Postaw się Niemcowi, a będzie cię szanował. Jestem z Ciebie Ivanilio dumna! Myślę, że nie tylko ja.
Postaw się Niemcowi, a będzie cię szanował. Jestem z Ciebie Ivanilio dumna! Myślę, że nie tylko ja.
Może by po prostu pożyczyła policjanta, jeśli umie logicznie myśleć...
No to teraz masz pole do popisu, żądaj czego chcesz, a dostaniesz:)) Ja to właśnie praktykuję.
Tutaj jestem na zastępstwie, ale córka też bardzo chce, żebym wróciła, każdą moja zachcianke spełnia, ale ja mam stałe miejsce. Mówiłam jej, że są opiekunki,które jeżdżą 10 lat, mają wieksze doswiadczenie, biegły jezyk, nie palą, nie da się zniechęcić:)))
No to teraz masz pole do popisu, żądaj czego chcesz, a dostaniesz:)) Ja to właśnie praktykuję.
Tutaj jestem na zastępstwie, ale córka też bardzo chce, żebym wróciła, każdą moja zachcianke spełnia, ale ja mam stałe miejsce. Mówiłam jej, że są opiekunki,które jeżdżą 10 lat, mają wieksze doswiadczenie, biegły jezyk, nie palą, nie da się zniechęcić:)))
Pracują jako opiekunki 10 lat i nie palą???? To może też nie piją???? Co ta praca potrafi z człowiekiem zrobić, normalnie zombi jakieś!
To idę się w lustrze dokładniej obejrzeć:))))))))
ha ha..to sa uroki mieszkania w blokowiskach.ale nic to nie mozna miec wszystkiego...wazne ze wypozyczony jest...
Za to "postaw się Niemcowi" prawie umarłam ze śmiechu heheeheh . Romano,upraszam Cię do udzielania mi rad i reprymend w stosunkach z Niemcami (Szwabami) ,kupuję :):)
No właśnie uroki jak ta lala. Piętro wyżej w moim bloku pomieszkuje para,bardzo głosno się zachwują. Po sąsiedzku mieszka pani około 50+ katechetka,której do tej pory wszystko przeszkadzało:dzieci,psy,zbyt energiczne zamykanie drzwi od klatki, itp Od tamtego czasu jakby umilkła hi,hi
No zachwycić się Tobą troszeczkę chciałam, no może nieumiejętnie - to już nie wolno????
ja tez ale na pol,bo nie pale ale napic sie moge jak zjade do domku
slucha intensywnie i dlatego...a ona nie uprawiajace,ze taka nerwowa byla?
uufff to mi ulżyło że można też pół siebie obejrzeć:)) i ja też jak zajadę do domku to się mogę napić i napiję
ja sie zawsze napijam z wypozyczonym...odstresowac sie trzeba...a co tam...
Nieeee nerwowa była zanim usłyszała sąsiadów,teraz jest spokojniejsza,może się czegoś ciekawego i nowego dowiedziała o zyciu? Nie mam pojęcia :):)