No co Ty Kasia, jak mogłaś tak pomyśleć! Większość z nas miała do czynienia też z fajnymi księżmi, tylko niektórym zdarzali się WYLACZNIE źli...
Bardzo Ci współczuję, ale wierzę, że w niebie nie zapomni o Tobie i będzie Ci pomagał tu na Ziemi.
No co Ty Kasia, jak mogłaś tak pomyśleć! Większość z nas miała do czynienia też z fajnymi księżmi, tylko niektórym zdarzali się WYLACZNIE źli...
Bardzo Ci współczuję, ale wierzę, że w niebie nie zapomni o Tobie i będzie Ci pomagał tu na Ziemi.
Witam w słoneczny dzień. Dla mnie zaczął się nie bardzo, jest mi smutno. Po długiej i cięzkiej chorobie zmarł proboszcz mojej parafi. Może nie kazdemu to się spodoba że to piszę ale to był super gościu i mam kluche w gardle i wyć mi się chce.Ehhh
Dzien dobry my już jestesmy po obiedzie dzisiaj były Topfen knodel mit Johannisbeere Marmelade zjadłam az 3 szt.Pyszne u nas to byłby deser a tu obiad.Jest dobrze tylko nie mogę się przyzwyczaić do tego,że Pani jest samodzielna.Po kilkunastoletniej pracy z demencyjnymi pdp, czy to pod płaszczykiem A czy też P cięzko mi się przestawić.Aż dziwne to dla mnie,że teraz myślę tylko o sobie.Zakupy mam zrobione nie musze biegać i martwic sie z kim zostawic pdp albo pchać wózek Pani zostaje w domu a ja idę.Wolne - właśnie zaczął mi sie ten czas, ale jest tak gorąco że wole siedziec na tarasie.Jestem tu 4 dni opaliłam sie juz co chwila chodzę zagladam do lustra w obawie, ze wichurry przepowiednie się spełnią.Ale jak narazie nie widze zmarszczek.Poczekam jeszcze parę dni i napisze cos więcej,poniewaz wyznaję zasadę nie chwal pogody z rana a pdp przed zakonczeniem kontraktu. Po południu lece parę kilometrow z kijkami dzisiaj rower odpuszcze.Jeszcze czuje wczorajsza eskapade oczywiscie w nogach .Mamy tu też kota KIMBE właściwie kotka ale wysterylizowana to tak zniewieściały facet. Gorsze,że musze jeżdzić autem a mam troche pietra jak jade to sobie mysle,ale ta nasza Mycha odwazna.Mam nadzieje,że mnie tez puści stres i to nie wtedy jak już bede zjeżdżała do domu. Oby tak dalej trwało i trwało (myslę o warunkach).
Pozadrościć pogody. Ja wczoraj wyszłam na spacer i zmarzłam do tego stopnia, że po powrocie do domciu siegnęłam po herbatkę z prądem. PDP nie protestował, bo ja tu alkoholu nie piję. Trochę się zdziwił a że ostatnio kaszelek i katarek mi dokucza, to tylko współczująco popatrzył.
Stres jazdy Cię opuści, zobaczysz. Ale sama widzisz, że inaczej się jezdzi jak się jest nie u "siebe". Ja będąc tutaj bałam sie pierwszej jazdy do Stuttgartu. Ale mój PDP jest świetny w nawigacji - hehehe. Nie mamy jej w aucie. Ustaliliśmy skróty coby nie gadał za dużo : links, rechts, gerade ( bez aus - krócej ). Nie słucha radia podczas jazdy, bo ja nie lubię radia w aucie. Lubię słuchać samochodu, a że ja prowadzę to ja rządzę - haha. Kulturalny z niego człowiek.
Dla mnie jazda w DE jest nie tyle trudniejsza co nie wiedziec czemu bardziej stresująca. Myślę, że to przez brak orientacji, nieznajomość dzielnic, kierunków itp. Dlatego wolę małe i średnie miejscowości chociaż będąc w dużym mieście też można opanować wsio.
Trzymam kciuki za Ciebie. Zastanawiam się coś Ty mi wysłała do "laski" ?? No gdzie to niby miało być ?? Na forum ??
Pozadrościć pogody. Ja wczoraj wyszłam na spacer i zmarzłam do tego stopnia, że po powrocie do domciu siegnęłam po herbatkę z prądem. PDP nie protestował, bo ja tu alkoholu nie piję. Trochę się zdziwił a że ostatnio kaszelek i katarek mi dokucza, to tylko współczująco popatrzył.
Stres jazdy Cię opuści, zobaczysz. Ale sama widzisz, że inaczej się jezdzi jak się jest nie u "siebe". Ja będąc tutaj bałam sie pierwszej jazdy do Stuttgartu. Ale mój PDP jest świetny w nawigacji - hehehe. Nie mamy jej w aucie. Ustaliliśmy skróty coby nie gadał za dużo : links, rechts, gerade ( bez aus - krócej ). Nie słucha radia podczas jazdy, bo ja nie lubię radia w aucie. Lubię słuchać samochodu, a że ja prowadzę to ja rządzę - haha. Kulturalny z niego człowiek.
Dla mnie jazda w DE jest nie tyle trudniejsza co nie wiedziec czemu bardziej stresująca. Myślę, że to przez brak orientacji, nieznajomość dzielnic, kierunków itp. Dlatego wolę małe i średnie miejscowości chociaż będąc w dużym mieście też można opanować wsio.
Trzymam kciuki za Ciebie. Zastanawiam się coś Ty mi wysłała do "laski" ?? No gdzie to niby miało być ?? Na forum ??
Ja nie mam stresu, ale nie jeździ mi sie tak dobrze jak u siebie. Szczególnie te górki i pagórki mnie dobijają. I te drogi skrecające nie wiadomo kiedy i po co? A wjazd do garażu ostro w lewo i też pod górkę. Droga wąziutka do manewrowania. No ale trening czyni mistrza, Lepiej wozić pupę niż ją przebierać :)