Na wyjeździe #7

18 kwietnia 2014 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

wyzbyc sie nie chce...co z tego ze zajeta jak na ta chwile sama...

dobra, dobra, pamietam przeciez, wypozyczylas sobie:):)
18 kwietnia 2014 20:05 / 3 osobom podoba się ten post
kaska_45

wcale nie, ona stara panna jest:):)tez nie znalazla porzadnego wiec na dzien dzisiejszy gada z ptakami i psem, sama slyszlalam na wlasne uszy,psu opowiada jak ja bolą kolana i ze jutro padac bedzie. Ja nie chce pozniej z psem gadac ani z ptakami wiec wezme tego co sie pierwszy nawinie.Nawet nie bede wybrzydzala jak bedzie to rocznik 27.Te samotne na stare lata są zrzedliwe i upierdliwe, ja zadbam o dobre samopoczucie. No to ma ktoras fajnego brata albo odda meza?. Romanko Ty chcialas,nie zmienilas zdania?
kaska63 nie odda, niejedna mi mowila ze to egoistka!!!:):)

Nie oddam!A juści!Mój ci on!Mój!!To mąż świeżynka ,na gwarancji jeszcze:)Jestem straszna egoistka w kwestii"mania" męża:):):):)Mam i nie dam:)
18 kwietnia 2014 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie oddam!A juści!Mój ci on!Mój!!To mąż świeżynka ,na gwarancji jeszcze:)Jestem straszna egoistka w kwestii"mania" męża:):):):)Mam i nie dam:)

Ja mojego na nowszy model też nie zamierzam wymieniać :))))))))))))
A ile ta gwarancja trwa?
18 kwietnia 2014 20:10 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Ja mojego na nowszy model też nie zamierzam wymieniać :))))))))))))
A ile ta gwarancja trwa?

Dożywotnio, mam nadzieję:)Jeszcze nawet pierwsze 7 lat nie minęło:)Nie będę sie przecież dobrego chłopa ,na gwarancji pozbywała:) Nawet serwisować nie trzeba bo drobne usterki sama usuwam:)
18 kwietnia 2014 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Dożywotnio, mam nadzieję:)Jeszcze nawet pierwsze 7 lat nie minęło:)Nie będę sie przecież dobrego chłopa ,na gwarancji pozbywała:) Nawet serwisować nie trzeba bo drobne usterki sama usuwam:)

No jak dożywotnio to mój też na gwarancji. Tak po 7 latach trochę szwankował, ale wystarczyło zmienić własne ustawienia i ponownie zalogowaliśmy się i nadajemy na tych samych falach :)))))
18 kwietnia 2014 20:20
carrie

Kaśka45 Ty po prostu zmień forum :-) Moja kuzynka poznała męza na badoo. Mają juz sliczną córeczkę Majusię :-) kolezanka mojej cioci też męża poznała na czacie. Już są 10 lat po ślubie. Mieszkają w Kanadzie. :-)

powiedz po prostu, ze nie podoba Ci sie moja osoba na forum, a nie kombinujesz::(((((a co to za forum???:)w kanadzie chetnie pomieszkam:)
18 kwietnia 2014 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

no przeciez TY Go zmarnujesz jak to swiezynka,przy mnie by odżyl chlopina:)Ty pyskol jestes, juz na pewno jest zastraszony,sie lęka i rzuca w nocy:)
18 kwietnia 2014 20:28
Mam całe dłonie poklejone plastrami a pod nimi takie małe kryształki to akupresura.Ha, ha załapałam się dzisiaj mam to pierwszy raz zobacze jaki efekt przyniesie.W zasadzie nic mi nie dolega ale strzezonego ........ dalej wiecie.Na dloni lewej od wewnatrz 3 kryształki to serce,watroba i nerki na prawej zapomialam a serdeczny palec też obklejony i z kryształkami to uszy.Dobę muszę miec to na dłoniach moja pdp też ,wyglada że jutro lezymy obie cały dzien.

18 kwietnia 2014 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

no przeciez TY Go zmarnujesz jak to swiezynka,przy mnie by odżyl chlopina:)Ty pyskol jestes, juz na pewno jest zastraszony,sie lęka i rzuca w nocy:)

Spokojna głowa,aż nadto żywotny:)Poza tym ja w domu jestem bardzo grzeczna,nie żaden pyskol:):):)Nie mam powodu.No i mężami nigdy sie dzielić nie lubiłam:):):):):)
18 kwietnia 2014 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

powiedz po prostu, ze nie podoba Ci sie moja osoba na forum, a nie kombinujesz::(((((a co to za forum???:)w kanadzie chetnie pomieszkam:)

No masz to ja chcę Ci pomóc a Ty mi tu wyskakujesz :):)   Teraz ludzie dzięki internetowi poznaja się z najdalszych zakatków świata :) Kto wie gdzie Twoja druga połowa teraz jest:):) A to był czat  40 latków na wp. Jak dobrze pamietam.:)
18 kwietnia 2014 20:47
Badoo to portal dla samotnych.Wpisujesz swoje dane, zdjęcie. U mojej kuzynki na ślubie była wlaśnie założycielka tego portalu. Wiele ludzi znalazlo swoją drugą połowkę dzięki takim portalom:)
18 kwietnia 2014 21:06
carrie

Badoo to portal dla samotnych.Wpisujesz swoje dane, zdjęcie. U mojej kuzynki na ślubie była wlaśnie założycielka tego portalu. Wiele ludzi znalazlo swoją drugą połowkę dzięki takim portalom:)

Ja też mam koleżankę, która męża poznała na Sympatii. Kawał drania z niego, ale ona szczęśliwa, bo z byłym 15 lat starała się bezskutecznie o dziecko. A z nim raz dwa i ma pięknego już 5-letniego Synusia :)))))))))))
18 kwietnia 2014 21:11
emi

Ja też mam koleżankę, która męża poznała na Sympatii. Kawał drania z niego, ale ona szczęśliwa, bo z byłym 15 lat starała się bezskutecznie o dziecko. A z nim raz dwa i ma pięknego już 5-letniego Synusia :)))))))))))

No gwarancji nie ma ze po drugiej stronie jest ten wymarzony:):) Ale tak samo i w realu, poznajesz, zyjesz a potem się okazuje że zyciowa pomyłka:):)
18 kwietnia 2014 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
carrie

No gwarancji nie ma ze po drugiej stronie jest ten wymarzony:):) Ale tak samo i w realu, poznajesz, zyjesz a potem się okazuje że zyciowa pomyłka:):)

Mój i Kasi63 są na gwarancji :))))))))))))))
Ale masz rację: w Kościele można kutafona poznać, a w kasynie spełnienie marzeń i snów :)))))))))))
18 kwietnia 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Mój i Kasi63 są na gwarancji :))))))))))))))
Ale masz rację: w Kościele można kutafona poznać, a w kasynie spełnienie marzeń i snów :)))))))))))

Emi co Ty:):) ja pracowałam w kasynie:) tam ksiecia z bajki nie spotkasz, raczej potwora z horroru:)