne masz układy. Ale widzę, ze jak juz bedziesz w Pl; to sie zrelaksujesz, nabierzesz sił.
Zresztą mam nadzieje , ze juz jest lepiej, a za chwilę bedzie całkiem dobrze.

15 kwietnia 2014 23:13
ania52

to jest tak...byl moim facetem przed lat 35 i 4 lata temu zas sie spotkalismy i to trwa...wypozyczony?bo to jest maz tyle ze wypozyczony od in nej zony,tej co go wziela ode mnie przed laty...a czt wtposwzczony? chce w to wierzyc...

Coś nie zajarzyłam chyba-wciąż jest żonaty?....
15 kwietnia 2014 23:16
ania52

Ale na egzamin idziecie we dwie.
15 kwietnia 2014 23:29
dziewczyny ja sticka już mam kupiła mi z tym tygodniowym internetem i co dalej? mam tylko w Aldiku dokupić kartę i będzie wszystko ok?
16 kwietnia 2014 08:25
thira

dziewczyny ja sticka już mam kupiła mi z tym tygodniowym internetem i co dalej? mam tylko w Aldiku dokupić kartę i będzie wszystko ok?

Jeżeli stick nie ma sim locka to wystarczy kupić kartę w Aldim, aktywować ją, doładować, wykupić pakiet za 15e na 30 dni. Później jak pieniądze są na koncie pakiet sam się odnawia. Ja korzystałam 3 miesiące z tego internetu. W pierwszym tygodniu wykorzystywałam całe 5M, ale oglądałam filmy. Przez kolejne 3 tygodnie otwierały się tylko strony www, w ostatnim tygodniu fejs nie działał już na kompie, ale działał w komórce. 
16 kwietnia 2014 09:12
thira

Skoro kupiła Sticka to może na początek taki drogi? Jak w Aldim. A póżniej miesięczne doładowanie może być tańsze?
16 kwietnia 2014 09:16
kasia63

Coś nie zajarzyłam chyba-wciąż jest żonaty?....

A juści, że jest! Przecież Ania napisała.  

Witam wszystkich!

W Monachium działa punkt usługowy, gdzie za 250-300 euro można sobie zrobić na drukarce 3D miniaturkę kogoś dla nas kochanego, trójwymiarową, wielkości 16-20cm, w kolorze, w ubranku lub bez. Takie coś co noszenia ze sobą, lub postawienia na stoliku. Wyczytałam to w lokalnej gazecie. Szkoda, że miniaturka się nie rusza i nie mówi, ale za lat sto pewnie będzie możliwa i taka opcja. Postacie żywe na hologramach, jak w filmach s-fi, dostępne dla każdego.   Może wtedy poziom tęsknoty ludziom oddalonym od siebie znacznie się zmniejszy? Jak myślicie?
16 kwietnia 2014 09:35 / 5 osobom podoba się ten post
romana

Witam wszystkich!

W Monachium działa punkt usługowy, gdzie za 250-300 euro można sobie zrobić na drukarce 3D miniaturkę kogoś dla nas kochanego, trójwymiarową, wielkości 16-20cm, w kolorze, w ubranku lub bez. Takie coś co noszenia ze sobą, lub postawienia na stoliku. Wyczytałam to w lokalnej gazecie. Szkoda, że miniaturka się nie rusza i nie mówi, ale za lat sto pewnie będzie możliwa i taka opcja. Postacie żywe na hologramach, jak w filmach s-fi, dostępne dla każdego.   Może wtedy poziom tęsknoty ludziom oddalonym od siebie znacznie się zmniejszy? Jak myślicie?

Mysle Romanko ze za sto lat wiek emerytalny bedzie wynosil dwiescie lat i dalej bedziemy jezdzic do niemiec , wiec sie pewnie przekonamy same .
16 kwietnia 2014 09:50 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Witam wszystkich!

Szkoda by mi było pieniędzy na takie 3D. Czy nie lepiej zamienić oryginał na inny egzeplarz, ale żywy? :))

Nieśmiało się przypominam napisałam. Może coś nie tak i nie doszło?
16 kwietnia 2014 10:18
Mery, doszło, teraz odpisałam