Niech mnie ktoś oświeci co znaczy organizacja czasu wolnego pacjenta???
Tzn robienie za małpkę żeby mu się nie nudziło?
Niech mnie ktoś oświeci co znaczy organizacja czasu wolnego pacjenta???
Tzn robienie za małpkę żeby mu się nie nudziło?
no widzisz odrazu inaczej zawsze wiedzialam ze mozna na Ciebie liczyc:)))))))))))))
eeeeeeee a czemu zniknelo:((((((
takiego ładnego posta miałam napisanego do ciebie i wszystko zniknęło:(((
ja chciałam cie przeprosić że cię zestresowałam i ramach rekompesaty chciałam zapytać czy ci wolny czas zoorganizować w końcu opiekunką jestem:))))))))
takiego ładnego posta miałam napisanego do ciebie i wszystko zniknęło:(((
ja chciałam cie przeprosić że cię zestresowałam i ramach rekompesaty chciałam zapytać czy ci wolny czas zoorganizować w końcu opiekunką jestem:))))))))
Magda lubi konno jeżdzić,weżmiesz ją na barana i powozisz troche,zawsze to lepsze jak za malpke robić chyba, co?Madzialeno,prawda?
no widzialam widzialam ladny byl:)
wiesz co dzisiaj zaraz mi PDP przywioza ale jutro bede miala chwilketo mozemy sie umowic a potem dopiero za 5 tyg bo sie do domku zmywam jutro:)))))
Kasia a Tobie zycie mile???? masz szczescie ze daleko jestes:)))))
Robercie ,jest to biuro podatkowe ,podejrzewam,ze "najlepsze " z wszystkich .Chwala im za to ,ze pisza o tym ,ale dla mnie to ....naganiacze klientow.Wszystko co pisza to ...........u nich ....NAJ.dzial -uprawnienia ...tez ciekawy .Kasa ,kasa ..........to jest biznes.......to nie troska o Nas .
Anetko,i tym ciekawym wykładem o zębach zostałaś naszym opiekunkowym specjalistą od uzębienia:))) tylko rozumiesz że to fucha w formie wolontariatu............
Gratuluję:))))))))