Na wyjeździe #7

05 kwietnia 2014 22:23 / 2 osobom podoba się ten post
Witaski kochani wieczorowa pora wskoczyłam sie przywitac i spadam spac!!! Zapoznałam sie ze wszystki pani ktora tu była wszystko ładnie mi przekazała !! Dziadzius kruszynka, je jak ptaszynka,pieniadze dostałam na miesiac na zycie,pałza jest zakupy w czasie godzin pracy no i tak sporo wolnego wiec jak sie nic nie zmieni to super miejsce sie wydaje !!-a jak bedzie okarze sie w praniu miłego spokojnego wieczorku do jutra:)))))))))))))))))
05 kwietnia 2014 22:29
Evvex

Za pare lat tez  bede tak posuwac,dzieki za inspiracje.

No to ja jestem zabespieczona,mam miotłe i dalej będę latała jak szalonaD;D;D;D;D
05 kwietnia 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Witam:)I o zdrowie nie pytam,rozumiem że wszyscy ZDROWI:D;D;D;D;D;D
Dzisiaj byłam w mieście ,zrobiłam ostatnie ,nieplanowane zakupy:)
Noż kurcze maż,mam taka przypadłość ,że uwielbiam robić prezenty:)Sprawia mi to niesamowitą przyjemność:)Parę euro mniej,ale jakoś tak na sercu mi dobrze:)I znowu muszę uruchomić moja dyżurna torbę:)
O tej porze za tydzień będę w domku:) W poniedziałek mam umówionego fryzjera,we wtorek do okulisty po okulary...

O jejku,będę całkiem NOWA:) Hogata w nowej fryzurze i w okularach:D;D;D;D;D Kobieta zmienna jest:)
Pewnie jak przyjadę,,znowu tutaj na sztele,otworzą mi drzwi i powiedzą -"Dzisiaj nic nie kupujemy,dziękuję.....i zamkną drzwi ,hahahhahahaha:D::D:D:D A ja w busa i do domu???????????????????????????????????? Nie ,będę waliła w drzwi i będę krzyczała-"Ja muszę zarobić na rodzinę"HAHAHAHAHAH:D;D;D;D;D;D

h

hogata okulary:)ale euro jeszcze chyba widzisz co:))) ja tez musze miec okulary od tego kompa wzrok siada:)) fajnie ze humor zakupami sobie poprawialas to podnosi na duchu:P))
05 kwietnia 2014 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

No to ja jestem zabespieczona,mam miotłe i dalej będę latała jak szalonaD;D;D;D;D

Witam,Hogatka,no na miotle,wszyscy zostana w tyle,gdzie bylas ,zobacz ile osob Ciebie szukalo,a teraz pedze i niestety na krotkich i pekatych nozkach[do czasu] bo ktos zawodzi z pokoju obok i nawet wiem kto.Do jutra.
05 kwietnia 2014 22:53 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Witam:)I o zdrowie nie pytam,rozumiem że wszyscy ZDROWI:D;D;D;D;D;D
Dzisiaj byłam w mieście ,zrobiłam ostatnie ,nieplanowane zakupy:)
Noż kurcze maż,mam taka przypadłość ,że uwielbiam robić prezenty:)Sprawia mi to niesamowitą przyjemność:)Parę euro mniej,ale jakoś tak na sercu mi dobrze:)I znowu muszę uruchomić moja dyżurna torbę:)
O tej porze za tydzień będę w domku:) W poniedziałek mam umówionego fryzjera,we wtorek do okulisty po okulary...

O jejku,będę całkiem NOWA:) Hogata w nowej fryzurze i w okularach:D;D;D;D;D Kobieta zmienna jest:)
Pewnie jak przyjadę,,znowu tutaj na sztele,otworzą mi drzwi i powiedzą -"Dzisiaj nic nie kupujemy,dziękuję.....i zamkną drzwi ,hahahhahahaha:D::D:D:D A ja w busa i do domu???????????????????????????????????? Nie ,będę waliła w drzwi i będę krzyczała-"Ja muszę zarobić na rodzinę"HAHAHAHAHAH:D;D;D;D;D;D

h

Podsyłam Ci najnowszy model.
Bardzo twarzowe.
Z takimi napewno Cię wpuszczą.

