Na wyjeździe #7

18 kwietnia 2014 18:33
Tylko gdzie te chłopy porządne się poukrywały,co?:)
18 kwietnia 2014 18:38
Janusz jest wolny, przynajmniej ostatnio był. Niewiele po 30tce, fajny chłopak. Napisał świetny komentarz do artykułu umieszczonego przez Roberta, lecz gdzie to było, nie pomnę.

Janusz, dasz się wyswatać? Nikt tak dobrze nie zrozumie Twojej pracy jak opiekunka! Pewnie mnie zabije, jak to przeczyta, ale co tam, wesoło będzie na forum, morderstwo w afekcie...Różne rzeczy już tu były, lecz taka akurat nie!
18 kwietnia 2014 18:44
A jak zrozumiałaś?:)
18 kwietnia 2014 18:50
kasia63

Tylko gdzie te chłopy porządne się poukrywały,co?:)

A i nieporżądnych jak na lekarstwo;)
18 kwietnia 2014 18:53
romana

Mery, zajrzyj do internetu. Stosunkowo niedaleko mojej wsi jest była siedziba Celtów, gdyby nie to że mam pod górkę, już bym tam pojechała. To są Niemcy, czyli kraj, gdzie z miłością podchodzi się do wszelkich starych rzeczy, choćby miały tylko sto lat. W malutkim Benningen koło Marbach jest świetne muzeum z cyklu mydło i powidło, gdzie oprócz pozostałości po Rzymianach, mają XIXwieczne suknie kobiece, kapelusze i różne instrumenty, w tym katarynkę. Wstęp za darmo, można dać co łaska. Jak nie wierzysz, że wokół Ciebie są jakieś cuda, to napisz gdzie jesteś, a ja Ci pewnie coś wynajdę.

Jak przyjechałam tu na miejsce to myślałam, że się kolejką linową przejadę? Z daleka tak mi się wydawało? A to niestety wywrotowa towarowa kolejka linowa. :):   http://de.wikipedia.org/wiki/Materialseilbahn_Leimen%E2%80%93Nu%C3%9Floch
Bardzo ciekawe rozwiązanie do transportu cementu. Jestem 10 km od Heidelberga, tam są piękne zabytki widziałam jak jechałam samochodem na cmentarz z pdp. Gdybym się wybrała tam busem to raczej nie zdążyłabym w ciągu 2 godzin cokolwiek zwiedzić a moja pdp chce jechać konkretnie w to i to miejsce i o zwiedzaniu nie ma mowy. Miejscowość w której jestem przeszłam już wzdłuż i wszerz i nic ciekawego tu nie ma jedynie kościoły i pomnik św. Nepomucena z 1757.  
18 kwietnia 2014 18:54
Dla mojego obecnego męża właśnie tak:):):):)Dlatego sie koniecznie żenić chciał,żebym mu nie uciekła:):)A że i on porządny to sie łaskawie zgodziłam:):):):)I nie żałuję:)
18 kwietnia 2014 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

no jaka madra bo zwinelas ostatniego porzadnego faceta z tego swiata,-moja sasiadka mowi zawsze-obojetnie jaki ale kawalek chlopa w domu powinien byc!!!ale mnie dzis zebralo:):)

Taaaak, na zasadzie: nie ma tego złomu, co sie nie przyda w domu ;)))))))))))
18 kwietnia 2014 19:04 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Taaaak, na zasadzie: nie ma tego złomu, co sie nie przyda w domu ;)))))))))))

Szrotu jeszcze nie prowadzę:):):):):):)
18 kwietnia 2014 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Szrotu jeszcze nie prowadzę:):):):):):)

Ja też nie :)))))))))))))Ale sąsiadka Kaśki45 tak :))))))))))))))))))))))
18 kwietnia 2014 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Ja też nie :)))))))))))))Ale sąsiadka Kaśki45 tak :))))))))))))))))))))))

wcale nie, ona stara panna jest:):)tez nie znalazla porzadnego wiec na dzien dzisiejszy gada z ptakami i psem, sama slyszlalam na wlasne uszy,psu opowiada jak ja bolą kolana i ze jutro padac bedzie. Ja nie chce pozniej z psem gadac ani z ptakami wiec wezme tego co sie pierwszy nawinie.Nawet nie bede wybrzydzala jak bedzie to rocznik 27.Te samotne na stare lata są zrzedliwe i upierdliwe, ja zadbam o dobre samopoczucie. No to ma ktoras fajnego brata albo odda meza?. Romanko Ty chcialas,nie zmienilas zdania?
kaska63 nie odda, niejedna mi mowila ze to egoistka!!!:):)
18 kwietnia 2014 19:37
ania52

nie tylko ciebie zebralo mnie tez...

przeciez Ty zajeta o ile pamietam, chcesz sie wyzbyć?biore co jest:)
18 kwietnia 2014 19:40
kaska_45

przeciez Ty zajeta o ile pamietam, chcesz sie wyzbyć?biore co jest:)

wyzbyc sie nie chce...co z tego ze zajeta jak na ta chwile sama...
18 kwietnia 2014 19:41
kaska_45

wcale nie, ona stara panna jest:):)tez nie znalazla porzadnego wiec na dzien dzisiejszy gada z ptakami i psem, sama slyszlalam na wlasne uszy,psu opowiada jak ja bolą kolana i ze jutro padac bedzie. Ja nie chce pozniej z psem gadac ani z ptakami wiec wezme tego co sie pierwszy nawinie.Nawet nie bede wybrzydzala jak bedzie to rocznik 27.Te samotne na stare lata są zrzedliwe i upierdliwe, ja zadbam o dobre samopoczucie. No to ma ktoras fajnego brata albo odda meza?. Romanko Ty chcialas,nie zmienilas zdania?
kaska63 nie odda, niejedna mi mowila ze to egoistka!!!:):)

No to ja źle zrozumiałam Twoje słowa: "moja sasiadka mowi zawsze-obojetnie jaki ale kawalek chlopa w domu powinien byc!!!".
Myślałam, że ona to o sobie mówi. Jeszcze kilka lat wstecz mojego męża chętnie oddałabym, ale dzisiaj nie ma już takiej opcji.
Porządny kryzys zreperował nasze relacje. 

18 kwietnia 2014 19:47
emi

No to ja źle zrozumiałam Twoje słowa: "moja sasiadka mowi zawsze-obojetnie jaki ale kawalek chlopa w domu powinien byc!!!".
Myślałam, że ona to o sobie mówi. Jeszcze kilka lat wstecz mojego męża chętnie oddałabym, ale dzisiaj nie ma już takiej opcji.
Porządny kryzys zreperował nasze relacje. 

oj, no bo ta sasiadka wie, ze zrobila bląd, i mi wlasnie tlumaczy, ze kawalek chlopa w domu powinien byc!!!
18 kwietnia 2014 19:48
Kaśka45 Ty po prostu zmień forum Moja kuzynka poznała męza na badoo. Mają juz sliczną córeczkę Majusię kolezanka mojej cioci też męża poznała na czacie. Już są 10 lat po ślubie. Mieszkają w Kanadzie.