wyzbyc sie nie chce...co z tego ze zajeta jak na ta chwile sama...
wyzbyc sie nie chce...co z tego ze zajeta jak na ta chwile sama...
wcale nie, ona stara panna jest:):)tez nie znalazla porzadnego wiec na dzien dzisiejszy gada z ptakami i psem, sama slyszlalam na wlasne uszy,psu opowiada jak ja bolą kolana i ze jutro padac bedzie. Ja nie chce pozniej z psem gadac ani z ptakami wiec wezme tego co sie pierwszy nawinie.Nawet nie bede wybrzydzala jak bedzie to rocznik 27.Te samotne na stare lata są zrzedliwe i upierdliwe, ja zadbam o dobre samopoczucie. No to ma ktoras fajnego brata albo odda meza?. Romanko Ty chcialas,nie zmienilas zdania?
kaska63 nie odda, niejedna mi mowila ze to egoistka!!!:):)
Nie oddam!A juści!Mój ci on!Mój!!To mąż świeżynka ,na gwarancji jeszcze:)Jestem straszna egoistka w kwestii"mania" męża:):):):)Mam i nie dam:)
Ja mojego na nowszy model też nie zamierzam wymieniać :))))))))))))
A ile ta gwarancja trwa?
Dożywotnio, mam nadzieję:)Jeszcze nawet pierwsze 7 lat nie minęło:)Nie będę sie przecież dobrego chłopa ,na gwarancji pozbywała:) Nawet serwisować nie trzeba bo drobne usterki sama usuwam:)
Kaśka45 Ty po prostu zmień forum :-) Moja kuzynka poznała męza na badoo. Mają juz sliczną córeczkę Majusię :-) kolezanka mojej cioci też męża poznała na czacie. Już są 10 lat po ślubie. Mieszkają w Kanadzie. :-)
Nie oddam!A juści!Mój ci on!Mój!!To mąż świeżynka ,na gwarancji jeszcze:)Jestem straszna egoistka w kwestii"mania" męża:):):):)Mam i nie dam:)
no przeciez TY Go zmarnujesz jak to swiezynka,przy mnie by odżyl chlopina:)Ty pyskol jestes, juz na pewno jest zastraszony,sie lęka i rzuca w nocy:)
powiedz po prostu, ze nie podoba Ci sie moja osoba na forum, a nie kombinujesz::(((((a co to za forum???:)w kanadzie chetnie pomieszkam:)
Badoo to portal dla samotnych.Wpisujesz swoje dane, zdjęcie. U mojej kuzynki na ślubie była wlaśnie założycielka tego portalu. Wiele ludzi znalazlo swoją drugą połowkę dzięki takim portalom:)
Ja też mam koleżankę, która męża poznała na Sympatii. Kawał drania z niego, ale ona szczęśliwa, bo z byłym 15 lat starała się bezskutecznie o dziecko. A z nim raz dwa i ma pięknego już 5-letniego Synusia :)))))))))))
No gwarancji nie ma ze po drugiej stronie jest ten wymarzony:):) Ale tak samo i w realu, poznajesz, zyjesz a potem się okazuje że zyciowa pomyłka:):)
Mój i Kasi63 są na gwarancji :))))))))))))))
Ale masz rację: w Kościele można kutafona poznać, a w kasynie spełnienie marzeń i snów :)))))))))))