Na wyjeździe #7

20 kwietnia 2014 10:43 / 5 osobom podoba się ten post
Ja jestem dziś radosna i świąteczna:). W całym mieszkaniu są ozdoby świąteczne i jest bardzo miło. Co prawda śniadanie zjadłyśmy zwyczajne i po południu też z nikim nie będziemy świętować,ale i dla mnie i dla babci to najlepsze rozwiązanie,bo emocje jej s a nie wskazane.
Sniły mi się dziś w nocy pieniądze,a dokładnie 4 tys. franków,które chciałam wymenić w kantorze w Polsce,bo chciałam kupić sobie kij golfowy hihi. Kij golfowy upatrzyłam sobie w aptece (he,he),kosztował 176 zł dlatego tez musiałam wymienić franki na złotówki. Nie doczekałam sie jednak wymiany bo wpadłam do kantoru o 17.50 a pani w okienku powiedziala ,ze juz zamykają. Do tego jakiś dwoch facetów zaglądalo mi przez ramię i chciało mi te pieniądze ukraśc. Mówię Wam,tak się ucieszyłam jak się obudziłam,że to był tylko sen he,he
20 kwietnia 2014 10:45 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jak ma Ci to pomóc to sie poskrabaj tu i tam:):):):)

jajow poskrabac mi sie zachcialo...Orim postami swymi na pokuszenie wodzi cwaniarek bo on ma...
20 kwietnia 2014 10:49 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Romanko-bądź człowiekim i nie powiększaj dzis grona marudzących!!!!!To tylko swięta w D-żadne aj waj,nie pierwsze i nie ostatnie nasze:)Napisz co wesołego ciekawego:):):):)

Nie chodzi o święta, Kasia, tylko o gówniany przepływ informacji, a to mnie zawsze wkurza. Ja jestem anytświąteczna, mogę te dni spędzać nawet na Alasce wśród niedźwiedzi. Święta staram się robić mojej rodzinie na codzień, nie w sensie wyżerki, ale dobrej atmosfery.  

No, ale sobie ulżyłam i już jestem wesoła. Wiecie, doczytałam dziś w lokalnej gazecie, że rzeczywiście Berlusconi będzie pracował społecznie w domu starców. Zacytowano nawet jego komentarz, że cieszy się, bo całe życie lubił pomagać ludziom. Pomyślałam, że szczególnie ładnym nastolatkom, odkryć ich moc wpływania na portfele starszych panów...
20 kwietnia 2014 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

U mnie też żadnego śniadania nie było. Obiad dziadek sobie zażyczył taki, którego nie lubię, więc każdy co innego będzie jadł - zwyczajny obiad, jak co dzień. Później córka przyjedzie, ale najpierw będzie akcja z wstawianiem łóżek i ubieraniem pościeli. Później jakaś kawa i wszystko. Jutro sami z dziadkiem siedzimy.
Ale się nie dołuję - lepiej tak, niżby jakoś nad świętami wydziwiać chcieli.

Ja też wolę jak ręce i nogi mają spokój. U mnie też nie było świątecznego śniadania i ani myślę z tego powodu rwać włosów z głowy. Dostałam wczoraj w REWE jako ugotowna i sobie postawiłam w pokoju. I to jest jedyny świąteczny akcent w tym domu na obczyźnie.
20 kwietnia 2014 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
No własnie nie wiem po jaką cholerę mi kij golfowy jak w życiu nie miałam nawet takiego w ręku... Tak sie czesem bzdury śnią,bez sensu zupełnie...Ale humoru sen mi nie popsuł.:)
20 kwietnia 2014 10:53 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No własnie nie wiem po jaką cholerę mi kij golfowy jak w życiu nie miałam nawet takiego w ręku... Tak sie czesem bzdury śnią,bez sensu zupełnie...Ale humoru sen mi nie popsuł.:)

Moze Ci potrzebny był,zeby komuś przywalic po grzbiecie?:):)):)
20 kwietnia 2014 10:55 / 3 osobom podoba się ten post
Kij golfowy oznacza, że masz nie przerobiony żal do sąsiada, który nie pozwolił Ci 30 lat temu obejrzeć Misia Uszatka, kiedy nie mieliście jeszcze telewizora...

Mam nadzieję, że nie ma tu lepszych ode mnie w psychoanalizie, he, he...
20 kwietnia 2014 10:58 / 2 osobom podoba się ten post
Jeśli chodzi o jajka to przypomniało mi się jak koleżanka mi opowiadała jak chciała kupić zwykłe jajka . Wyszła za mąż za Japończyka i tam też zamieszkała z nim. Dopiero za trzecim razem udało jej się kupić normalne jajka,bo nie umiała przeczytać ,które są zwykłe. Okazało się,że zielone są niegotowane :):)
20 kwietnia 2014 11:06
Takie jajka są w D dostępne przez cały rok i oznacza to, że są ugotowane.

20 kwietnia 2014 11:08 / 3 osobom podoba się ten post
Sen o kiju golfowym -swobodna interpretacja:) Kij-podtekst seksualny/kij jest symbolem fallicznym/ Golf - uważac na swoje zachowanie Wniosek - umiarkowanie podczas sexu:):):) Żadnych perwersji!!!Grzecznie i cicho ,bzyk bzyk i dwa orły austriackie:):):)
20 kwietnia 2014 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
Moja pdp nie je takich jajek, w ogóle je mało bo twierdzi że mają za dużo cholesterolu. Poza tym jest cała eko i bio. Jak zobaczyla moje jajko sadzone to powiedziała ze jest w nim dużo antybiotyków. Ona kupuje w tych specjalnych drogich sklepach kupiła 6 od szczęśliwych kur, ale jeszcze ich nie jadła. :)
20 kwietnia 2014 11:12
a u mnie nie czuc świat normalne sniadanie,zadnych jakjek tu niewidze nawet jako ozdoby nic.corka przyjedzie obiad ma robic swiateczny:) szparagi:) nie to co w polsce czuc ta atmosfere świat(babka jest katoliczka,a dziadek ewangelik,ale ona jakas pomieszana sama niewie jaka wiare ma czy katolicka czy ewangelicka.wogóle nie czuc tu zadnych świat)
20 kwietnia 2014 11:15 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Sen o kiju golfowym -swobodna interpretacja:) Kij-podtekst seksualny/kij jest symbolem fallicznym/ Golf - uważac na swoje zachowanie Wniosek - umiarkowanie podczas sexu:):):) Żadnych perwersji!!!Grzecznie i cicho ,bzyk bzyk i dwa orły austriackie:):):)

Tak też myślałam,że nie o kij tu chodzi hihi
20 kwietnia 2014 11:20
U mojej PDP już miesiąc przed świetami trwa maraton jajeczny :):) 
20 kwietnia 2014 11:21
ivanilia40

Tak też myślałam,że nie o kij tu chodzi hihi

To jak ktoś mi ukradł torebkę, ze wszystkimi skarbami, dokumentami, kartami i pieniędzmi ? Obudziłam się spocona reszty snu nie pamiętam? To co to oznacza?
Chyba goniłam tego złodzieja?