Tylko gdzie te chłopy porządne się poukrywały,co?:)
Tylko gdzie te chłopy porządne się poukrywały,co?:)
Mery, zajrzyj do internetu. Stosunkowo niedaleko mojej wsi jest była siedziba Celtów, gdyby nie to że mam pod górkę, już bym tam pojechała. To są Niemcy, czyli kraj, gdzie z miłością podchodzi się do wszelkich starych rzeczy, choćby miały tylko sto lat. W malutkim Benningen koło Marbach jest świetne muzeum z cyklu mydło i powidło, gdzie oprócz pozostałości po Rzymianach, mają XIXwieczne suknie kobiece, kapelusze i różne instrumenty, w tym katarynkę. Wstęp za darmo, można dać co łaska. Jak nie wierzysz, że wokół Ciebie są jakieś cuda, to napisz gdzie jesteś, a ja Ci pewnie coś wynajdę.
no jaka madra bo zwinelas ostatniego porzadnego faceta z tego swiata,-moja sasiadka mowi zawsze-obojetnie jaki ale kawalek chlopa w domu powinien byc!!!ale mnie dzis zebralo:):)
Taaaak, na zasadzie: nie ma tego złomu, co sie nie przyda w domu ;)))))))))))
Szrotu jeszcze nie prowadzę:):):):):):)
Ja też nie :)))))))))))))Ale sąsiadka Kaśki45 tak :))))))))))))))))))))))
nie tylko ciebie zebralo mnie tez...
przeciez Ty zajeta o ile pamietam, chcesz sie wyzbyć?biore co jest:)
wcale nie, ona stara panna jest:):)tez nie znalazla porzadnego wiec na dzien dzisiejszy gada z ptakami i psem, sama slyszlalam na wlasne uszy,psu opowiada jak ja bolą kolana i ze jutro padac bedzie. Ja nie chce pozniej z psem gadac ani z ptakami wiec wezme tego co sie pierwszy nawinie.Nawet nie bede wybrzydzala jak bedzie to rocznik 27.Te samotne na stare lata są zrzedliwe i upierdliwe, ja zadbam o dobre samopoczucie. No to ma ktoras fajnego brata albo odda meza?. Romanko Ty chcialas,nie zmienilas zdania?
kaska63 nie odda, niejedna mi mowila ze to egoistka!!!:):)
No to ja źle zrozumiałam Twoje słowa: "moja sasiadka mowi zawsze-obojetnie jaki ale kawalek chlopa w domu powinien byc!!!".
Myślałam, że ona to o sobie mówi. Jeszcze kilka lat wstecz mojego męża chętnie oddałabym, ale dzisiaj nie ma już takiej opcji.
Porządny kryzys zreperował nasze relacje.