Na wyjeździe #7

04 kwietnia 2014 08:30
Annika

Nie to miałam na myśli :-). U nas z reguły w Polsce, jak ktoś wynajmuje mieszkanie, to najczęściej jest to osoba 20-parę lat :). Sama wynajmuję młodemu małżeństwu mieszkanie i nikt bardziej stateczny mi  się nie trafił :-), a szkoda :-). Wiek w okolicach 40 i wzwyż, jest jak najbardziej interesujący :-).

Jak to się mówi RYCZĄCE 40TKI hehehehe o matuchno jak ten czas leci :P
04 kwietnia 2014 08:34 / 3 osobom podoba się ten post
Kasia00744

Jak to się mówi RYCZĄCE 40TKI hehehehe o matuchno jak ten czas leci :P

Mój mąż opowiadał mi, że zawsze powtarzał, że  gdy osiągnie 40 lat, to coś dobrego go spotka i zacznie żyć na nowo i tak się stało . Zaczęliśmy wspólne życie , czyli mnóstwo zmian nastąpiło. Teraz dla odmiany zabrania mi mówienia, że jak ja skończę 40, to coś zmienię i zacznę żyć inaczej . On już nie chce, aby  się  coś zmieniało u nas
04 kwietnia 2014 08:38 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Mój mąż opowiadał mi, że zawsze powtarzał, że  gdy osiągnie 40 lat, to coś dobrego go spotka i zacznie żyć na nowo :-) i tak się stało :-). Zaczęliśmy wspólne życie , czyli mnóstwo zmian nastąpiło. Teraz dla odmiany zabrania mi mówienia, że jak ja skończę 40, to coś zmienię i zacznę żyć inaczej :-). On już nie chce, aby  się  coś zmieniało u nas :-)

Nie no mój nic nie zmienił, chyba ze wygląd troszkę ( widać dobrze dbam o niego ). Nie strasz mnie bo życie jest przewrotne i ja nic nie chce zmieniać heheheee
04 kwietnia 2014 08:44
Berdi1 czemu się ukrywasz, jesteś tajemnicza/y?
04 kwietnia 2014 11:51
mam pytanie czy któraś z was płaciła może przelewem za busa,mam taki problem ponieważ mogę wypłacić z bankomatu ale wolałabym zapłacić przelewem ponieważ nie będzie prowizji czy tak można
04 kwietnia 2014 11:56
jowitaliber

mam pytanie czy któraś z was płaciła może przelewem za busa,mam taki problem ponieważ mogę wypłacić z bankomatu ale wolałabym zapłacić przelewem ponieważ nie będzie prowizji czy tak można

Jowitka-zadzwon do biura i zapytaj,tak chyba najprościej:)
04 kwietnia 2014 12:42 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

A ja dzisiaj pokazałam Babci przez okno, że po Jej ogródku spaceruje sobie pies. Jakbym wiedziała, to bym rolety opuściła. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam, a przynajmniej nie u ludzi w zaawansowanym wieku :-). Babcia rzuciła wszystko i ruszyła w pogoń za psem, nasza Guinta, może tylko by ją dogoniła, a krzyki takie wydawała, ze na 100%, wszyscy sąsiedzi, którzy jeszcze spali, to zerwali się na równe nogi :-)

Pod tym względem nadawałaby sie z moim teściem:)))
04 kwietnia 2014 12:45 / 1 osobie podoba się ten post
Hm, Annika pożyczę Ci swoją pszczołę i kreta z ogródka, babcia poleci za nimi, a Ty będziesz mieć chwilę spokoju. Mogę też odstąpić trochę mrówek.

Jak mija dzionek, kochani? Najedzeni? Wyspani? W dobrych humorach?
04 kwietnia 2014 12:49 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Hm, Annika pożyczę Ci swoją pszczołę i kreta z ogródka, babcia poleci za nimi, a Ty będziesz mieć chwilę spokoju. Mogę też odstąpić trochę mrówek.

Romanka u mnie dzionek zleciał jak z bicza strzelił , ani sie obejrzałam i juz jest 13 . Troche zrobiłam porzadków w mieszkaniu , PDP wyszorowana , wyrko w świerzej pościeli , jeszcze pewno zakupki zaliczę i wizyta Pana doktora o 15 . Humorek doipsuje , bo do domciu coraz bliżej , oby tak dalej ....
04 kwietnia 2014 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
romana

obiadek zjedzony naczynia umyte babcia poszła na spacer a opiekunka nóżki w góre:))babka wróci to ja na spacer
04 kwietnia 2014 12:55
Annika

A ja dzisiaj pokazałam Babci przez okno, że po Jej ogródku spaceruje sobie pies. Jakbym wiedziała, to bym rolety opuściła. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam, a przynajmniej nie u ludzi w zaawansowanym wieku :-). Babcia rzuciła wszystko i ruszyła w pogoń za psem, nasza Guinta, może tylko by ją dogoniła, a krzyki takie wydawała, ze na 100%, wszyscy sąsiedzi, którzy jeszcze spali, to zerwali się na równe nogi :-)

Moja całe przedpołudnie była zajęta polowaniem na biedronkę!!! biedne stworzonko zgineło śmiercią tragiczną
04 kwietnia 2014 12:55 / 2 osobom podoba się ten post
A ja za godzinę z babcią do fryzjera jadę, dwie godziny to ponoć będzie trwało, farba i nie wiadomo co jeszcze. Przynajmniej przez dwie godziny komuś innemu będzie dziękować:))
04 kwietnia 2014 13:00 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Moja całe przedpołudnie była zajęta polowaniem na biedronkę!!! biedne stworzonko zgineło śmiercią tragiczną

A u mnie nic poza muchą i komarem nie może być Tod, wszystko na szufeleczkę i na wolność.
Kiedyś putzfrau usmierciła pajączka, to potem dwa dni musiłam wysłuchiwać o jego strasznym końcu.
04 kwietnia 2014 13:00 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Oj, niedobra Ty, niedobra, takie miłe zwierzątko zabijać! Jak już musisz być zła, to kopnij babcię pod stołem, a nie śliczną przyrodę w kropeczki niszczyć będziesz!!! Co pożyteczna jest wielce, bo mszyce zjada!

Mój szerszen okazał się dziś rano otyłą pszczołą. Jakbym siebie widziała! Wzięłam kubeczek i wsadziłam ją tam, a potem wypuściłam na balkon.  Jako dzieci zabiajliśmy bezmyślnie wszystko, co nam wpadło w ręce, ale od jakiegoś czasu tylko komary i muchi tłukę. Reszcie daruję - a co, niech wiedzą owady, że opiekunki też mają serce!
04 kwietnia 2014 13:05
romana

Oj, niedobra Ty, niedobra, takie miłe zwierzątko zabijać! Jak już musisz być zła, to kopnij babcię pod stołem, a nie śliczną przyrodę w kropeczki niszczyć będziesz!!! Co pożyteczna jest wielce, bo mszyce zjada!

Mój szerszen okazał się dziś rano otyłą pszczołą. Jakbym siebie widziała! Wzięłam kubeczek i wsadziłam ją tam, a potem wypuściłam na balkon.  Jako dzieci zabiajliśmy bezmyślnie wszystko, co nam wpadło w ręce, ale od jakiegoś czasu tylko komary i muchi tłukę. Reszcie daruję - a co, niech wiedzą owady, że opiekunki też mają serce!

Romka to nie ja ją uśmierciłam tylko babcia!!! normalnie mi sie przykro zrobiło:((((