Na wyjeździe #7

04 kwietnia 2014 21:11
romana

Postaw się Niemcowi, a będzie cię szanował. Jestem z Ciebie Ivanilio dumna! Myślę, że nie tylko ja.

Za to "postaw się Niemcowi" prawie umarłam ze śmiechu heheeheh  . Romano,upraszam Cię do udzielania mi rad i reprymend w stosunkach z Niemcami (Szwabami) ,kupuję :):)
04 kwietnia 2014 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Może by po prostu pożyczyła policjanta, jeśli umie logicznie myśleć...

zab czasu ja ugryzl jest po 70 no ale to chyba nie wyklucza jej...o gorzej jakby mojego wypozyczonego chciala wypozyczyc..nie dam...
04 kwietnia 2014 21:12 / 4 osobom podoba się ten post
efka66

No to teraz masz pole do popisu, żądaj czego chcesz, a dostaniesz:)) Ja to właśnie praktykuję. 
Tutaj jestem na zastępstwie, ale córka też bardzo chce, żebym wróciła, każdą moja zachcianke spełnia, ale ja mam stałe miejsce. Mówiłam jej, że są opiekunki,które jeżdżą 10 lat, mają wieksze doswiadczenie, biegły jezyk, nie palą, nie da się zniechęcić:)))

Pracują jako opiekunki 10 lat i nie palą???? To może też nie piją???? Co ta praca potrafi z człowiekiem zrobić, normalnie zombi jakieś!
04 kwietnia 2014 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

No to teraz masz pole do popisu, żądaj czego chcesz, a dostaniesz:)) Ja to właśnie praktykuję. 
Tutaj jestem na zastępstwie, ale córka też bardzo chce, żebym wróciła, każdą moja zachcianke spełnia, ale ja mam stałe miejsce. Mówiłam jej, że są opiekunki,które jeżdżą 10 lat, mają wieksze doswiadczenie, biegły jezyk, nie palą, nie da się zniechęcić:)))

Wlasnie teraz jak wiem,to wykorzystam na maxa :):) A'propos palenia: palę przy babci i wszędzie e-fajkę i córce babci strasznie sie podoba ten e-papieros.Powiedziała ,ze sobie kupi takiego samego hi,hi Mało brakowało ,a pociągnełaby z mojego żeby sprobować :):) A niby tako biooo
04 kwietnia 2014 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Pracują jako opiekunki 10 lat i nie palą???? To może też nie piją???? Co ta praca potrafi z człowiekiem zrobić, normalnie zombi jakieś!

To idę się w lustrze dokładniej obejrzeć:))))))))
04 kwietnia 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

To idę się w lustrze dokładniej obejrzeć:))))))))

ja tez ale na pol,bo nie pale ale napic sie moge jak zjade do domku
04 kwietnia 2014 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

ha ha..to sa uroki mieszkania w blokowiskach.ale nic to nie mozna miec wszystkiego...wazne ze wypozyczony jest...

No właśnie uroki jak ta lala. Piętro wyżej w moim bloku pomieszkuje para,bardzo głosno się zachwują. Po sąsiedzku mieszka pani około 50+ katechetka,której do tej pory wszystko przeszkadzało:dzieci,psy,zbyt energiczne zamykanie drzwi od klatki, itp Od tamtego czasu jakby umilkła hi,hi 
04 kwietnia 2014 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Za to "postaw się Niemcowi" prawie umarłam ze śmiechu heheeheh  . Romano,upraszam Cię do udzielania mi rad i reprymend w stosunkach z Niemcami (Szwabami) ,kupuję :):)

No zachwycić się Tobą troszeczkę chciałam, no może nieumiejętnie  - to już nie wolno????  
04 kwietnia 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No właśnie uroki jak ta lala. Piętro wyżej w moim bloku pomieszkuje para,bardzo głosno się zachwują. Po sąsiedzku mieszka pani około 50+ katechetka,której do tej pory wszystko przeszkadzało:dzieci,psy,zbyt energiczne zamykanie drzwi od klatki, itp Od tamtego czasu jakby umilkła hi,hi 

slucha intensywnie i dlatego...a ona nie uprawiajace,ze taka nerwowa byla?
04 kwietnia 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
romana

No zachwycić się Tobą troszeczkę chciałam, no może nieumiejętnie  - to już nie wolno????  

Wolno!! jak najbardziej,nawet nie wiesz jak lubię Twoje połajanki niemieckich alzheimerów w puszkach itp :):)
04 kwietnia 2014 21:23
ania52

ja tez ale na pol,bo nie pale ale napic sie moge jak zjade do domku

uufff to mi ulżyło że można też pół siebie obejrzeć:)) i ja też jak zajadę do domku to się mogę napić i napiję
04 kwietnia 2014 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

slucha intensywnie i dlatego...a ona nie uprawiajace,ze taka nerwowa byla?

Nieeee nerwowa była zanim usłyszała sąsiadów,teraz jest spokojniejsza,może się czegoś ciekawego i nowego dowiedziała o zyciu? Nie mam pojęcia :):)
04 kwietnia 2014 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

uufff to mi ulżyło że można też pół siebie obejrzeć:)) i ja też jak zajadę do domku to się mogę napić i napiję

ja sie zawsze napijam z wypozyczonym...odstresowac sie trzeba...a co tam...
04 kwietnia 2014 21:25
ania52

ja sie zawsze napijam z wypozyczonym...odstresowac sie trzeba...a co tam...

święte słowa-Amen:)
04 kwietnia 2014 21:25 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nieeee nerwowa była zanim usłyszała sąsiadów,teraz jest spokojniejsza,może się czegoś ciekawego i nowego dowiedziała o zyciu? Nie mam pojęcia :):)

a moze tez w wypozyczalni byla i cos odpowiedniego znalazla dla siebie