05 kwietnia 2014 22:53 / 2 osobom podoba się ten post
kacha25

hogata okulary:)ale euro jeszcze chyba widzisz co:))) ja tez musze miec okulary od tego kompa wzrok siada:)) fajnie ze humor zakupami sobie poprawialas to podnosi na duchu:P))

Ja sobie waściwie nic nie kupiłam,ale dzieciom,mężowi,mamusi,coś do domu:)No rozszalałam się:)

Tutaj mam raj zakupowy,do miasta,galerii i deptaku mam 10 min.drogi rowerem:)Więc pedałuje jak wariatka:)
Na poprzedniej szteli w Kolonii(na wypizdowiu) miałam tylko NETTO I ROSSMAN:(

Hmmmm,może i dobrze,bo mniej wydałam,ale....Teraz wiecej zarabiam i wydaję. Jak tak sobie przekalkulowałam ,to i tak jestem do przodu i jeszcze wielkie zakupy(bez proszków do prania,bo to dla mnie jest bzdura).....Koblenz ,to bardzo ładne miasto:)Byłam tam i tu i nacykałam zdjęć i w ogóle jest fajnie:)

Oczy.....mam wadę wzroku,to akurat nie komputer zawinił, z resztą i tak teraz rzadko zaglądam,bo nie mam czasu.Schudłam troszkę:D;D;D;D;D;D Ale ja się cieszę,jest co robić,mam sporo ruchu,Pdp zaczęła żyć,znowu stała się kobietą przez duże K(ubiur,kosmetyki,bizuteria,wychodzi do ludzi,):).Uważam ,że dałam radę,przywróciłam Ją do życia(jest stosunkowo młoda,ma 51 lat).

Ja mam tutaj miasto,mam co zwiedzać i jest GIT;)  Jestem z siebie dumna,bo dałam radę,a nie było łatwo,mało tego ,przeszło to moje oczekiwania...Więc??????????????Chyba mogę być zadowolona,no i jeszcze zaraz do domku jadę:)
05 kwietnia 2014 22:55 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Podsyłam Ci najnowszy model.
Bardzo twarzowe.
Z takimi napewno Cię wpuszczą.

Podaj adres salonu optycznego,w którym takie są,wtedy będę stałą klijenką:D;D;D;D;D
05 kwietnia 2014 22:56
Evvex

Witam,Hogatka,no na miotle,wszyscy zostana w tyle,gdzie bylas ,zobacz ile osob Ciebie szukalo,a teraz pedze i niestety na krotkich i pekatych nozkach[do czasu] bo ktos zawodzi z pokoju obok i nawet wiem kto.Do jutra.

Ja jestem ZAWSZE:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;

Czasem rzadziej ,ale jestem,bo Was kocham,a jak kocham ,to całym sercem:)
05 kwietnia 2014 23:00 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Podaj adres salonu optycznego,w którym takie są,wtedy będę stałą klijenką:D;D;D;D;D

Allegro, kochana Allegro....
05 kwietnia 2014 23:04 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Allegro, kochana Allegro....

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,to du....a ,nie będę klijenką.
Ja jak coś kupuję,to muszę podotykać,powąchać...Tak naturalnie,może to trochę staroświeckie,ale w końcu jestem stara bardzo,bom ja czarownica:D Sama niewiem ile już mam tych wiosen?:D;D;D;D;
05 kwietnia 2014 23:12 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ja sobie waściwie nic nie kupiłam,ale dzieciom,mężowi,mamusi,coś do domu:)No rozszalałam się:)

Tutaj mam raj zakupowy,do miasta,galerii i deptaku mam 10 min.drogi rowerem:)Więc pedałuje jak wariatka:)
Na poprzedniej szteli w Kolonii(na wypizdowiu) miałam tylko NETTO I ROSSMAN:(

Hmmmm,może i dobrze,bo mniej wydałam,ale....Teraz wiecej zarabiam i wydaję. Jak tak sobie przekalkulowałam ,to i tak jestem do przodu i jeszcze wielkie zakupy(bez proszków do prania,bo to dla mnie jest bzdura).....Koblenz ,to bardzo ładne miasto:)Byłam tam i tu i nacykałam zdjęć i w ogóle jest fajnie:)

Oczy.....mam wadę wzroku,to akurat nie komputer zawinił, z resztą i tak teraz rzadko zaglądam,bo nie mam czasu.Schudłam troszkę:D;D;D;D;D;D Ale ja się cieszę,jest co robić,mam sporo ruchu,Pdp zaczęła żyć,znowu stała się kobietą przez duże K(ubiur,kosmetyki,bizuteria,wychodzi do ludzi,):).Uważam ,że dałam radę,przywróciłam Ją do życia(jest stosunkowo młoda,ma 51 lat).

