Na wyjeździe #7

04 kwietnia 2014 20:01
magdalena_k

a usmiechnelas sie? bo moze zdjecia Ci robili i nie widzialas????:)))))))))))))))))))))))))))))))

jakos mi do smiechu nie bylo
04 kwietnia 2014 20:03 / 8 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Niech mnie ktoś oświeci co znaczy organizacja czasu wolnego pacjenta???
Tzn robienie za małpkę żeby mu się nie nudziło?

Organizacja czasu wolnego pdp oznacza najczęściej włączenie mu telewizora oraz podanie gazety, by pooglądał sobie obrazki.  Albowiem jego stan umysłowy najczęsciej uniemożliwia bardziej inteligentne rozrywki typu gra w chińczyka. Tym, którzy nie dali się jeszcze zupełnie pokonac demencji lub Alzheimerowi propoujemy rozbudowane zabawy typu pielenie w ogródku. Mamy wtedy gwarancję, że nie wyrwą pięknie kwitnącej magnolii. Jeśli macie takich, którzy są w stanie zagrać w warcaby lub szachy, zamiast oblizywać pudełko, to nie wiem czy gratulować, czy współczuć. Heroiczne opiekunki jak Romana czytają swoim podopiecznym gazety, robią to jednak nie po to, by poszerzyć im horyzonty, gdyż na to nie ma juz szans, lecz by się osobiście mniej nudzić w tej pracy i mieć czyste sumienie. Poza tym robi to dobre wrażenie na rodzinie pdp i czasem łączy się z wyciągnięcem portfela.... 
04 kwietnia 2014 20:04
kaska_45

jakos mi do smiechu nie bylo

Kasiulka za chwile wracasz do domu.Odpoczniesz psychicznie,poszukasz nowej agencji i pojedziesz w dobre miejsce gdzie będziesz szanowana i mogła spokojnie pracować-głowa do góry teraz będzie juz tylko lepiej.
04 kwietnia 2014 20:06
kasiachodziez

Kasiulka za chwile wracasz do domu.Odpoczniesz psychicznie,poszukasz nowej agencji i pojedziesz w dobre miejsce gdzie będziesz szanowana i mogła spokojnie pracować-głowa do góry teraz będzie juz tylko lepiej.

Kasiulka  ja Ciebie trzymam za slowo:)no po tym miejscu ja pewna jestem ze gorzej byc nie moze
04 kwietnia 2014 20:12 / 4 osobom podoba się ten post
Kochana, po powrocie do kraju duża porcja wypasionych lodów w nagrodę, że wytrzymałaś i nie zabiłaś. O wyuzdanym seksie nie wspomnę, bo to oczywiste...
04 kwietnia 2014 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Kochana, po powrocie do kraju duża porcja wypasionych lodów w nagrodę, że wytrzymałaś i nie zabiłaś. O wyuzdanym seksie nie wspomnę, bo to oczywiste...

to żal bedzie tej damie, ze wyjezdzam a ona nie  zabila mnie.Seksu nie bedzie bo nie ma z kim, chyba ze pozyczycz męża swojego.
04 kwietnia 2014 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

to żal bedzie tej damie, ze wyjezdzam a ona nie  zabila mnie.Seksu nie bedzie bo nie ma z kim, chyba ze pozyczycz męża swojego.

Lepiej nie proś bo dostaniesz wszystko w jednym pakiecie ;-)))
04 kwietnia 2014 20:27
kaska_45

a tam nie ma z kim ha ha a po pozyczkach tez nie warto latac
04 kwietnia 2014 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a tam nie ma z kim ha ha a po pozyczkach tez nie warto latac

nieraz warto...
04 kwietnia 2014 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

Pożyczę, pod warunkiem, że weźmiesz go na dłużej. Czyli będzie to tzw. pożyczka bezzwrotna.
04 kwietnia 2014 20:30
ania52

nieraz warto...

ha ha a pozniej trzeba oddac
04 kwietnia 2014 20:31
A nie mówiłam !!! Hahaha
04 kwietnia 2014 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

niekoniecznie...bo jak zechce na stale zostac a dobrym we wszystkim jest to po co oddawac?trzeba sie dzielic...
04 kwietnia 2014 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Czasem można mieć szczęście, bo kobieta oficjalna nie chce już zwrotu. Zakładam, że egzemplarz nie jest wybrakowany, bo z innego to marny byłby pożytek...
04 kwietnia 2014 20:33
romana

Czasem można mieć szczęście, bo kobieta oficjalna nie chce już zwrotu. Zakładam, że egzemplarz nie jest wybrakowany, bo z innego to marny byłby pożytek...

no  czasem takie szczescie jest..a czasem nie chce sie oddac i juz...