Na wyjeździe #7

17 kwietnia 2014 16:54
kasia63

Bez nerw Mysza,bez nerw-moja ma podobnie jak Anniki,tez non stop pierdoły opowiada jak cudownie było kiedyś itp.Nie slucham tego i nie dyskutuje-po co????A ona sie zlości i mówi-ty mnie w ogóle nie słuchasz:):):):)A po mnie jak po gęsi splywa to jej gadanie i tyle.

Miałam podobną babcię, zaznaczam podobną, bo miała więcej wyczucia. Opowiadała mi jak to budowali droge gdzieś tam Pod Bydgoszczą a ona się wszystkim z ludźmi dzieliła. Ludzie to pewnie więźniowei, bo kto wtedy drogi budował. Noż kurde widzę jak się dzieliła. Moja mina wystarczyła jej za komentarz. Ja trochę drażliwa jestem w tym temacie, inaczej nie potrafię. Tak się jakoś przepychałyśmy, raz słowem raz wzrokiem. Aż kiedyś babcia mi powiedziała, no tak ale wojnę to my wywołaliśmy i rzuciła "wzrok" dodając - o ten cholerny korytarz !!  Znaczy się wojna to ich wina ale nasza, bo nie oddaliśmy korytarza - hahaha.
Wiem, że to starzy ludzie ale nic na to nie poradzę że czasami małpa jestem. 
17 kwietnia 2014 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Miałam podobną babcię, zaznaczam podobną, bo miała więcej wyczucia. Opowiadała mi jak to budowali droge gdzieś tam Pod Bydgoszczą a ona się wszystkim z ludźmi dzieliła. Ludzie to pewnie więźniowei, bo kto wtedy drogi budował. Noż kurde widzę jak się dzieliła. Moja mina wystarczyła jej za komentarz. Ja trochę drażliwa jestem w tym temacie, inaczej nie potrafię. Tak się jakoś przepychałyśmy, raz słowem raz wzrokiem. Aż kiedyś babcia mi powiedziała, no tak ale wojnę to my wywołaliśmy i rzuciła "wzrok" dodając - o ten cholerny korytarz !!  Znaczy się wojna to ich wina ale nasza, bo nie oddaliśmy korytarza - hahaha.
Wiem, że to starzy ludzie ale nic na to nie poradzę że czasami małpa jestem. 

Tylko sie denerwujesz niepotrzebnie-przeciez jak oni mają mózgi wyprane przez tyle lat to się juz nie zmienią......Lepiej na zdrowie wyszłoby Ci babci rewelacje ignorowac zupełnie.
17 kwietnia 2014 17:02 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Tylko sie denerwujesz niepotrzebnie-przeciez jak oni mają mózgi wyprane przez tyle lat to się juz nie zmienią......Lepiej na zdrowie wyszłoby Ci babci rewelacje ignorowac zupełnie.

Nie Kasiu !!!  ja to nie z nerwów robię !!  Dla zasady ;-)))  hahaha 
17 kwietnia 2014 17:16
Mycha

He he ,podejrzewam ,że babcia ma głęboko w du... Twoej zasady:)
17 kwietnia 2014 17:42
kasia63

He he ,podejrzewam ,że babcia ma głęboko w du... Twoej zasady:)

Chyba Twoja babcia ;-)))
17 kwietnia 2014 17:56 / 2 osobom podoba się ten post
Hormony się ujawniły co widać po przeczytaniu niektórych wątków tematycznych na forum.Pozdrowienia dla bractwa wzajemnej adoracji:):)
17 kwietnia 2014 18:08 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ja też,i kurka słuchają:)
17 kwietnia 2014 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
Robercie, ale Twój tekst jest już w innym miejscu, chcesz wywołać dwie, równoległe dyskusje?
17 kwietnia 2014 20:21 / 3 osobom podoba się ten post
Hm, co to się dzieje, że dziadki nie śpią jeszcze, a tu dwudziesta godzina wybiła?
Powiedz im, że jak nie pójdą do łóżka, to łakoci od Zajączka nie będzie!

Moja babcia już przed 19 ucałowała podusię i pierzynkę, a ja w objęcia swego kochanka komputera wyruszyłam z radością.

A kolega Robert chce, abyśmy się rozwijali w naszej pracy, wiedzę prawną poszerzali...
Są tu i tacy ambitni, lecz ja oglądam głównie w ramach rozwoju Pingwiny z Madagaskaru...
Jest to tak zwany cofnięty rozwój.
17 kwietnia 2014 21:23
Moja podopieczna chodzi spać ok północy.Ma wysokie ciśnienie.
17 kwietnia 2014 21:36
Ale dałam czadu! Dopiero wróciłam ze sklepu. Bo zapomniałam sobie że w DE jest Feiertag:) Dobrze, że długo otwarte dzisiaj ehhhh..
17 kwietnia 2014 21:49
...no ja dałam chyba jeszcze większego czadu...czyli co???jutro sklepy są pozamykane?...a w sobotę?...
17 kwietnia 2014 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
akana

...no ja dałam chyba jeszcze większego czadu...czyli co???jutro sklepy są pozamykane?...a w sobotę?...

W sobotę otwarte. A piątek to nie wiem czy we wszystkich landach jest to święto. Nie miałam już grama chleba i planowałam zakupy jutro hahah
Dobrze że pdp mi przypomniała już prawie na ostatnią chwilę? :)
17 kwietnia 2014 22:14
Nenciii

z tego co wiem to w aldiku jest za 25 euro i to chyba na miesiac jest ale nie wiem dokladnie  ,pozdrawiam

Ja mam z aldika od kilku lat...kosztuje 15 euro na miesiąc,ale ważne jest aby uaktywnić Flatrate 30 Tage,bo można za te same pieniądze mieć na 1 tydzień-24 Stunden.
17 kwietnia 2014 22:33
MeryKy

Ale dałam czadu! Dopiero wróciłam ze sklepu. Bo zapomniałam sobie że w DE jest Feiertag:) Dobrze, że długo otwarte dzisiaj ehhhh..

no ja tez bym dala czadu gdyby nie to ze przegladalam sobie na internecie jak sie obchodzi swieta w Niemczech i napotkalam sie na to ze wielki piatek jest dniem wolnym  .. dlatego po obiadku do sklepu i problem z glowy  ;)