Na wyjeździe #7

20 kwietnia 2014 11:26 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

To jak ktoś mi ukradł torebkę, ze wszystkimi skarbami, dokumentami, kartami i pieniędzmi ? Obudziłam się spocona reszty snu nie pamiętam? To co to oznacza?
Chyba goniłam tego złodzieja?

Ja bym Twój sen ziterpretowała tak: złodziej - kochanek., torebka z pieniędzmi-serce, obudzić się spoconą- hmmmm :):):)
20 kwietnia 2014 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja bym Twój sen ziterpretowała tak: złodziej - kochanek., torebka z pieniędzmi-serce, obudzić się spoconą- hmmmm :):):)

co to za hmmmmm na koncu?jasniej prosze bom ciekawa
20 kwietnia 2014 11:35
ania52

ciąg dalszy lepiej może dopisać w temacie "niedziela nie musi być nudna"...:):)
20 kwietnia 2014 11:36 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

Moja interpretacja-nie dosyć ,że beznadziejny w łózku, to jeszcze torebkę ukradł a jak go goniłas to się spocilaś.......hi hi hi
20 kwietnia 2014 11:36 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A to się cieszę bo już myślałam że finanse mi klapną :)
20 kwietnia 2014 11:38
MeryKy

A to się cieszę bo już myślałam że finanse mi klapną :)

Jak mnie się śni winda to zawsze chodzi o finanse. Dlatego w snach staram się jeżdzić tylko w górę:)
20 kwietnia 2014 11:39 / 1 osobie podoba się ten post
Witam was z domku u mnie tez nie ma atmosfery swiatecznej brakuje jednej osoby i tak cicho i glucho wszedzie,mam sped rodzinny na 16 ososob na obaiadek i kawke wszystko przygotowane a ja nadal dochodze do siebie po ostatniej pracy,pogoda ladna moze wieczorkiem zrobie sobie spacer pelen refleksji,zycze wam milego dzionka sercem i dusza jestem wami:))))
20 kwietnia 2014 11:46 / 1 osobie podoba się ten post
Nie:):) Ona codziennie musi jedno jajo skonsumować:) Ja dooiero dzis zjadłam ale za to dwa, dla równowagi:)
20 kwietnia 2014 11:46 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Moja interpretacja-nie dosyć ,że beznadziejny w łózku, to jeszcze torebkę ukradł a jak go goniłas to się spocilaś.......hi hi hi

to ze torebke ukradl idzie przezyc,ale ze w lozku beznadziejny to o mord wola....po co sie pchal jak nie umie,cholera zdenerwowalam sie....
20 kwietnia 2014 11:48 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

to ze torebke ukradl idzie przezyc,ale ze w lozku beznadziejny to o mord wola....po co sie pchal jak nie umie,cholera zdenerwowalam sie....

Niektórzy tak mają jak w wodzie za długo siedzą...:):):)
20 kwietnia 2014 11:49
Berdi jasne ze tak,w sercach wcia zostaja,buziaki
20 kwietnia 2014 11:50 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Niektórzy tak mają jak w wodzie za długo siedzą...:):):)

oj to Orima trzeba powiadomic bo mu odpadnie albo ryby zezra...chyba,ze to nastapolo i dlatego w wodzie siedzi...jezeli tak to szkoda chlopa...wydaje sie ladnym byc...
20 kwietnia 2014 11:50 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

Idąc o krok dalej w tej swobodnej interpretacji -wychodzi na to ,że mu zaplaciłas za beznadziejny sex:):):):)

Żeby pozostać w fallicznej konwencji ide sie zająć szparagami ...samym kształtem nasuwaja skojarzenia:):):)Hi hi hi

20 kwietnia 2014 11:51 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Idąc o krok dalej w tej swobodnej interpretacji -wychodzi na to ,że mu zaplaciłas za beznadziejny sex:):):):)

Żeby pozostać w fallicznej konwencji ide sie zająć szparagami ...samym kształtem nasuwaja skojarzenia:):):)Hi hi hi

matko kochana zmarnowany grosz....
20 kwietnia 2014 12:07 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Orzeszku....dopiero teraz zauważyłam ten post. No to już mam święta z dobrym humorem :)) No..no co też człowiekowi może się przydarzyć??? :))))