Na wyjeździe #7

04 kwietnia 2014 20:59
Aniu, zdrowe podejście do pożyczki obarczonej pewnym ryzykiem. Rzadko spotykane, nawiasem mówiąc.
04 kwietnia 2014 21:00
ania52

na kolanach to lubie..no i masz racje wtedy bez narodow wole...

No bo w takich chwilach publika zupełnie niepotrzebna ;-)))
04 kwietnia 2014 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ja jestem facet wiec podtrzymac moge ..........ale nie ten o ducha trzymania hihi

a co Orim podtrzymac mozesz?jasniej troche...na pozyczki tez chodzisz?
04 kwietnia 2014 21:00
ORIM

ja jestem facet wiec podtrzymac moge ..........ale nie ten o ducha trzymania hihi

a co Orim podtrzymac mozesz?jasniej troche...na pozyczki tez chodzisz?
04 kwietnia 2014 21:01
Mycha

No bo w takich chwilach publika zupełnie niepotrzebna ;-)))

no tak wystarcfzy,ze sasiedzi slysza reszte sobie dopowiedza ha ha..
04 kwietnia 2014 21:02 / 7 osobom podoba się ten post
Oj tam pości czy nie pości,lepiej nie wiedzieć,albo samemu nie pościć na wszelki wypadek :):)

Dzis odwiedziła nas corka babci i niechcący znalazłam na nią sposób. Od jakiegos czasu corka babci skraca mi pauze,bo musi do pracy,bo coś tam...a że babcia miała dziś fochy,to opowiedziałam córce moją poważną rozmowę z jej matką,że jesli ja jej nie pasuje to wracam do Polski he,he
W corkę jakby życie ktoś wlał ( jest raczej wolnomowna),od razu przypomniała sobie,że wisi mi 3 godziny w ubiegłego tygodnia,że będę miała dodatkowy dzień w tygodniu wolny,zapraszała nas do swojej restauracji na kawe, aż zaniemówiłam takiego ona dostała słowotoku he,he
Jeszcze postaram sie wymusić na niej wizytę u lekarza i tabletki z prawdziwego zdarzenia ,a nie ziołowe świństwo,narazie jestem happy :)
04 kwietnia 2014 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

no tak wystarcfzy,ze sasiedzi slysza reszte sobie dopowiedza ha ha..

No to jakąś publikę jednak masz. Możemy to podpiąć pod "okrojone" Narody ;-)))
04 kwietnia 2014 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No to jakąś publikę jednak masz. Możemy to podpiąć pod "okrojone" Narody ;-)))

no mam sasiadke pietro nizej,ktora w grzejnik puka albo rzekla mi,ze zawezwie policje.ciekawa jestem jaki powod zawezwania na policji by podala...
04 kwietnia 2014 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Oj tam pości czy nie pości,lepiej nie wiedzieć,albo samemu nie pościć na wszelki wypadek :):)

Dzis odwiedziła nas corka babci i niechcący znalazłam na nią sposób. Od jakiegos czasu corka babci skraca mi pauze,bo musi do pracy,bo coś tam...a że babcia miała dziś fochy,to opowiedziałam córce moją poważną rozmowę z jej matką,że jesli ja jej nie pasuje to wracam do Polski he,he
W corkę jakby życie ktoś wlał ( jest raczej wolnomowna),od razu przypomniała sobie,że wisi mi 3 godziny w ubiegłego tygodnia,że będę miała dodatkowy dzień w tygodniu wolny,zapraszała nas do swojej restauracji na kawe, aż zaniemówiłam takiego ona dostała słowotoku he,he
Jeszcze postaram sie wymusić na niej wizytę u lekarza i tabletki z prawdziwego zdarzenia ,a nie ziołowe świństwo,narazie jestem happy :)

Walcz, jak nie siłą to sposobem. Może być opłacalne - hehehe. 
04 kwietnia 2014 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Postaw się Niemcowi, a będzie cię szanował. Jestem z Ciebie Ivanilio dumna! Myślę, że nie tylko ja.
04 kwietnia 2014 21:07
ania52

no mam sasiadke pietro nizej,ktora w grzejnik puka albo rzekla mi,ze zawezwie policje.ciekawa jestem jaki powod zawezwania na policji by podala...

No ciekawe, sądzę że policjanci poprosiliby o szczegółowe określenie wykroczenia ;-))))) bardzo szczegółowe. 
04 kwietnia 2014 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No to teraz masz pole do popisu, żądaj czego chcesz, a dostaniesz:)) Ja to właśnie praktykuję. 
Tutaj jestem na zastępstwie, ale córka też bardzo chce, żebym wróciła, każdą moja zachcianke spełnia, ale ja mam stałe miejsce. Mówiłam jej, że są opiekunki,które jeżdżą 10 lat, mają wieksze doswiadczenie, biegły jezyk, nie palą, nie da się zniechęcić:)))
04 kwietnia 2014 21:08
ania52

Może by po prostu pożyczyła policjanta, jeśli umie logicznie myśleć...
04 kwietnia 2014 21:09
Mycha

No ciekawe, sądzę że policjanci poprosiliby o szczegółowe określenie wykroczenia ;-))))) bardzo szczegółowe. 

ha ha..to sa uroki mieszkania w blokowiskach.ale nic to nie mozna miec wszystkiego...wazne ze wypozyczony jest...
04 kwietnia 2014 21:10
Mycha

ha ha..to sa uroki mieszkania w blokowiskach.ale nic to nie mozna miec wszystkiego...wazne ze wypozyczony jest...