a usmiechnelas sie? bo moze zdjecia Ci robili i nie widzialas????:)))))))))))))))))))))))))))))))
a usmiechnelas sie? bo moze zdjecia Ci robili i nie widzialas????:)))))))))))))))))))))))))))))))
Niech mnie ktoś oświeci co znaczy organizacja czasu wolnego pacjenta???
Tzn robienie za małpkę żeby mu się nie nudziło?
jakos mi do smiechu nie bylo
Kasiulka za chwile wracasz do domu.Odpoczniesz psychicznie,poszukasz nowej agencji i pojedziesz w dobre miejsce gdzie będziesz szanowana i mogła spokojnie pracować-głowa do góry teraz będzie juz tylko lepiej.
Kochana, po powrocie do kraju duża porcja wypasionych lodów w nagrodę, że wytrzymałaś i nie zabiłaś. O wyuzdanym seksie nie wspomnę, bo to oczywiste...
to żal bedzie tej damie, ze wyjezdzam a ona nie zabila mnie.Seksu nie bedzie bo nie ma z kim, chyba ze pozyczycz męża swojego.
to żal bedzie tej damie, ze wyjezdzam a ona nie zabila mnie.Seksu nie bedzie bo nie ma z kim, chyba ze pozyczycz męża swojego.
a tam nie ma z kim ha ha a po pozyczkach tez nie warto latac
nieraz warto...
ha ha a pozniej trzeba oddac
ha ha a pozniej trzeba oddac
Czasem można mieć szczęście, bo kobieta oficjalna nie chce już zwrotu. Zakładam, że egzemplarz nie jest wybrakowany, bo z innego to marny byłby pożytek...