Za pare lat tez bede tak posuwac,dzieki za inspiracje.
Za pare lat tez bede tak posuwac,dzieki za inspiracje.
Witam:)I o zdrowie nie pytam,rozumiem że wszyscy ZDROWI:D;D;D;D;D;D
Dzisiaj byłam w mieście ,zrobiłam ostatnie ,nieplanowane zakupy:)
Noż kurcze maż,mam taka przypadłość ,że uwielbiam robić prezenty:)Sprawia mi to niesamowitą przyjemność:)Parę euro mniej,ale jakoś tak na sercu mi dobrze:)I znowu muszę uruchomić moja dyżurna torbę:)
O tej porze za tydzień będę w domku:) W poniedziałek mam umówionego fryzjera,we wtorek do okulisty po okulary...
O jejku,będę całkiem NOWA:) Hogata w nowej fryzurze i w okularach:D;D;D;D;D Kobieta zmienna jest:)
Pewnie jak przyjadę,,znowu tutaj na sztele,otworzą mi drzwi i powiedzą -"Dzisiaj nic nie kupujemy,dziękuję.....i zamkną drzwi ,hahahhahahaha:D::D:D:D A ja w busa i do domu???????????????????????????????????? Nie ,będę waliła w drzwi i będę krzyczała-"Ja muszę zarobić na rodzinę"HAHAHAHAHAH:D;D;D;D;D;D
h
No to ja jestem zabespieczona,mam miotłe i dalej będę latała jak szalonaD;D;D;D;D
Witam:)I o zdrowie nie pytam,rozumiem że wszyscy ZDROWI:D;D;D;D;D;D
Dzisiaj byłam w mieście ,zrobiłam ostatnie ,nieplanowane zakupy:)
Noż kurcze maż,mam taka przypadłość ,że uwielbiam robić prezenty:)Sprawia mi to niesamowitą przyjemność:)Parę euro mniej,ale jakoś tak na sercu mi dobrze:)I znowu muszę uruchomić moja dyżurna torbę:)
O tej porze za tydzień będę w domku:) W poniedziałek mam umówionego fryzjera,we wtorek do okulisty po okulary...
O jejku,będę całkiem NOWA:) Hogata w nowej fryzurze i w okularach:D;D;D;D;D Kobieta zmienna jest:)
Pewnie jak przyjadę,,znowu tutaj na sztele,otworzą mi drzwi i powiedzą -"Dzisiaj nic nie kupujemy,dziękuję.....i zamkną drzwi ,hahahhahahaha:D::D:D:D A ja w busa i do domu???????????????????????????????????? Nie ,będę waliła w drzwi i będę krzyczała-"Ja muszę zarobić na rodzinę"HAHAHAHAHAH:D;D;D;D;D;D
h
hogata okulary:)ale euro jeszcze chyba widzisz co:))) ja tez musze miec okulary od tego kompa wzrok siada:)) fajnie ze humor zakupami sobie poprawialas to podnosi na duchu:P))
Podsyłam Ci najnowszy model.
Bardzo twarzowe.
Z takimi napewno Cię wpuszczą.
Witam,Hogatka,no na miotle,wszyscy zostana w tyle,gdzie bylas ,zobacz ile osob Ciebie szukalo,a teraz pedze i niestety na krotkich i pekatych nozkach[do czasu] bo ktos zawodzi z pokoju obok i nawet wiem kto.Do jutra.
Podaj adres salonu optycznego,w którym takie są,wtedy będę stałą klijenką:D;D;D;D;D
Allegro, kochana Allegro....
Ja sobie waściwie nic nie kupiłam,ale dzieciom,mężowi,mamusi,coś do domu:)No rozszalałam się:)
Tutaj mam raj zakupowy,do miasta,galerii i deptaku mam 10 min.drogi rowerem:)Więc pedałuje jak wariatka:)
Na poprzedniej szteli w Kolonii(na wypizdowiu) miałam tylko NETTO I ROSSMAN:(
Hmmmm,może i dobrze,bo mniej wydałam,ale....Teraz wiecej zarabiam i wydaję. Jak tak sobie przekalkulowałam ,to i tak jestem do przodu i jeszcze wielkie zakupy(bez proszków do prania,bo to dla mnie jest bzdura).....Koblenz ,to bardzo ładne miasto:)Byłam tam i tu i nacykałam zdjęć i w ogóle jest fajnie:)
Oczy.....mam wadę wzroku,to akurat nie komputer zawinił, z resztą i tak teraz rzadko zaglądam,bo nie mam czasu.Schudłam troszkę:D;D;D;D;D;D Ale ja się cieszę,jest co robić,mam sporo ruchu,Pdp zaczęła żyć,znowu stała się kobietą przez duże K(ubiur,kosmetyki,bizuteria,wychodzi do ludzi,):).Uważam ,że dałam radę,przywróciłam Ją do życia(jest stosunkowo młoda,ma 51 lat).
Ja mam tutaj miasto,mam co zwiedzać i jest GIT;) Jestem z siebie dumna,bo dałam radę,a nie było łatwo,mało tego ,przeszło to moje oczekiwania...Więc??????????????Chyba mogę być zadowolona,no i jeszcze zaraz do domku jadę:)
Gdzie diabeł nie może, tam Hogatę pośle ha...ha...
A tak poważnie, to już w lutym miałam przeczucie, że dasz radę.
Oby zmienniczka nie zepsuła Twoich starań, mam nadzieję, że jakaś sensowna babeczka.
Plusiki dla Ciebie.
Dziwczynki jutro w Niemczech niedziela handlowa,sklepy są otwarte,więc kaskę do kieszeni i pędzimy na sklepy... :)
Dziękuję:)
W ogóle dziękuję tym co wierzyli we mnie:)
Aj tam plusik:)Pojechałam do pracy,pracowałam jak potrafiłam.Tutaj jest trochę inna sytuacja,to nie jest staruszka z demencją.To jest kobieta,młoda,tyle że chora na M/S.Pomogłam ile mogłam,ale chyba się udało:) Faktem jest,że nie ozdrowieje cudownie,ale niech chociaż czuje się Kobietą,jeszcze ma prawo ,prawda?????????????????????????????????????????????
No właśnie miałam pytac jak jutro ;) Ja zamierzam się zabawić i rozpiescić do granic możliwości :)
Buty Calvina Kleina za 100 euro mmmmmm:)
Oraz kilka fajnych gadżetów :)