Na wyjeździe #7

18 kwietnia 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
carrie

Emi co Ty:):) ja pracowałam w kasynie:) tam ksiecia z bajki nie spotkasz, raczej potwora z horroru:)

Wiedziałam co robię, że nie chodzę do kasyna :D :D :D

A mojego w spożywczaku na bazarze poznałam :)))))))))
18 kwietnia 2014 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Wiedziałam co robię, że nie chodzę do kasyna :D :D :D

A mojego w spożywczaku na bazarze poznałam :)))))))))

Jest co wspominać:):) Rabaty jakieś macie w tym spozywczaku?:):)
18 kwietnia 2014 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Mój i Kasi63 są na gwarancji :))))))))))))))
Ale masz rację: w Kościele można kutafona poznać, a w kasynie spełnienie marzeń i snów :)))))))))))

moj i kasi sa na gwarancji:):)a to, ze dwa razy juz chcialyście ich zwrocic,a ze rekalamacji nie uwzgledniono bo uszkodzeni z Waszej winy to juz nie napiszesz::)
18 kwietnia 2014 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

moj i kasi sa na gwarancji:):)a to, ze dwa razy juz chcialyście ich zwrocic,a ze rekalamacji nie uwzgledniono bo uszkodzeni z Waszej winy to juz nie napiszesz::)

Przecież pisałam, że mieliśmy poważną awarię, ale udało się naprawić.
A co u Kasi63 w tej kwestii to nie wiem, ona ma jeszcze krótki staż, więc mam nadzieję, że poważnych awarii nie miała.

A do Carrie: nie mamy rabatów, bo sklepu dawno nie ma, zrównali z ziemią targowisko :(
18 kwietnia 2014 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
carrie

Jest co wspominać:):) Rabaty jakieś macie w tym spozywczaku?:):)

Hi hi hi -ja swojego właściwie to na cmentarzu poznałam-upomnieć sie o rabaty czy nie upomnieć?:):):):)
18 kwietnia 2014 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Hi hi hi -ja swojego właściwie to na cmentarzu poznałam-upomnieć sie o rabaty czy nie upomnieć?:):):):)

No upominaj się:):) To rocznicę Waszego poznania moze tam spędzacie?:):) 
18 kwietnia 2014 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

masz większą szansę niż ja, bo trudno, żeby cmentarz zaorali :))))))))
18 kwietnia 2014 21:41
Ja bym chetnie poznała opowiesci wszystkich na forum odnosnie pierwszego poznania:):)
18 kwietnia 2014 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

rozwin okolicznośc poznania sie, to musi byc ciekawe:):)a o rabaty sie nie upominaj w tym przypadku,bo Cie podwojnie gleboko zakopią:)
18 kwietnia 2014 21:43
carrie

No upominaj się:):) To rocznicę Waszego poznania moze tam spędzacie?:):) 

Hi hi hi ,jestesmy wariaty ale nie aż do tego stopnia,żeby rocznicę na cmentarzu świętować:)
18 kwietnia 2014 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

rozwin okolicznośc poznania sie, to musi byc ciekawe:):)a o rabaty sie nie upominaj w tym przypadku,bo Cie podwojnie gleboko zakopią:)

Ale Kasia bedzie miała lepsza miejscówkę:):) Matko, seria- czarny humor:) Tylko proszę się nie gniewać:)
18 kwietnia 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
carrie

Ja bym chetnie poznała opowiesci wszystkich na forum odnosnie pierwszego poznania:):)

Zacznij pierwsza :)))))

18 kwietnia 2014 21:49
carrie

Ale Kasia bedzie miała lepsza miejscówkę:):) Matko, seria- czarny humor:) Tylko proszę się nie gniewać:)

Ja tam idę do słoika:) Mogę mieć miejscówkę na komodzie:)Moja mama zawsze tak też gada i ja jej wtedy mówię ,że jak znajdzie słoik z ładną zakrętką to ok a jak jeszcze nie znalazła, to niech nie smuci....i się śmiejemy:)
18 kwietnia 2014 21:53
A proszę Cie bardzo:) Ja mojego ksiecia poznałam tez na portalu:). Takich jak on to ze świeczka szukać.:):)
18 kwietnia 2014 21:54
kasia63

Ja tam idę do słoika:) Mogę mieć miejscówkę na komodzie:)Moja mama zawsze tak też gada i ja jej wtedy mówię ,że jak znajdzie słoik z ładną zakrętką to ok a jak jeszcze nie znalazła, to niech nie smuci....i się śmiejemy:)

no napisz jak poznalas swoja milośc, na cmentarzu,powaznie?a moze jeszcze 1listopada?