Na wyjeździe #7

09 kwietnia 2014 14:39
Jeju co ty piszesz w hotelu!!!!!! mam nadzieję że firma za to zapłaci
Mogę sobie wyobrazić jak się czujesz ale coż pomyśl sobie że taka "wariatka" jak ty nie pasowała do państwa hrabiostwa:))
Co tam się wydarzyło że koordynator cię zaraz zabrał?
Ania głowa do góry najważniejsze że masz to już za sobą i jesteś bezpieczna,nigdy nie wiadomo co bym im jeszcze do głowy przyszło.

09 kwietnia 2014 14:58
Czy ktos miał stłuczkę samochodem pdp? O razu uspokajam,ze nic mi sie takiego nie przytrafiło,pytam na zaś.Duzo tu jeżdze autem bo dziadek ma ADHD w wersji dla seniorow.Ponadto jezdzimy i parkujemy w takim tłumie ze niechybnie moze mi si taka przygoda zdarzyc.Wiec jesli ktos miał stłuczke prosze nich opisze jak to sie skonczylo,co robic jesli poszkodowany wezwie polizei.
09 kwietnia 2014 14:59
cholera policje bylo zawezwac od razu obdukcje by zrobili zawiezliby cie do domu kobiet na koszt miasta tam by ci pomogli...
09 kwietnia 2014 15:03
Aniu co się stało? matko czytam i nie wierze kto ci zrobił krzywde? Idź tutaj na pogotowie bo jak wrócisz do polski ktoś może podważyć twoją wersję że niby podczas podróży coś ci się stało
Powiedz czy można ci jakoś pomóc??
Zgłosiłaś to do agencji?
Napisz tu na forum jaki to niemiecki koordynator żeby przestrzec innych

09 kwietnia 2014 15:06
kasiachodziez

Aniu co się stało? matko czytam i nie wierze kto ci zrobił krzywde? Idź tutaj na pogotowie bo jak wrócisz do polski ktoś może podważyć twoją wersję że niby podczas podróży coś ci się stało
Powiedz czy można ci jakoś pomóc??
Zgłosiłaś to do agencji?
Napisz tu na forum jaki to niemiecki koordynator żeby przestrzec innych

Nie,nie można mi pomóc..Pomódlcie sie za mnie...Za szczęśliwy powrót do domu...
09 kwietnia 2014 15:10 / 1 osobie podoba się ten post
Kto mi uwierzy?  Polka przeciwko Niemcom...
09 kwietnia 2014 15:15
ania37

Ślady na ciele świadczą o tym co się stało,badanie lekarskie to potwierdzi przecież sama sobie tego nie zrobiłaś-Aniu nie bój się!!!
09 kwietnia 2014 15:16
na czarnej liście to mogą oni być:( Aniu trzymaj się. 
09 kwietnia 2014 15:16
i to tym bardziej przemawia za tym żeby teraz zacząć działać
09 kwietnia 2014 15:17
greenandy

Czy ktos miał stłuczkę samochodem pdp? O razu uspokajam,ze nic mi sie takiego nie przytrafiło,pytam na zaś.Duzo tu jeżdze autem bo dziadek ma ADHD w wersji dla seniorow.Ponadto jezdzimy i parkujemy w takim tłumie ze niechybnie moze mi si taka przygoda zdarzyc.Wiec jesli ktos miał stłuczke prosze nich opisze jak to sie skonczylo,co robic jesli poszkodowany wezwie polizei.

Mnie to tez interesuje bardzo! Moze  Mycha cos wie ona jezdzi,ale teraz chora  musimy poczekac.Napewno musisz być ubezpieczona extra w D przeciez to nie jest Twoj samochod.
09 kwietnia 2014 15:19 / 2 osobom podoba się ten post
Nie rozumiem czemu cie ten koordynator za rece z domu wywlekał,opierałas sie? Przeciez chcialas stamtad odejsć? Za przemoc nalezy sie odszkodowanie,jesli czujesz sie pokrzywdzona nie odpuszczaj tak łatwo,nikt nikogo nie ma prawa szarpać! Ps to do Ani oczywiscie
09 kwietnia 2014 15:21
ania37

Aniu nie zostawiaj tego tak, idź na policję tutaj, koniecznie tutaj niech Ci zrobią obdukcję.
Dziewczyny dobrze radzą. Musisz sama zadbać o siebie, jeśli agencja jest po stronie koordynatora.
Działaj jak najszybciej pomimo tego, że jeszcze nie ochłonełaś.
Trzymam kciuki.
09 kwietnia 2014 15:25
Mleczko,samochod ma ubezpieczenie full wypas wiec w razie czego pojdzie do serwisu.Gorzej ze mna,zadnego extra ubezp.nie mam. Wypadek i moje dzieci moga zostac bez matki i bez kasy? Jak to jest wlasciwie,czy agencja nie powinna jakos zabezpieczyc opiekunki,ktora wiadomo,ze bedzie jezdzic duzo ,ze zwariowanym dziadziem u boku.
09 kwietnia 2014 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
Ania nie rozumiem cię najpierw piszesz co ci się przydarzyło,wszyscy ci bardzo współczujemy i staramy się pomóc a ty nagle prosisz moderatora o wykasowanie wszystkich twoich postów.Dlaczego boisz się że możesz mieć problemy?przecież piszesz prawdę i to co ci się przydarzyło.To nie ty powinnaś się bać ale firma o koordynator,ale chyba rozumiem w czym rzecz.....
09 kwietnia 2014 15:29
greenandy

Mleczko,samochod ma ubezpieczenie full wypas wiec w razie czego pojdzie do serwisu.Gorzej ze mna,zadnego extra ubezp.nie mam. Wypadek i moje dzieci moga zostac bez matki i bez kasy? Jak to jest wlasciwie,czy agencja nie powinna jakos zabezpieczyc opiekunki,ktora wiadomo,ze bedzie jezdzic duzo ,ze zwariowanym dziadziem u boku.

nie wiem czy agencja powinna oni jak kupują to tylko podstawowe,ja przed wyjazdem ubezpieczam się sama i kupuję pakiet w którym zawarte jest prowadzenie auta poza granicami PL,