Pracują jako opiekunki 10 lat i nie palą???? To może też nie piją???? Co ta praca potrafi z człowiekiem zrobić, normalnie zombi jakieś!
Pracują jako opiekunki 10 lat i nie palą???? To może też nie piją???? Co ta praca potrafi z człowiekiem zrobić, normalnie zombi jakieś!
a co Orim podtrzymac mozesz?jasniej troche...na pozyczki tez chodzisz?
to wolny kraj ha ha i ludzie hihi i jak do tej pory jeszcze potrzebujesz wyjasnien to ja sie nie pisze ha ha
Oj tam pości czy nie pości,lepiej nie wiedzieć,albo samemu nie pościć na wszelki wypadek :):)
Dzis odwiedziła nas corka babci i niechcący znalazłam na nią sposób. Od jakiegos czasu corka babci skraca mi pauze,bo musi do pracy,bo coś tam...a że babcia miała dziś fochy,to opowiedziałam córce moją poważną rozmowę z jej matką,że jesli ja jej nie pasuje to wracam do Polski he,he
W corkę jakby życie ktoś wlał ( jest raczej wolnomowna),od razu przypomniała sobie,że wisi mi 3 godziny w ubiegłego tygodnia,że będę miała dodatkowy dzień w tygodniu wolny,zapraszała nas do swojej restauracji na kawe, aż zaniemówiłam takiego ona dostała słowotoku he,he
Jeszcze postaram sie wymusić na niej wizytę u lekarza i tabletki z prawdziwego zdarzenia ,a nie ziołowe świństwo,narazie jestem happy :)
Moja podopieczna ma cukrzyce, od trzech dni zle sie czuje, spadek cukru,,teraz wymiotowala,mi chyba ma goraczke co robic?? Ja zadecydowalam zeby pogotowie, ale Rodzina powiedziala ze jest wszystko ok
Badalam jej cukier, podawalam cukier taki specjalny do jedzenia, oraz puting i sok
Dzień dobry drogie Opiekunkowo!
A oto i nowy dzień, w czasie którego zrobimy znowu coś dobrego dla obcego kraju! Nie tylko przyniesiemy ulgę w cierpieniach takich czy siakich, ale też nasycimy dobrym obiadkiem, zapewnimy świeże powietrze na spacerach, a w razie potrzeby udowodnimy, że swój honor mamy i nie damy sobą pomiatać!
Tak, ci wspaniali ludzie to my! Pora zacząć dzień od popluskania się w zasłużonym samozadowoleniu! Proponuję duchowy prysznic z żelem o nazwie " Aaaaaale ze mnie fajna laska!" Dla panów wersja "Aaaaaale ze mnie Superman!"
Miłego dnia!