Ja mam tutaj miasto,mam co zwiedzać i jest GIT;)  Jestem z siebie dumna,bo dałam radę,a nie było łatwo,mało tego ,przeszło to moje oczekiwania...Więc??????????????Chyba mogę być zadowolona,no i jeszcze zaraz do domku jadę:)

Gdzie diabeł nie może, tam Hogatę pośle ha...ha...

A tak poważnie, to już w lutym miałam przeczucie, że dasz radę.
Oby zmienniczka nie zepsuła Twoich starań, mam nadzieję, że jakaś sensowna babeczka.
Plusiki dla Ciebie.

05 kwietnia 2014 23:29 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Gdzie diabeł nie może, tam Hogatę pośle ha...ha...

A tak poważnie, to już w lutym miałam przeczucie, że dasz radę.
Oby zmienniczka nie zepsuła Twoich starań, mam nadzieję, że jakaś sensowna babeczka.
Plusiki dla Ciebie.

Dziękuję:)

W ogóle dziękuję tym co wierzyli we mnie:)

Aj tam plusik:)Pojechałam do pracy,pracowałam jak potrafiłam.Tutaj jest trochę  inna  sytuacja,to nie jest staruszka z demencją.To jest kobieta,młoda,tyle że chora na M/S.Pomogłam ile mogłam,ale chyba się udało:) Faktem jest,że nie ozdrowieje cudownie,ale niech chociaż czuje się Kobietą,jeszcze ma prawo ,prawda?????????????????????????????????????????????
05 kwietnia 2014 23:53 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

Dziwczynki jutro w Niemczech niedziela handlowa,sklepy są otwarte,więc kaskę do kieszeni i pędzimy na sklepy... :)

No właśnie miałam pytac jak jutro ;)  Ja zamierzam się zabawić i rozpiescić do granic możliwości :) 
Buty Calvina Kleina za 100 euro mmmmmm:) 
Oraz kilka fajnych gadżetów :) 
05 kwietnia 2014 23:56 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Dziękuję:)

W ogóle dziękuję tym co wierzyli we mnie:)

Aj tam plusik:)Pojechałam do pracy,pracowałam jak potrafiłam.Tutaj jest trochę  inna  sytuacja,to nie jest staruszka z demencją.To jest kobieta,młoda,tyle że chora na M/S.Pomogłam ile mogłam,ale chyba się udało:) Faktem jest,że nie ozdrowieje cudownie,ale niech chociaż czuje się Kobietą,jeszcze ma prawo ,prawda?????????????????????????????????????????????

Oj, jakie Ty piękne rzeczy piszesz, Hogatko! O dobroci serca i wrażliwości, co to się nią wykazałaś. A wyrwać kogoś z depresji, to jest nie lada sztuka! Napyskowanie Niemcowi, że się przerwa 2 godzinna należy i już, gdy po laskę sięga i bić się zamierza, to nic wobec takiego wyczynu!
Opiekunkowo jest dumne z Ciebie i gdyby dawało medale, to byś jeden dostała. Z artystycznie ułożonego pampersa, egzemplarz autorski, nie do podrobienia....No!

Jutro Wam napiszę na dzien dobry nową wersję Księgi Rodzaju. Będzie miło, a może nawet wesoło. Druga opcja to -opiekunka niewykorzystana seksualnie i pod każdym innym względem . To drugie brzmi chyba jednak lepiej... 
06 kwietnia 2014 00:01 / 3 osobom podoba się ten post
margaretka82

No właśnie miałam pytac jak jutro ;)  Ja zamierzam się zabawić i rozpiescić do granic możliwości :) 
Buty Calvina Kleina za 100 euro mmmmmm:) 
Oraz kilka fajnych gadżetów :) 

Ja jutro niet sklepów...KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jutro mam plan pójść do schroniska zwierząt:)W Koblenz jest bardzo stary,zbudowany  zaraz po wojnie....Teraz dostali fundusze z miasta na przebudowę:)W każdą,pierwszą niedzielę miesiąca jest otwarty dzień.Jutro popatrzę na kochane,ale biedne ,samotne zwierzaki:(
Już mój mąż mi zapowiedział,że do domu mnie nie wpuści ,jak przywiozę jakiegoś zwierzaczka:)

No fakt,jestem wariatka,wszystko co ma cztery łapki ,ciągnę do domu:)